Азиатска козметика и грим 7

• 48 442
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте, момичета .....

Ползвах тази маска THESAEM Pure Natural Mask Sheet за мен е най-зле изрязаната шийт маска, малки процепчета за очи, свличане на брадичката, с две думи зле, иначе тонера вътре е достатъчно, нищо особено като ефект, няма да повторя.

Този къшън THE FACE SHOP CC Ultra Moist Cushion - с две думи ми харесва много, но аз нямам база за сравнение, това е първия такъв продукт, който притежавам. Остава сочен и влажен завършек, не е много покривен,  V203 е като цвят, за лятото ще ми е светъл, но аз до сега не откривам нито един къшън с  205 .....

Червило PERIPERA Ink Airy Velvet - No.07 My Brown Coral, харесва ми, но не съм чак такъв любител на червила. В началото е леко мазно, но с течение на времето "изсъхва" и става матово. Поръчах и друг цвят от него.

Поръчах мостра на [MISSHA_Sample] Super Off Cleansing Oil, отвратително, тежко и мазно.

Мостра и на този крем [MISSHA_Sample] Aqua Peptide Custom Skin Care 99 Cream, гелообразна, прозрачна консистенция, леко мазна, попива бързо, не оставя лепкав слой, харесва ми, но не знам дали ще поръчам пълен размер, толкова много неща искам да опитам....

Мислих да поръчам BRTC V10 Multi-Lift Sleeping Mask, но в състава видях Retinyl Palmitate и май съм разколебана...
Retinyl Palmitate

# 316
Harpalike, благодаря ти! Изобщо не ми хрумна, че може да е от него, но има логика предвид кога съм го ползвала и че напоследък спрях. Всъщност тонера и падовете с киселини ги поръчах провокирана от тези пъпки тогава. Предвид, че минават и не са ми излизали нови дали да не ги ползвам изобщо или..?

# 317
  • Бургас
Здравейте, момичета!
От доста време ви чета и естествено, се зарибих от корейската козметика.
Все още имам известни неясноти относно есенциите и серумите и се надявам вие да ми помогнете.
Имам Benton Fermentation Essence, която си я ползвам от няколко месеца и ми харесва.
Вече ми доставиха и [PURITO] Centella Green Level Buffet Serum, сега чакам и [ELIZAVECCA] Witch Piggy Hell Pore Control Hyaluronic Acid 97%.
Въпросът ми е да ги ползвам ли едновременно и трите? Има ли смисъл, или е по-добре да ги редувам в различните дни?
Благодаря  Flowers Hibiscus

# 318
Една молба-може ли някой да ми прати на ЛС принтскрин от проследяването но БГ Пощи на пратка задържана на митница? На по-старите ми дава направо доставена и не виждам какви бяха стъпките между влизането в БГ и Митница, а имам съмнения за една, която май натам се е запътила Cry

това, което виждам на няколко продукта е: 1.  CAA1K.  2.   EB001 и под него EF001.  Исках да видя дата на производство защото го взех намалени.
На всички корейски продукти, които до момента съм поръчвала, има принтирана дата и някое от следните обозначения.
까지 =Expiration Date
제조 =Manufacturing Date
제조   일로부터   2년 ="работи" 2 години от датата на производство
년 =година
Никога несъм се сблъсквала само с batch код като при западните марки.

Въобще вече не се занимавам с маски от типа на Tony Moly, The Saem, Innisfree, Skin food и тн. За мен това си е чиста проба хвърлени на вятъра пари. Особено като съм пробвала и ползвам наистина хубави маски и мога да видя огромната разлика Simple Smile

IceIce, падовете с киселини си ги ползвай спокойно- прекрасен продукт за лека химическа ексфолиация и не е нужно да имаш пъпки Simple Smile За продуктите на Some by mi ми знаете мнението - ако няма сериозен проблем по-добре да не се ползват

Скрит текст:
Здравейте, момичета!
От доста време ви чета и естествено, се зарибих от корейската козметика.
Все още имам известни неясноти относно есенциите и серумите и се надявам вие да ми помогнете.
Имам Benton Fermentation Essence, която си я ползвам от няколко месеца и ми харесва.
Вече ми доставиха и [PURITO] Centella Green Level Buffet Serum, сега чакам и [ELIZAVECCA] Witch Piggy Hell Pore Control Hyaluronic Acid 97%.
Въпросът ми е да ги ползвам ли едновременно и трите? Има ли смисъл, или е по-добре да ги редувам в различните дни?
Благодаря  Flowers Hibiscus
Спокойно можеш да ползваш заедно, защото са много различни.
Benton Fermentation Essence е фърст и се ползва веднага след измиването за подготовка на кожата или вместо тоник
PURITO Centella Green Level Buffet Serum е основно с успокояващо действие и е по-скоро като есенция по консистенция.
ELIZAVECCA Witch Piggy Hell Pore Control Hyaluronic Acid 97%. е хидратация

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 17:39 от Viola Tarakanova

# 319
И аз имам молба. Моля някой, който има The Little Book of Skin  Care да ми я прати на лични!

# 320
  • Бургас
Искам маските на Бентон с алое и центела, някой знае ли къде са на промоция в момента или пък престоящи намаления?

# 321
https://www.stylekorean.com/shop/2019_01_calendar.php?device=mobile
от тук могат да се следят намаленията за месеца Simple Smile

# 322
Искам маските на Бентон с алое и центела, някой знае ли къде са на промоция в момента...
A, това е добър въпрос - тоест ползвате ли някакви апликации или сайтове, като търсите най-добра цена на даден продукт?
Аз най-често поглеждам Гугъл Шопинг, но не съм си правила домашното по въпроса кое е най-добре да се ползва:
https://www.google.com/shopping/product/1881471332174222229/onli … N8KHZXnAr4Q6SQIZg

PS Бърз сърч, сега любопитно ще ми е дали ще включват тези търсачки актуалните корейски промоции?!?
https://www.shopify.com/blog/7068398-10-best-comparison-shopping … e-ecommerce-sales

# 323
  • Варна
И аз имам молба. Моля някой, който има The Little Book of Skin  Care да ми я прати на лични!
Има я в първия пост на тема 6.

П.П. А, линка вече не е актуален.

# 324
A, това е добър въпрос - тоест ползвате ли някакви апликации или сайтове, като търсите най-добра цена на даден продукт?
Обикновено разните shopping приложения не отразяват актуалните намаления. Горе долу съм забелязала, че сойтовете имат някаква повтаряемост на намаленията и кампаниите, а и като поровиш половин-една година им научаваш всичките тънкости и кое-къде е най-евтино Simple Smile Заредила съм в инстаграм страниците на основните сайтове - там винаги отразяват актуалните промоции и то в реално време (т.е. при нас е през нощта обикновено).

Искам маските на Бентон с алое и центела, някой знае ли къде са на промоция в момента...
Елария, маските на Бентън като цяло са по-скъпи и единствения сайт, в който до момента са били на добра цена е Stylekorean, като на сегашното намаление бяха по 8долара кутията и ги пуснаха на втория ден с restock-а. Хубавото на този сайт е, че си обявяват в началото на месеца предстоящите намаления.
Сега всички сайтове може да имат нещо по-интересно покрай Свети Валентин, а до 1-2 дни ще е Mega Deal в Jolse.

И аз имам молба. Моля някой, който има The Little Book of Skin  Care да ми я прати на лични!
Нямам представа как се прикача файл тук, но ако още никой не я е пратил, ми дай на ЛС имейл и ще ти я пратя Simple Smile

# 325
Минавам да похваля и да благодаря за помоща на всички тук  , които споделят  и съветват bouquet

Използвам SNP - Bird's Nest W+ Eye Cream ,това кремче наистина заличава тъмните ми сенки  под очите ,които си имам от малка.Вече изобщо не слагам коректор Party когато се гримирвам.Кожата ми се чувства много добре и повечето недостатъци ,които ме дразнят се заличават .
Не знам кое е добре да се ползва при зачервени участъци ,около ноздрите ...под брадичката ...леко по бузките ,нямам пъпки.
[MIZON] Peptide Ampoule Cream- това кремче с каква цел се използва ,има доста добра цена в момента в beautynetkorea
МIZON Snail Repair Eye Cream -поръчах си това ,дано остана пак доволна ,ако не ще се върна на SNP

# 326
   Viola Tarakanova,би ли споделила кои маски са хубави според теб,моля!
Редактирам се с днешните получени поръчки: Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 11:15 от Céline

# 327
Използвам SNP - Bird's Nest W+ Eye Cream ,това кремче наистина заличава тъмните ми сенки  под очите ,които си имам от малка.Вече изобщо не слагам коректор Party когато се гримирвам.Кожата ми се чувства много добре и повечето недостатъци ,които ме дразнят се заличават .
Artemis, много интересно звучи този крем. И аз винаги съм имала тъмни кръгове под очите и ми се прииска да го пробвам... а бях решила да не поръчвам друго поне докато не пристигнат купените вече неща. Май съм с двата крака в матрицата Grinning
Междувременно продължавам да чакам и нищо не пристига. Мистериозната пратка на Гурко се оказа съвсем друго нещо, а така се бях зарадвала, че поне една е прескочила митницата Flushed

# 328
Не искам да подстрекавам  Laughing ,но аз винаги съм ползвала някакво кремче за да се спася ,но без ефект,с бяла кожа съм ,пия достатъчно вода ,спя достатъчно и пак винаги съм била с тъмни кръгове.
А когато слагах коректор ставаше още по грозно ....
Сега след месец и нещо  редовна употреба ,определено положението е различно ,използвам си само вв кремче или къшана и не посягам към коректори.
Радвам се ,че открих тази тема .

# 329
Да, коректорите не оправят положението, особено когато има и подпухване, както в моя случай. Аз също пия много вода, спя не съвсем достатъчно, но съм имала и "поспаливи" периоди и не е имало голяма промяна. Просто зоната под очите ми е проблемна откакто се помня. С годините, естествено, нещата не се подобряват и бях доста скептична към всякакви кремове в това отношение, гледам да не е пълен с боклуци, да хидратира и да не ми дразни очите и толкова. Активните съставки в европейската козметика от масово и средно ниво, за мен са рекламни приказки и нищо повече. Сега, откакто открих тази тема, започвам да се замислям дали пък наистина няма и друг начин Simple Smile

Редактирам: Не разбрах къде е 1900 РСЦ СОФИЯ (предполагам, че е някакъв разпределителен клон), но малко след като писах ми се обади пощальонът от кварталния клон Grinning Много съм доволна, довечера ще снимам Wink

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 14:25 от Aomame

Общи условия

Активация на акаунт