Азиатска козметика и грим 7

• 48 454
  • 748
  •   2
Отговори
# 360
Аз вчера поръчах от розата и много странно за пакет тежащ 0.970 кг, пощенските са ми 2.45.... бъг ли е, промощия ли е....
Според мен е бъг, но все още е активно и не пропуснах да се възползвам. На техните цени и почти без доставка....пощурях Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Дано само да няма проблем с шипването, защото се е случвало да ми канселират продукти при пусната поръчка.

zari65, да се похваля, ама вече ме е срам...
От намалението на Бентън: есенция и околоочен с ферменти, по една кутия от 3те вида маски, охлювения серум, и новия крем с центела.
От NowZenith - 2те слънцезащити на too cool for school (sun primer и cica), хидратиращи маски на A by Boom, прополисовия крем на LGH за запас, маската на Sulwhasoo . Чакам да пристигнат  Wonder Bath Super Vegitoks 2в1 маска+почистване, сет миниатюри на Amore Pasific за мен и още няколко различни мини сетове за подаръци за 8ми март.
От Yesstyle - Melano CC за втори път, зелените пачове за очи с перла на JMSolution, тоника на Хадалабо (убедихте ме най-накрая да взема пълен размер Grinning ). В момента пътуват маската за устни на klavuu и новата слънцезащита на Dear, Klairs.

# 361
Smiling Imp
Simple Smile Похвалете се, какво сте си поръчали, стига с това лаконично - дойде ми поръчката.
Аз удържам 2 пълни кошници и чакам да мине 25 да направя един месец без поръчка, поне да се порадвам на вашите.
Два серума на Benton от stylekorean. В понеделник ще взема от пощата
CLIO] Kill Protection Glow Sun Base - 50ml
[THE FACE SHOP] Rice Water Bright Light Cleansing Oil - 150ml (New)
Чакам и спирала и band за коса.
Аз днес взех серума и слънцезащита на Бентон, нощната маска с ориз на cosrx, шийт маски най различни.
Накарах ММ за пореден път да минем през пощата и вече е крайно възмутен от мен. Излъгах го, че това са поръчки от черния петък да по 2-3 долара. Ами върза ми се хахаха
Моите постоянно са на прИмоция, но той ми се шегура като все казва и това ли е 5д., което озн., че номера ми не минава но ми е все едно Satisfied

Иначе нямаме срам, и сайта бъгнахме SmileSmiling Imp

# 362
# 363
Simple Smile Сладурки, тук е тема на съмишленици споделящи една и съща страст, така че няма какво да се срамувате.

Меланото и аз съм го сложила в кошницата тъй де да не се цепя от групата само аз да си го нямам.
Останало ми е само един кушон за щеркат ада избера, но така и не мога да реша кой, аз не съм ползвала и нямам никакви наблюдения.
Прехвърлям ги само, знам че moonshot хвалехте, но ще си се почудя, довечера вече мога да дам старт, ще свърши абстиненцията.

# 364
  • София
От пачовете имам тези https://www.stylekorean.com/shop/petitfee-gold-snail-eye-patch-60ea/1515733869/
Предложете кои от намалението да си взема сега

# 365
  • Zagreb CROATIA
От пачовете имам тези https://www.stylekorean.com/shop/petitfee-gold-snail-eye-patch-60ea/1515733869/
Предложете кои от намалението да си взема сега
https://www.stylekorean.com/shop/snp-bird-s-nest-aqua-eye-patch/1513226253/
- сега ги ползвам и харесвам как хидратират

# 366
Момичета, чудя се кои от тези пачове да си поръчам от намалението в stylekorean?
Някоя от вас дали ги е ползвала ?

# 367
Здравейте момичета, в Style Korean може ли да се пазарува с карта или само с PayPal?

# 368
За пачовете на Елизавека имаше недобри отзиви в темата.

# 369
Момичета, чудя се кои от тези пачове да си поръчам от намалението в stylekorean?
Имам пачовете на Heimish много са добри, кожата под очите светна, оплзвам ги от около седмица, всеки ден.

# 370
Скрит текст:
Heimish - хубав състав, добри ревюта, много добра марка Hands Plus1
Koelf са на Petitfee и като цяло също са с приличен състав и има добре отзиви за тях.

За намалението в Стайлкореан - сравнете си цените, защото не всичко излиза изгодно като добавиш и 7-10долара доставка. Като цяло там първоначалната цена е много завишена и % намаление не е реално. От там според мен си заслужават само акции от типа "цялата марка за 9.99долара", Flash sale предложенията на минус 70-90% и кутиите.

ПрИмоцията (т.е. бъга) в розата приключи- явно се усетиха... Сега да видим далище шипнат поръчките на тази цена, въпреки че малко ме съмнява. Ако беше американски или английски/немски сайт 100% щеше да е в полза на клиента, ама тук си мисля, че ще канселират и ще възстановят пари.
Еми, твоята поръчка на какво дередже е? Моята от вчера е на Processing.

# 371
  • София
Те розата за няколко часа го имаха обявено това като си влезеш в акаунта + по-високи сякаш цени. (Не че се възползвах)
Може да тестват варианти, защото в последното им проучване надали само аз съм им изтъквала скъпата доставка като основен недостатък. Да вървят в насока jolse напр.

# 372
  • София
Виола, и моята е Processing, ама те се бавят 3,4 дни с изпращането.... ще видим, дано да минат. И на nowzenith доставката е доста скъпа, дори ми се струва, че е  повече от розата.

# 373
Скрит текст:
Имам пачовете на Heimish много са добри, кожата под очите светна, оплзвам ги от около седмица, всеки ден.

За тези с българска роза ли става въпрос?

# 374
Те розата за няколко часа го имаха обявено това като си влезеш в акаунта + по-високи сякаш цени. (Не че се възползвах)
Може да тестват варианти, защото в последното им проучване надали само аз съм им изтъквала скъпата доставка като основен недостатък. Да вървят в насока jolse напр.
На анкетата и аз наблегнах на високата доставка Simple Smile , но те си имат RubyRuby, който е като Jolse. Надявам се да не го направят и Розата така, защото понякога излизат хубави намаления, които си заслужават дори и с безобразната доставка. Ще ги видим. Аз в сайта видях само, че започват да предлагат и мода и тя ще е с безплатна доставка и реших , че нещо се е получил бъг при категоризирането, но ако е имало обявена прИмоцията -супер! Това означава , че шанса да си получим поръчките и по-голям. Цените си бяха същите на нещата, които по принцип си поръчвам от там.

Eми, горе долу са им еднакви доставките, ама то на всички сайтове с k-packet цените са подобни. Проблема идва как са си обявили грамажа на продукта и как той после се калкулира в кошницата - от там идва разликата в оскъпяването. Розата съм ги хващала в надписване на тегло, cosmeticlove са просто ужасни в това отношение (имаха намалени маски кутия обявени в сайта като 1кг при положения, че ги мерих и тежат  350грама!). Интересното е, че при вчерашната пратка от NowZenith, колкото бяха таксували тегло/доставка, толкова си беше грамажа на кашона.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт