Азиатска козметика и грим 7

• 47 805
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Цитат
но мисля да изчакам поне няколко дни защото мъжът ми започна да ме гледа като опасна луда в криза на третата възраст щом спомена, че съм поръчала някаква козметика
[/b]
Винаги е на прИмоция, супер изгодно последни бройки, полу изчерпани продукти...и винаги има 1 шишенце мини може да е дори за него!

# 481
Теди, всичко е на промоция. Коледна, сезонна, петъчна или просто ей така. Joy

Между другото вече спирам да купувам наистина. Поне за малко. Вчера последно пoръчах на jm solution sun stick, провокирана от вас (Теди, от тебе май) и смятам да си почина малко.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 20:01 от IceIce

# 482
Един месец спрях и вече всичко ми  е на привършване, това си е 5-10 степенна грижа, не става с едно кремче и една мицеларна водичка. Яно и запасите ми не са достатъчни.

# 483
Винаги е на прИмоция, супер изгодно последни бройки, полу изчерпани продукти...и винаги има 1 шишенце мини може да е дори за него!
Абсолютно! И днешния крем беше на прИмоция (цели 7,9%) и пишеше, че в склада са само 8 бройки. Как да не го купи човек веднагически!? Stuck Out Tongue Иначе съм му обещала да го цапам и него с покупките, но нещо не ми се доверява откакто му смъкнах кожата на носа с една лепенка за черни точки на Nivea преди доооста години Scream

# 484
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ох, не мога.
И моите неща привършат. Тъкмо позаредя тоници и те серумите свършват. Сега е ред на кремове. Имам в скин уотчерс с охлюв и колаген на етюд хаус. Доволна съм много и от двата. Но първия поръчвам за 4ти път. С какво да го сменя?

# 485
Днес ми пристигна Benton от StyleKorean Sunglasses
Вече и на мен ми става неудобно от колежките Grinning

Срам не срам, ще споделя моите продукти, приемам и аз критика Hug

Маслено измиване -само вечер
Измиване с пяна на Benton
Мелано Вит. С -само сутрин
Hada Labo lotion
Benton snail bee essence
Iunik rose galactomyces synergy serum
The ordinary -Hialuronic acid вечер/сутрин на тази стъпкаНиацинамид
Missha -Time revolution
Anti-wrinkle BTX

От тази вечер мисля този крем да оставя само за вечерта, а сутрин -Cacao Moist and mild cream и да включа Cacao moist and mild tonner.

Пропуснах: естествено слънцезащита сутрин, засега не е корейска.
Вечер маски -редувам различни -всички ми харесват.
За разлика от пачовете -досега никой от видевете не ми действа добре.

Чакам още сума си неща, пълна каша...Nerd

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 21:31 от Blue@

# 486
Да ви кажа двойно измиване правя и сутрин и вечер / дори тройно защото завършвам с пилинг гел/, сутрин защото предната вечер съм нанесла повече от 10 продукта /няколко есенции и серума/ вкл. нощна маска, която е доста мазна и не мога да отмия с един продукт.
Ако мия с един продукт после чувствам още остатък и няма как да попие дневната /сутрешна грижа и грима няма да стой добре.

# 487
Да споделя един полезен блог-maskepedia.com.Отзиви предимно за шийт маски, състави, ефект -преди-след,снимки.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 21:29 от A-niii

# 488
Да споделя един полезен блог-maskpedia.com.Отзиви предимно за шийт маски, състави, ефект -преди-след,снимки.
Да,много е готин този блог, аз оттам съм си набелязала няколко шийт маски.

ПП Вижте на този човек как му се е отразила липсата на слънцезащита.
Скрит текст:
Шофьор на камион е, и едната страна на лицето му е била на слънце през цялото време за разлика от другата.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 22:01 от michelle_ma_bell

# 489
Въпреки, че използвам само един корейски продукт чета редовно темата и ми е супер интересно.
Включвам се с отзив за ВВ Cream Radiance на Beauty Bakery. Първоначално мислех, че така се казва само сайта, но се оказа, че е името на марката. Почти никакви мнения и ревюта не успях да открия в нета.
Ползвам от два месеца. Кожата ми е комбинирана, с широки пори и черни точки. Покритието му е леко, не матира. Смятам, че за този сезон е добре, но със сигурност през по-топло време няма да е ок. Мнооооого е бял, ама много. Със светла кожа съм, но дори и за мен е много светъл. Слагам отгоре малко бронзиращ продукт. Подчертава ми порите особено тези на носа. Забелязвам едва доловимо изсветляване на кожата от използването му, но не смятам че е достатъчно хидратиращ, както пише в описанието. Много икономичен. Мислех, че ще успея да изхабя до пролетта, но ако остане количество ще го доупотребя есента. Ползвам под него западна слънцезащита и двата продукта се спогаждат добре. Мнението ми е 50/50. Не съм нито във възторг, нито разочарована от него. Ако не е наполовина намален, както го купих аз, не бих си дала парите.

Скрит текст:

Шийт маските, които получих като подарък към поръчката ми харесаха много. Бяха избелващи, с екстракт от охлюв. Много хидратиращи. След първата нанесох обичайния си нощен крем, но дойде много тежко на кожата. Нямаше кир ефект, но кожата стана лепкава. След втората маска не сложих нищо за през нощта и ми беше по-добре. И двата пъти остатъците в опаковките им стигнаха щедро да намажа шията, деколтето и току що епилираните си крака Laughing. За съжаление в момента не мога да кача тяхна снимка.

# 490
apieu са пуснали ампулка с центела, браво на тях.
https://www.yesstyle.com/en/apieu-madecassoside-ampoule-30ml-30m … 20##productAnchor

Бях си харесала розовата им серия baby tone up,
на тоника обаче намирам състава само на едно място и пише че има някакви кортикостероиди вътре.
Дали е възможно да слагат и такива неща ?
http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_a955345734.html
А иначе серията изглеждаше с добър състав.

# 491
Нямат такива строги релугации като европейските, така че може и да има.

# 492
Много, много благодаря, viola! Не е лесна работа тва с корейските мазила. Това на Ординери го ползвам всяка вечер, имам и Ascorbyl Glucoside Solution 12% на Ординери (подарък са ми от zari65, благодаря). На опаковката на първото пише, че се слага вечер, на второто сутрин и вечер.
Пропуснала съм да кажа, че на 2-3 вечери минавам и с червените падове на Косерекс вечерта веднага след измиване.
Сега много моля да ми препоръчате липидими къде да ги включа разбира се. Боже, дали някога ще се науча....?

# 493
  • Prismatica Aerie
Получих си поръчката от розата.
Скрит текст:
Не знам къде да ги съхранявам, засега в метална кутия за бисквити...

# 494
  • Zagreb CROATIA
Тази сладка корейка без възраст , с абсурдния псевдоним Director Pi прави много подробни и полезни сравнителни ревюта на най-вече корейска козметика, като разбива състава до Менделеева таблица ( Viola, това за теб 😉)!
Видях, че я няма посочена в списъка на първа страница, а ревютата и са направо енциклопедични в сравнение с останалите, уверявам ви !
Почити всички ревюта са с описание и субтитри на английски .
Това ревю ни помага да изберем точния за нас крем с необходимите за особеностите на кожата ни съставки  .
Enjoy !
https://youtu.be/q12lCuRff34

Общи условия

Активация на акаунт