Азиатска козметика и грим 7

• 47 752
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
LOTUS, интересни са препоръките, всяка от тях е по-скоро за ежедневна употреба, а не за спорт.
В началото на всеки слънчев сезон пада голямо чудене и пробване и всичко завършва с добре познати плътни формули с физични филтри.
Имам няколко приятелки, които обичат и тичат много вкл. състезания, две от тях са критични - бяла като хартия англичанка и американка от скандинавски произход. Винаги, винаги тичат с дълги ръкави и шапки въпреки слънцезащитата (не съм ги питала дали ползват нещо специално, по-скоро подозирам спортните версии на типични ам.марки от дрогерията, и двете не са хай мейтенанс)
PS 3 са - забравих червенокосата ми дива!

# 571
  • Zagreb CROATIA
Ето и днешните ми попълнения :

JIGOTT  Whitening UV Sunblock
SCINIC Firsr Treatment Essence
HANYUL Yuja Face Oil
HANYUL Yuja Oil Sheet Mask
Dr G Filagrin Barrier Balm
I am from GINSENG MASC
, всичко от YesStyle и
CEPOLAB  Biogenic Essence от Jolse

LOTUS, интересни са препоръките, всяка от тях е по-скоро за ежедневна употреба, а не за спорт.
В началото на всеки слънчев сезон пада голямо чудене и пробване и всичко завършва с добре познати плътни формули с физични филтри.

Harpalike, да, не са спортни точно 🤔, но бяха групирани по филтри и реших, че може да е от полза инфото 😊.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 16:20 от LOTUS

# 572
  • София
С дълъг ръкав няма да мога, каквито и да са дрехите. Шапката също ме дразни, макар че с бяла тънка шапка не ти пламва главата и всъщност не е лошо решение. Но дори и с шапка лицето трябва да е защитено с крем, даже се чудя дали да не си взема малък стик или тубичка в джоба на клина за бягане, защото след час, дори и водоустойчивата би трябвало да се поднови. 
Американските слънцезащити в БГ не са хубави - обикновено съдържат опасен бензофенон 3 или октокрилен, който също не е цвете за мирисане.

# 573
Последните 7-8 години по цяло лято съм по плажовете и на горещо с вариант на т.нар. "rash guard" - обикновено ги носят сърфисти, спортисти и всяко хлапе тук - пазят по-хладно от всичко друго + SPF 50+ UPF
Мисълта ми беше, че преди да опитам бях твърдо против и абсолютно не мислех, че е възможно на мен да ми допадне подобно решение! Simple Smile Но където и да съм пътувала по сериозно слънчеви места - Калифорния, Австралия, Сингапур не можеш да намериш някой, който да не носи И предпазно облекло освен слънцезащитата!

https://www.google.com/search?q=rashguard&rlz=1C1CHBD_enUS77 … rome&ie=UTF-8

Няколко варианта още - тук

PS Вярно е, че по БГ плажовете ме гледат странно, но аз съм перде. И децата ми са с такива и инатливият българин от македонско потекло, който ми е мъж след като поизгори още 1-вия ден е с такъв...
Скрит текст:
Моите маймуни:

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 16:47 от Agent Provocateur

# 574
  • София
Виола, с въпрос към теб. Записала съм си, че имаше намерение да поръчаш един крем, който ми е интересен и ще съм ти благодарна, ако си го пробвала и дадеш отзив за него. Става въпрос за Medi Peel Naite Thread Neck Cream. Изглежда малко неудобен за употреба, защото е много лепкав, но много ми се иска да положа адекватна грижа за врата, защото там започва да личи 40+ възрастта ми.
Благодаря ти!

# 575
Скрит текст:

https://www.google.com/search?q=rashguard&rlz=1C1CHBD_enUS77 … rome&ie=UTF-8

PS Вярно е, че по БГ плажовете ме гледат странно, но аз съм перде. И децата ми са с такива и инатливият българин от македонско потекло, който ми е мъж след като поизгори още 1-вия ден е с такъв...
Ау Agent , откъде я изкопа бялата?
И аз ходя с такива след един целодневен шнорхелинг Cold Sweat ,обаче при нас има само черни.

започва китайската нова година и се надявам всички магазини да пуснат някакви промоции.Да видим.
Миналата година май имаше кодове за по 18% за нова година
За 2019 трябва минус 19 % поне Satisfied

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 17:43 от michelle_ma_bell

# 576
Заповядай, Michelle Simple Smile
https://athleta.gap.com/browse/product.do?pid=292949012&CAWE … &gclsrc=aw.ds

PS Много ми харесва и на мен този модел, има го и с къс ръкав, но тези пари не бих дала, ще гледам за сейл!

That's more like it:
https://www.zappos.com/p/hurley-one-and-only-long-sleeve-rashgua … ail_ext_sims_dz_t

https://www.zappos.com/p/billabong-core-loose-fit-long-sleeve-wh … detail_1_sims_v_t

https://www.zappos.com/p/rip-curl-wash-loose-fit-long-sleeve-whi … detail_1_sims_v_t

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 17:29 от Agent Provocateur

# 577
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Скрит текст:
Моите маймуни:

HeartHeartHeart
И ние сме така Simple Smile И съм щастлива, че са измислени подобни дрехи, защото да разчитам само на слънцезащита с бели като сирене деца - не е реалистично Simple Smile

Harpalike, аз потичвам отвреме-навреме, не съм в никой случай запален атлет, нито имам претенции за постижения,  ползвам обичайната си слънцезащита и бейзболна шапка. Не съм полезна, но се замислих какво точно би ти свършило работа, може би нещо от японските за outdoor activity, но те, макар и добре разработени,  са с алкохол и едва ли ще ти допаднат. Не разбрах, защо не ти се рискува със съвременни филтри Simple Smile

О, LOTUS, много хубави покупки!

# 578
Скрит текст:
Момичета, днес със cepolab biogenic essence получих и това
Скрит текст:

Прилича на разтворими витамини. Някой има ли идея как се ползва?

Това са сухи шийт маски. Може да ги накиснеш в серума.
Благодаря! Тоест се разтварят, така ли? Един вид обогатяват серума?
Не, това е самото платно на маската, без нищо друго. Слагаш го в малка чашка или друг съд и сипваш вътре серум, аможе и  някакви други благини по твое усмотрение. Когато платното попие и се накисне добре, го разгъваш, то е изрязано във форма на маска и си го лепваш на лицето/
Благодаря!

# 579
Мерси Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
извинявам се за спама, но ATHLETA нещо като подбранд на GAP ли е ? Вярно цената е солена, и аз ще дебна, да видя дали ще мога да ги изровя от някой ЮКейски магазин.
Ще погледна и другите линкове.

# 580
  • София
Catalano, ok съм с новите филтри. Повечето. Octinoxate не е съвсем ок. Има в някои проучвания индикации, че влияе зле на ендокринната система. Другите 2 са ок. 

# 581
В тази тема се разгори страхотен шопохолизъм(включая и себе)Stuck Out Tongue Winking Eye

# 582
  • в голямото село
vivinka, крема с бетаглюкан ми е в уиш листата, ще се радвам на отзиви.
Зари, пробвах крема снощи. Доста гъста консистенция на пръв поглед тежка и мазна, но попи в  кожата изключително бързо без да оставя лепкаво усещане. Сутринта челото ми беше леко омазнено, но иначе кожата беше перфектно хидратирана. На моята смесена кожа за дневна грижа обаче мисля че ще идва леко тежък, но не съм пробвала ще го тествам утре в сутрешната рутина. Според мен този крем е страхотен за суха кожа или след киселини да речем.

# 583
Catalano харесала съм и ето това на Инисфри /продължавам да искам да си купя нещо Satisfied /
http://cosdna.com/eng/cosmetic_6fcb353682.html
откъм масла и други съставки ме устройва, но само с 1 филтър сякаш не съм спокойна.
Достатъчно ли е само Titanium Dioxide ?

# 584
Виола, с въпрос към теб. Записала съм си, че имаше намерение да поръчаш един крем, който ми е интересен и ще съм ти благодарна, ако си го пробвала и дадеш отзив за него. Става въпрос за Medi Peel Naite Thread Neck Cream. Изглежда малко неудобен за употреба, защото е много лепкав, но много ми се иска да положа адекватна грижа за врата, защото там започва да личи 40+ възрастта ми.
Благодаря ти!
Harpalike, ползвам го вече почти 2 месеца и много ми харесва. В интерес на истината въобще не е толкова лепкав, колкото изглежда на снимките и клипчетата. Има го това точене на конци, но аз взимам с шпатулка по-малко количество и докато да го разнеса вече е попил без никакъв остатък. Изключително икономичен, приятен,с доста силен аромат, който бързо изветрява. Аз го взех по-скоро с цел превенция, защото все още нямам някакви сериозни оплаквания в тази област, но определено има заглаждане. Много добре се отразява на контура  -уплътнява и го събира.

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 11:52 от Viola Tarakanova

Общи условия

Активация на акаунт