Азиатска козметика и грим 7

• 47 732
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Виола, зможе ли да копирам снимката -схема за 1стр.?

# 106
Загледах, последното пуснато видео на бг блогърката, не може да стъпи и на малкия пръст на някои от момичетата пишещи тук. А ползването на продукти, хитови в темата от месеци плюс няколко изрази, характерни за една от съфорумките, чиито постове често препрочитам, ме кара да мисля, че е черпила идеи оттук.

Желязна съм без поръчки от нова година.
Nowzenith обаче здраво ме изкушава.

# 107
Теди, разбира се Simple Smile

# 108
Галя я следя отдавна и със сигурност чете тук, дори не ползва корейска козметика, цялото нещо беше реклама, и дори да не е поставила ексфолиращата шийт маска по средата на процедулите, защо я е монтирала така не ми става ясно...както и да е въобще не може да ме впечатли.
За съжаление темата не може вече да се редактира, но ще запазя схемата за следващата тема.
Бих искала и да ви споделя вече крайно мнение за Secret Key - Triple Fit Lifting Patch. Ами нищо не видях да направи този вид маска, ползвах 5 вечери поред, само хидратация в зона от брадичка до шията, не са ми удобни захващанията за ушите, защото ми омазва косата, а ако е измита същия ден става кофти....
Ще се ориентирам към такива маски но без продукт по тях/мисля че срещах на места/.

# 109
Загледах, последното пуснато видео на бг блогърката, не може да стъпи и на малкия пръст на някои от момичетата пишещи тук. А ползването на продукти, хитови в темата от месеци плюс няколко изрази, характерни за една от съфорумките, чиито постове често препрочитам, ме кара да мисля, че е черпила идеи оттук.

Желязна съм без поръчки от нова година.
Nowzenith обаче здраво ме изкушава.
Хе хе,нямам време сега да погледна видеото,
но си спомням примерно в една друга тема на една съфорумка /Фрейчето/ бяха гепили един материал за Олаплекс-изцяло събран и преведен от нея, бяха го плеснали в един сайт на фризьорски салон като техен авторски материал.
Страшна излагация.

Браво Зари !!! С теб съм.
Сутринта отворих ,видях че ги няма маските с центела на Бентън и се успокоих.

# 110
Хихи, сега ли е моментът да кажа, че аз забърсах последната кутия маски с центела Stuck Out Tongue Winking EyeGrinGrin

# 111
Здравейте момичета, днес направих първата си поръчка в Jols искам да ви попитам маските sheet от кой сайт си поръчвате.В jols ми се видяха скъпи.Благодаря!

# 112
Хихи, сега ли е моментът да кажа, че аз забърсах последната кутия маски с центела Stuck Out Tongue Winking EyeGrinGrin
Още снощи,че аз се пека в не знам кой кръг на ада Sweat
Направила съм си списъче,ако издържа 1 месец,с какво ще се възнаградя.

# 113
Браво, Виола, щом са отишли при наше момиче няма да завиждаме.

# 114
Цитат
Здравейте момичета, днес направих първата си поръчка в Jols искам да ви попитам маските sheet от кой сайт си поръчвате.В jols ми се видяха скъпи.Благодаря!
Различно.последно взех на Миша от маските по 1 долар без доставка излизаха в roseroseshop.
И никак не са лоши,но ще пробвам още една и тогава ще пиша повече впечатления.

В джолсе мисля че сега бяха на промоция маските на JM Solution и излизаха на добра цена.

# 115
Момичета, да споделя нещо, което правя напоследък като се маскувам - пускам няколко от тънките тампончета в пликчето с остатъка есенция и като се напоят хубаво ги слагам на определени участъчи под шийт маската  (по модела с листенцата на A by Boom). Или каквото остане от есенцията, ако не искам да го измажа по тялото, пак с тях слагам в хладилника и на сутринта локално на бузки и чело. Много по-добре ми се получава от колкото с пресованите маски, защото с тях трябва да добавям и тоник, за да може да се напои хубаво, особено при по-гъстите есенции и кремовите.

Смислени маски е най-изгодно да се купуват цяла кутия 10броя ("смислени", защото от маска до маска има огромна разлика). Освен ако не е на някаква промоция от типа на сегашната в Стайлкореан, или примерно 25-30% в Jolse (в момента там JMS са на много добра цена ) са си най-изгодни от Roserose. Просто си калкулираш цената на доставката в стойността на маската и купуваш големи количества, за да е целесъобразно.

Скрит текст:
Във връзка с горния коментар да кажа, че си преброих наличните шийт маски.... 140 парчета Scream, а в момента чакам още. Чувствам се едновременно леко стресната, но и някак си спокойна, че ми е обезпечено едно супер хидратирано бъдеще... Като дойде зомби апокалипсиса, аз ще съм онова с най-хубавата кожа LaughingLaughing

# 116
Скица 😂😂😂
Моите остана 5, но чакам 10 бр
Имам известие от пощата и утре сутринта ще съм шастлива

# 117
  • Prismatica Aerie
Виола Joy
Аз съм на принципа, че всяко нещо, което ни прави щастливи - си струва.

Какво ще ме посъветвате, кои падове да си взема - на Purito или розовите на Neogen? Трябва ми нещо леко и щадящо, приемам и други предложения Simple Smile

# 118
Може и зелените на Cosrx Simple Smile Взела съм си розовите на Неоджен, но още не съм ги отворила.

# 119
Виола, много готина идея за тампончетата.

Леки падове, от това, което съм ползвала ето тези -http://jolse.com/product/naturekind-clear-pads-70ea/14760/?cate_no=787&display_group=1

Пробвах тази  маска тази вечер http://jolse.com/product/may-coop-raw-sheet-6ea/13757/?cate_no=7 … p;display_group=1

Хареса ми, за първи път не трябваше да разширявам отворите, много обилно напоена, след като я махнах на места не беше попила, но го нямаше лепнещото усещане, попи за 3-4 минути впоследствие, много добра хидратация без лъщенето, което отминава впоследствие. Маска, след която може да излезеш и не трябва да чакаш до другата сутрин.

От мостри тези дни пробвах тези на тонимоли, оказа се, че имам доста количество от тях
http://jolse.com/product/tonymoly-vital-vita-12-synergy-serum-50 … p;display_group=1
http://jolse.com/product/tonymoly-vital-vita-12-synergy-cream-45 … p;display_group=1
Първоначалното впечатление ми беше добро, лек добре попиващ, кожата остава с хубав тен,но след четвъртото нанасяне обаче  почна да ми опъва кожата и ги зарязах.

Общи условия

Активация на акаунт