Азиатска козметика и грим 7

• 47 784
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Atom4e  тази голямата паста (125) пак от същия търговец ли или от друг, че не е намирам нещо? Не искам от други търговци да поръчам. Само от доказани, че да не си купя някакви фалшификати.
Рекадктирам се!Намерих я!ИЗвинявам се много!Благдодаря много на всички много сте търпеливи и отзивчиви.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 13:33 от parusheva

# 556
някой може ли да пусне календара с намаление на stylekorean за февруари, че не го намирам на сайта. Мерси.

# 557
  • Prismatica Aerie
Видяхте ли на КосАрЕкс новата слънцезащита е на промоция в джолсе.
Така се зарадвах и... И ги продават комплект, а втория не го искам с този алкохол и есенциални масла, да не говорим, че филтрите са скапани.. Количеството не коментирам, тия 35 мл ще ми стигнат за около седмица Grin Не мога да повярвам, че точно COSRX се излагат така.

Парушева, погледни серията Ceramidin на Dr.Jart, Good Cera  на Holika Holika, COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream, THE PLANT BASE - Quesera Ceramide, Mamonde - Moisture Ceramide Light Cream... A ето и чист серамид, който можеш да си добавяш към емулсии и кремове.

# 558
  • София
Изрушках където има информация за филтрите на слънцезащите за спорт. Почти навсякъде като първи филтър се ползва Octinoxate, който мисля да си го спестя. Много от продуктите са комбинирани като втори филтър с някой по-хубавите химични като Tinosorb и Uvinul A Plus, но не ми се рискува.
Остават вариантите с досадните стари физични филтри, от които ставам като призрак в парка и повече ми се поти лицето. И да, най-вероятно ще е Missha All-Around Safe Block Water Proof Sun или този на Innisfree със същия тип филтри.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 13:43 от Harpalike

# 559
Дойде ми слънцезащитата на Klair's. На първо нанасяне на ръка е...ааааххх, толкова прекрасна! Със сигурност ще ми замести хидратиращия в сутрешната грижа, аз обичам така. Тоест сутрин ще съм само с витамин Ц, хиалуронова и слънцезащита.

Другарите от yesstyle са ми сложили и мостричка на това: https://www.yesstyle.com/en/aippo-expert-hydrating-ampoule-30ml- … ml/pid.1068791148 Ще пробвам някоя вечер като дойде пак студа.

Viola, благодаря за инфото за Miracle Seed! Аз го харесах от едно ревю на Liah Yoo, каза че много и е помогнал по време на борбата с акнето и аз като кучето на Павлов...

# 560
Така се зарадвах и... И ги продават комплект, а втория не го искам с този алкохол и есенциални масла, да не говорим, че филтрите са скапани.. Количеството не коментирам, тия 35 мл ще ми стигнат за около седмица Grin Не мога да повярвам, че точно COSRX се излагат така.
Още по-добре че не стават,че съм запасена поне до края на годината.
Аз пък гледах Klairs ,спомням си преди че ги бях отписала,но не помнех защо-то всичко е с есенциални масла.

Искам да си купя нещо днес Satisfied обаче нищо не мога да си харесам.

Това някой ползвал ли го е?
Elizavecca Gold CF-Nest Extract 97% B-jo Serum
http://jolse.com/product/elizavecca-gold-cf-nest-extract-97-b-jo … p;display_group=1

# 561
  • Zagreb CROATIA
Изрушках където има информация за филтрите на слънцезащите за спорт. Почти навсякъде като първи филтър се ползва Octinoxate, който мисля да си го спестя. Много от продуктите са комбинирани като втори филтър с някой по-хубавите химични като Tinosorb и Uvinul A Plus, но не ми се рискува.
Остават вариантите с досадните стари физични филтри, от които ставам като призрак в парка и повече ми се поти лицето. И да, най-вероятно ще е Missha All-Around Safe Block Water Proof Sun или този на Innisfree със същия тип филтри.

Harpalike, виж тук има инфо :
https://www.myskincleanser.com/blogs/blog/best-sunscreens-of-2018-by-director-pi

# 562
michelle_ma_bell,  в серума на Klairs има масло от лавандула и мен точно това ме притеснява, но се надявам да е някакво минимално количество и да нямам проблеми. От 2 седмици го ползвам и засега само хубави неща мога да кажа. Това е първият продукт с витамин Ц въобще, от който не се зачервявам, а понякога го ползвам сутрин и вечер. Само 5% е, та сигурно е затова.

# 563
  • София
Почти съм го изразходила, но не зная какво да кажа - консистенцията е гелообразна, попива моментално без остатък и кожата веднага започва да опъва, затова го ползвам като първа грижа след тоник есенса на Pyunkang Yul. Няма никакъв ефект върху текущото състояние на кожата ми, но същото мога да кажа и за прополисовия серум на Iunik, който харесвам повече само заради по-комфортното усещане след нанасяне.

# 564
Reinа, VeryZen Мерси.
При това положение ще изчакам да видя какво ще пуснат йесстайл в понеделник- започва китайската нова година и се надявам всички магазини да пуснат някакви промоции.Да видим.

# 565
Аууу, китайската Нова година, вярно бе! Уикенда трябба да направя едно зареждане на кошниците по сайтовете, да видим къде какво.

Момичета, а като казвате ча Now Zenith са оферта с по-скъпите марки, кои имате предвид?

# 566
Мерси и от мен Simple Smile

Коя съфорумка прекрасна пазарува от Ибей магазина на nowzenith продукти на [SU:M 37_SP]  и оставя доволни ревюта, да си признае веднага Simple Smile

# 567
  • София
LOTUS, интересни са препоръките, всяка от тях е по-скоро за ежедневна употреба, а не за спорт.
В началото на всеки слънчев сезон пада голямо чудене и пробване и всичко завършва с добре познати плътни формули с физични филтри.

# 568
  • Русе
Хей, може ли да ми препоръчате някакъв крем, cleansing foam, тонер или нещо подобно против акне? Доста търсих в интернет, но нещо не успях да намеря.
Също така някой moisturizer, от който сте доволни?

# 569
започва китайската нова година и се надявам всички магазини да пуснат някакви промоции.Да видим.
Миналата година май имаше кодове за по 18% за нова година

Общи условия

Активация на акаунт