Азиатска козметика и грим 7

• 47 782
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Тези са на Cosrx http://jolse.com/product/cosrx-shield-fit-all-green-comfort-sun- … p;display_group=1
Подсети ме, че имам мостра на Вит. С но Purito, ще го пробвам веднага щом приключа с поредното излющване.

# 601
Елария, белиш се вероятно от третиноина, едва ли е от меланото. Доколкото имам бегли познания ретиноиди не се смесват с витамин с

# 602
  • Бургас
Аз ги редувам през ден, но третиноин ползвам повече от година и от него вече не се беля, когато обаче в дните без третиноин слагам Мелано започва яко лющене. До сега го изтърпявах защото имах няколко пигментни петънца (много малко по-тъмни от здравата кожа), но Мелано успешно се справи с тях. Може пък да го оставя за времето след спирането на трета. Тогава обаче ще е късно да си избирам друг, ако пак не се спогодим с този, изобщо най-сигурно е от сега да си поръчам.
Да помоля пак за препоръка за маска с отмиване, четейки темата стигнах до извода, че май и аз нямам достатъчно продукти с липиди, повечето ми са киселини и охлювени, а те се оказаха също ексфолиращи.

# 603
Елария слънцезащитния на Purito е супер за моята мазна кожа.
Пак да помоля за препоръка за накоя тийн серия против акне.

# 604
Здравейте прекрасни!
Имате си нов поклонник на Азиатската козметика! Много съм щастлива, че ви открих, досега вярвах, че съм сама в лудостта си Simple Smile Виждам много вещи дами тук, и чета всичко от първата тема насам фанатично - направо сте страхотни и достойни за възхищение! Все още нямам много добре структурирани познания, но карам на принципа проба-грешка, с моята леко капризна кожа сме във вечна битка – чувствителна U зона, боря се с лунички и разширени пори (и чести обриви и пъпки по брадичката от глутенова нетолерантност, но ах тези палачинки). Имам едни чуденки, тъй като плавно разширявам стъпките в грижата и ще съм много благодарна да чуя вашето вещо мнение!
Подариха ми 2 пилинга, които ми се иска да приложа по правилния начин (продуктите са нови – на Revolution, и до колкото четох са в класа на Ordinary, но аз насочих само какво таргетирам, не и че държа да е кроейски продукт - мислех че е очевидно Grinning).
Първият е със съдържание 30% AHA + BHA, а вторият - комбинация 5% млечна + хиалуронова киселина - мисля да ги пробвам една по една следващите две седмици.
Скрит текст:
От седмица ме чака на тоалетката и COSRX AHA/BHA Clarifying treatment Toner, мисля да го ползвам да намаля PH-то (в момента ползвам тоник и пяна с PH 5), но се замислих дали толкова висок % киселини няма да е прекалено агресивно от раз с този тоник, да й скоча на нищо неподозиращата ми кожа? Също да потвърдя, че след пилинга не слагам нищо 30 минути след нанасяне и не отмивам? Мисля да комбинирам след това със серум с ниацинамид – като ще го ползвам като есенция и след това направо някоя шийт маска..?
Другият ми въпрос е ползвали ли сте Missha ALL AROUND SAFE BLOCK ESSENCE SUN MILK и дали имате наблюдение да запушва порите?
Скрит текст:
В момента ползвам слънцезащитния на Daylong за мазна и чувствителна кожа, но е на привършване и искам корейско, а майка ми не се спогоди с Миша-та, която й взех. Ползвам често течен фдт и всеки ден пудра (още се чудя дали се чувствам по-комфортно с пресована или loose, редувам ги Grinning), и с тези пори съм трудна за нагаждане към слънцезащитата отдолу.
Благодаря предварително на всички! Колко прекрасно ви намерих! Ще се включа скоро и с моя скромен набор от корейски (вече продукти), които добавих към корейската си рутина със западни такива..

ПС. Ударих наскоро 30-те, и започвам да наблюдавам сериозни проблеми с отпусната кожа на и над клепачите... Та там пък съм в търсене на магически лифтинг... Някой някакви препоръки?

# 605
За момиче или за момче? Питам не за друго, а защото момчетата не са склонни да се мажат с много неща.
Тоникът Some by mi
Тоникът Pyunkang yul ACNE
Крем some by mi
Емулсия Etude house Soon Jung

Вземи един от двата тоника и крем-ако е за мазна кожа, емулсията-ако е нормална кожата, въпреки че най-добре и двете и да ги редувате за да не се пресуши кожата прекалено много.
Обаче който и тоник да избереш,има киселини,съответно трябва да вземеш и слънцезащита, и тогава трябва да помислиш и за добро почистване.

# 606
iliana__ , много пъти сме коментирали назад темата и дори наскоро бях пускала огромен списък с продукти за акнеитична/проблемна кожа по стъпки.
Към това, което ти е написала michelle аз бих добавила задължително да се наблегне на почистването, много продукти с центела, и няма как без слънцезащита независимо със или без киселини - UV радиацията засилва вроговяването на епидермиса и съответно засилва акнето.

Елария, хубави маски с отмиване са например на I`m from
Скрит текст:
в yesstyle в момента има промоция при покупка на  продукти за 35долара I`m from и by Wishtrend подаряват мини маска и mandelic acid

Последните седмици съм наблегнала основно на JMS маските и си изработих нова техника за справяне със "синдрома на свръх есенцията" Laughing
Намачквам хубаво и я  оставям да постои в хладилника с "главата надолу". Вадя, резвам само едното горно ъгълче и направо изцеждам събраната есенцията в едно празно шише с пипетка и голямо гърло. В пакета остава само това което си е попило в маската и няма течове и омазване. Ако случайно след тази процедура маската ми е суха (което до сега не се е случвало) просто след като я сложа капвам от есенцията и разнасям.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 00:38 от Viola Tarakanova

# 607
От 1 седмица ползвам това измивно олио https://www.roseroseshop.com/the-face-shop-rice-water-bright-lig … h=%20Rice%20Water
бях скептично настроена след олиото на Skin watchers, но реших да сменя и въпреки ниската му цена мога да кажа, че почиства цялостен грим, както и водоустойчива очна линия и спирала.
С поръчката от розата получих и мостра на https://www.roseroseshop.com/the-face-shop-rice-water-bright-foa … h=%20Rice%20Water
и днес смятам и него да поръчам и да взема още 1бр. олио.
Тествам спирала, която е за обем и удължаване на миглите, за момента е отлична но ще я ползвам още малко и след това ще дам отзиви.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 12:41 от Анонимен

# 608
  • Prismatica Aerie
Теди, коя е спиралата?
Търся си кафява спирала и червеникаво-кафяв молив за вежди.

Снощи пробвах тази маска - страхотна хидратация, много съм доволна. Консистенцията е емулсия, самата тъкан е плътна и приляга добре на лицето. Мирише малко особено, но не неприятно за мен.

iUNIK - Calendula Complete Cleansing Oil - не  е лошо, но не е и кой знае какво. Гримът ми е минималистичен, та не съм обективна, но нещо не ме радва усещането след ползването му.

# 609
  • Бургас

Моят син, на 14г. ползва следните:
почистваща пяна MISSHA Near Skin pH Balancing Cleansing Foam
COSRX Centella Water Alcohol Free Toner - сутрин, COSRX One Step Original Clear Pads - вечер
ETUDE HOUSE One Day One Drop Real Ampoule с центела
INNISFREE Perfect UV protection cream long lasting SPF50+ PA++++ for oily skin.
Вечер когато съм в къщи успявам да го накарам да сложи и някои други в зависимост от състоянието на кожата, но както Мишел е писала момчета не са склонни да се мажат много. Но откакто използва корейски продукти кожата му много се успокои и сега рядко му излиза по някоя малка пъпчица.

Viola, благодаря за маската, от вчера се чудех заслужава ли си да правя поъчка само с тонера им с ориз, който Мишел препоръча и сега всичко си дойде на мястото   Grinning
T.E.D.I., олиото люти ли на очите, отдавна го заглеждам, но отзивите за нега са разнопосочни и все не го поръчвам, взех missha near skin ph balancing cleansing oil, но ми пари на очите и не ми е комфортно.

# 610
# 611
Уж чакам да видя какви намаления ще има за нова година, но вчера не издържах и поръчах Real Barrier Cleansing Oil Balm да тествам, че Heimish ми е на привършване
https://www.yesstyle.com/en/real-barrier-cleansing-oil-balm-100g … ml/pid.1068955139
Също и Ciracle - Red Spot Pink Powder 16ml
https://www.yesstyle.com/en/ciracle-red-spot-pink-powder-16ml/in … ml/pid.1050819773

# 612
Споделям моите продукти за акнетична/проблемна кожа по стъпки. В момента по-скоро боря вдлъбнати белези от акне, петънца от стари пъпки, старая се да не предизвикам нови. На 29г съм.
Вечер
Двойно почистване правя с:
1 -Skin Watchers Natural Deep Cleansing Oil (скоро пристигна това [Etude House] Real Art Cleansing Oil Perfect от ибей и скоро ще имам отзиви
2- La Roche-Posay Effaclar
Скрит текст:
3- Benton Snail Bee High content Skin - тоник
4-Benton Snail Bee High Content Essence - есенция
5- Snail Bee High Content Lotion - лосион
6- Snail Bee High Content Steam Cream - крем,който понякога редувам с iUNIK - Centella Calming Gel Cream.
Скрит текст:
Ето и друга подредба, за да вмъкна и крема на Бентон с Алое
Скрит текст:
7-Benton fermentation eye cream
Маски рядко използвам, но следя вие какво споделяте Simple Smile Стремя се да включа и Airol след тоника, но все още се притеснявам от реакцията.

Сутрин
1-измивам се с хладка вода. Не винаги използвам измиващ продукт, защото рутината от вечерта не оставя мазни или лъщящи филтри.
2-AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner - нанасям с памучен тампон
Скрит текст:
3-Snail Bee Ultimate Serum
Скрит текст:
4-Centella Calming Gel Cream + околоочния на Бентон
5-Слънцезащита - доволна съм и от Авен, и от Миша. Сега чакам PURITO Centella Green Level Safe Sun 60ml SPF50+ PA++++
Скрит текст:

След това съм с ФДТ на Ла Рош Simple Smile

Всички продукти нанасям с ръце. Предстои ми да започна и Melnao - Витамин Ц и се чудя ще направя ли реакция с тоника сутринта Sad
Напоследък използвам и розова вода с тоника вечер.

Мисля, че това е почти всичко Simple Smile Ако още някой лекува вдлъбнати белези или има критика към стъпките ми, ще се радвам на коментари Simple Smile

# 613
monono, нанасям серума от същата серия АНА ВНА РНА вечер след това и Мелано сс, не ми е парвил реакция, изчаквам след серума поне 15-20мин. и продължавам натам по стъпките.
Benton са прекрасни продукти, много ги обичам.

# 614
Доволни ли сте кутиите на  Stylekorean?
Заглеждам тази - https://www.stylekorean.com/shop/stylekorean-k-beauty-box-08-sta … y-box/1546915775/
Нооо доставката е 14$ :@

Общи условия

Активация на акаунт