Азиатска козметика и грим 7

• 47 734
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
iUNIK - Calendula Complete Cleansing Oil - не  е лошо, но не е и кой знае какво. Гримът ми е минималистичен, та не съм обективна, но нещо не ме радва усещането след ползването му.
Catalano и аз първите 2-3 пъти се чудех измива ли това чудо нещо или не, защото оставя кожата доста мекичка, обаче пробвах на ръката и сваля всичко при мен.Много добре ми се върза с пяната на Шисейдо която е избелваща и съответно малко по агресивна отколкото ми харесва,но откакто съм с това олио нямам пресушаване и опъване.
Обаче не ползвам нищо водоустойчиво и не съм критерии в това отношение.

monono ще ми е интересно да споделиш след 3 -6 месеца как са белезите.Така или иначе вече си ги купила тези неща,ползвай ги, после пак ще го мислим.
Меланото няма да ти помогне специално за вдлъбнатите, да знаеш.
Какво е Airol ?

# 616
monono, защо не пробваш с диамантено микродермабразио уред, може да намериш такъв да ползваш вкъщи или да отидеш на професионална процедура с такъв.

# 617
Аirol е марка третиноин.

# 618
michelle_ma_bell , тъй като белезите са ми основният проблем, мога да кажа, че благодарение на година ползване Аирол, те намаляха! Изписан ми е от дерматолог. Много е силен и ако не го смеся добре с хидратиращ продеукт, става кофти следващите дни. Явно беленето на кожата след употребата даде ефектът , който виждам. Обяснявам си го, че така излющи горния слой на кожата, че вече белезите стават по-плитки. Но една вечер с аирол, после 1 седмица минимум се беля Sad

# 619
Явно беленето на кожата след употребата даде ефектът , който виждам. Обяснявам си го, че така излющи горния слой на кожата, че вече белезите стават по-плитки.
Точно така е, и провокира изграждането на нов колаген.Това е единственият начин да се справиш.Затова си мислех че за теб подходящ би бил някой силен пилинг, само на тези места да слагаш-не цялото лице.
И това което ти е писала Теди също е добър вариант,то работи на същия принцип само че механично.

# 620
  • София
Harpalike, ползвам го вече почти 2 месеца .........Много добре се отразява на контура  -уплътнява и го събира.
Едвам ме нави ....Blush
Забърсах и аз един, да не остана по-назад.  Blush Виола, много благодаря за отзива! bouquet

# 621
Явно беленето на кожата след употребата даде ефектът , който виждам. Обяснявам си го, че така излющи горния слой на кожата, че вече белезите стават по-плитки.
Точно така е, и провокира изграждането на нов колаген.Това е единственият начин да се справиш.Затова си мислех че за теб подходящ би бил някой силен пилинг, само на тези места да слагаш-не цялото лице.
И това което ти е писала Теди също е добър вариант,то работи на същия принцип само че механично.

Имам си все пак няколко активни пъпчици и не смея да правя и пилинг и редовна ексфолиация.
Моето акне си се води активно и трябва да се лекува. Само след като е излекувано мога да си позволя пилинги и лазер за белезите.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 20:37 от Анонимен

# 622
От еbay ли го купихте крема на мedi peel.

Да попитам за ролерите, ползвате ли ги и как ги дезинфекцирате.

# 623
Имам си все пак няколко активни пъпчици и не смея да правя и пилинг и редовна ексфолиация.
Моето акне си се води активно и трябва да се лекува. Тогава мога да си позволя пилинги и лазер за белезите.
Ооо Да, щом имаш активни пъпки,никакво дермабразио.
Аз разбрах че само белези и петна лекуваш,но ти си имаш и дерматолог, така че най-добре си следвай неговата схема.Той докога ти е изписал трета? и целогодишно ли?

# 624
Целогодишно.Цялото лице, а не само върху белези и пъпки.Всяка вечер трябва да се мажа  - две вечери в седмицата би трябвало да правя почивка. Нооо, моите почивки са по седмица заради силното белене.

# 625
  • София
От еbay ли го купихте крема на мedi peel.
Да, аз го взех от Ибей моя.

# 626
Някой нещо за предстоящите намаления чувал ли е? Напълнила съм по една кошница май вече във всички сайтове и ме сърбят ръцете да поръчвам, а целия азиатски сват го е ударил на купон Joy

Зари, аз го пробвах няколко пъти ролера върху маска. За почистване и  дезинфекция на тоалетката си имам един спрей живасепт и един със спиртен разтвор. И бялата, и декоративната козметика плюс всички пособия периодично обтривам с тях.

# 627
  • Prismatica Aerie
И аз седя с пълни кошници тук-там, ужасно много искам make p:rem - UV Defense Me - големият бидон излиза супер изгодно в yesstyle, обаче шипване след 21 дни ...Sleeping

За почистване на козметиката и прилежащите й компоненти ползвам мокри спиртни кърпи на sopharmacy (и не, нямат феноксиетанол Sweat Smile ) и обикновен спирт.

# 628
Въпреки 21 дни има вероятност да го шипнат и по-рано, така се случи с една моя поръчка пишеше 21дни но на 7мия ден беше шипната.

# 629
Благодаря момичета, също със спирт почиствам, но да си сверя часовника.

Общи условия

Активация на акаунт