Азиатска козметика и грим 7

• 47 697
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Целогодишно.Цялото лице, а не само върху белези и пъпки.Всяка вечер трябва да се мажа  - две вечери в седмицата би трябвало да правя почивка. Нооо, моите почивки са по седмица заради силното белене.
Ясно.Ще чакам да кажеш как ти се отразяват новите неща.
а целия азиатски сват го е ударил на купон Joy
Така направиха Satisfied хич не ги интересува че на нас ни се пазарува.
Аз чакам да видя утре какво ще пуснат като промоция на марки и на limited deals защото в понеделник ги сменят  и тогава ще поръчвам.

# 631
Благодаря за отговорите за тийн антиакне продукти, за момче са и едва ли ще успея да го накарам ги да ползва, но ще поръчам

# 632
  • Germany
Много пишете (и пазарувате), нямате изчитане Wink Аз искам да благодаря на дамата, която похвали  маската  на BRTC (BRTC V10 Multi-Lift Sleeping Pack). Прекрасно нещо е за моята кожа. Въобще от всичко, което съм ползвала и ползвам до сега имам доста любимци, но тази маска, охлюва на Косарекс и подготвящия тонер на Klairs  са ми топ попаденията.

# 633
Monono, дали не пресушаваш малко кожата и оттам да се получава допълнителното лющене? Не съм ползвала продуктите на Бентън, този месец ще ги поръчвам и не мога да коментирам за хидратацията им, но аз също боря белези+активно акне на 29 Simple Smile Та, дали малко хиалуронова киселина на мястото на някои от вечерните продукти или дори просто в допълнение няма да се отрази добре? Особено в комбинация са Аирол ми се струва, че има нужда от силна хидратация.

По отношения на белезите и лечението, аз миналия месец направих фибробластинг, този месец ще правя втори. Очаквах повече като ефект, но белезите на третираните места са по-плитки. Възстановителния период е една седмица, имах и активни пъпки тогава, които не попречиха, тъй като се работи с много тънка игла, която може да се насочи директно върху много малки участъци. Смятам този месец ако нямам активни пъпки просто да покрием цялата долна част на бузата за по-сигурен ефект.

Не видях да са сложени февруарски кодове в StyleKorean: HONEYDOUBLE - 20% на всички поръчки над 100 долара и HONEYSINGLE - 10% на всички поръчки.

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 11:59 от Valandin

# 634
Много пишете (и пазарувате), нямате изчитане Wink Аз искам да благодаря на дамата, която похвали  маската  на BRTC (BRTC V10 Multi-Lift Sleeping Pack). Прекрасно нещо е за моята кожа. Въобще от всичко, което съм ползвала и ползвам до сега имам доста любимци, но тази маска, охлюва на Косарекс и подготвящия тонер на Klairs  са ми топ попаденията.

PeaPink, от кой сайт поръча BRTC ,гледам,че и в ай хърб има техни неща newsm78

# 635
  • София

С каква кожа си?
Аз си търся хубав крем за кожа 40+, със силно изразени бръчки на челото, които ще туширам с ботокс, но за хубава превенция нещо да препоръчате?
В петък получих MEDI-PEEL ® Bor-Tox Peptide Ampoule 30ml, чакам и околоочния TOSOWOONG Anti-Wrinkle BTX 40ml, който може да се ползва и върху други зони. Като прочетох за крема за шията и него искам, добре че нямам пари, че направо.....Sweat Smile

# 636

И аз я купих.А около очите слагате ли?Аз я поръчах от тук  https://www.ebay.com/itm/BRTC-V10-Multi-Lift-Sleeping-Pack-20ml- … nId=1589806246009 пристигна за около 10 дена

# 637
  • Germany
Céline, от ибей поръчвах аз. Даже мисля че от този, който и qeq. Слагам под очите, но аз не ползвам много неща вечер. Само тонер и с маската се омазвам.

ANI BANI, моята кожа е смесена. Т зоната ми е мазничка, на другите места по-скоро нормална. Ще чакам отзиви за  MEDI-PEEL ® Bor-Tox Peptide Ampoule, тъкмо вчера я оглеждах.
Ей това ще поръчвам аз [BRTC] Salmon Fillex Volume Injection , ако някой има отзиви да казва.

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 13:13 от PeaPink

# 638
  • София
Bor-Tox Peptide Ampoule засега много ми харесва, но трябва време за да видя действието. Консистенцията е бяла, между ампула и крем, лесно се нанася и попива бързо без остатък. Може би няма да е зле да си направя снимки преди-след, някои неща тогава се забелязват, особено малките промени.
Друго, което харесвам и мисля да поръчам пак е Collagen Face Serum HA 60% Hyaluronic Acid Cream Anti Aging Wrinkles Fine Lines, същата консистенция като горното, с приятна миризма, кожата ми буквално го изпива. Мисля да пробвам и другите видове.
Предстои да пробвам и тази маска, тя е на прах: ANSkin Modeling Mask 240g #Collagen

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 13:36 от ANI BANI

# 639
  • Zagreb CROATIA
Прекрасна седмица Ви желая, момичета !🤩
Представям Ви моя Travel Set за дълги пътувания в суха среда ...✈ 🚘

Първо минавам редовните стъпки :почистване с мокри кърпи, тонер, есенция, серум ... последвани от :
https://www.roseroseshop.com/sooryehan-hyo-water-spring-mask-1pcs.html  - обилно ходратираща маска, напомпва кожата с влага ... 💦
koreatrends 3D, Mini Roller Massager, Body Face 3D MINI SILVER R … i_i_DZawCbM91C8TX - минавам с ролера в/у маската
https://www.ebay.com/itm/Sulwhasoo-Firming-Cream-Ex-5ml-x-2ea-Fi … sh=item2c7b3029d9 - хидратиращ крем

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B074P227TB/ - за нощна маска илиhttps://www.ebay.com/itm/Sulwhasoo-Sleeping-mask-Overnight-Vital … :T8YAAOSw9GhYkcQT

http://m.jolse.com/product/sioris-time-is-running-out-mist-100ml … p;display_group=1 - страхотен спрей, хидратира и запечатва влагата в кожата !

Свежият Ви и сияен вид е гарантиран, независимо от времетраенето на пътуването !!!🤩

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 14:13 от LOTUS

# 640
Monono, дали не пресушаваш малко кожата и оттам да се получава допълнителното лющене? Не съм ползвала продуктите на Бентън, този месец ще ги поръчвам и не мога да коментирам за хидратацията им, но аз също боря белези+активно акне на 29 Simple Smile Та, дали малко хиалуронова киселина на мястото на някои от вечерните продукти или дори просто в допълнение няма да се отрази добре? Особено в комбинация са Аирол ми се струва, че има нужда от силна хидратация.

Уместен коментар Simple Smile
Пропуснах да кажа, че още умувам дали да включа Аирол във вечерната рутина.
До момента го ползвам всеки път с медицинска хидратираща козметика /Ла Рош, Биодерма/ или с швейцарска - Skincode.
Все още няма и месец от притежанието ми на корейските красоти, за които писах Simple Smile

# 641
  Девойки,някоя от вас рискувала ли е да плаща с карта в ибей,че много ме изкушихте с тези пептиди ,а пък не ми се прави пейпъл-акаунт newsm78

# 642
Да, нямаше проблеми.

# 643
# 644
Момичета, дайте съвет Simple Smile От едно известно време си чувствам кожата неприятно стегната, напрегната, суха. Казах си, класическа дехидратация. Върнах се пак към ХК, отвреме-навреме слагам и една sleeping mask, вярно не корейска, но е на същия принцип. Сега свършва и сигурно ще грабна един семпъл от новата лавандулова на Laneige, намалени са в stylekorean. Та, реших, че като поотмине студа и с тези мерки нещата ще се нормализират.

И ето ме сега, вечерно време пред компютъра и към класическите ми физически болежки се добавя чувството за опънатост.  В допълнение нощем се събуждам пресъхнала уста, напукани устни...Намалих парното, добавих си sleeping маската за отвреме-навреме + още един крем за повечето дни...обаче не и не.  Освен да си поръчам някакъв мист и да го държа на бюрото, но там пък имам друга драма дали няма да омазнява, защото опитът ми с всякакви спрейове над грима е пла-че-вен. Чудя се и на Ceramidin крема на Dr Jart, обаче дали пък няма да ми запушва порите? Чакам си тази седмица Hada Labo, дано да помогне, обаче ХК определено не ми е достатъчна за сутрин, при все че слагам доста хранителната слънцезащита на Klairs.

Общи условия

Активация на акаунт