Звездни компромати - 393

• 72 284
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
Mark Ruffalo
Скрит текст:

# 136
Том Харди е станал татко за трети път ❤️Да е живо и здраво бебето!
https://m.dir.bg/life/zvezdi/tom-hardi-e-stanal-bashta-za-treti-pat

# 137
ахахахаха казвало се форест на форест гъмп.. във филма лоулес с том харди той се казва форест и е по действителен случай така че може тва да го е вдъхновило.. кой си кръщава детето на форест гъмп уаахахха

# 138
И като актьор и като мъж много харесвам Mark Ruffalo Heart

# 139
Mila Kunis
Скрит текст:

# 140
Прекрасни са Катрин и Майкъл.  Heart Eyes
На последните две снимки са ужасни.
Роклята е много хубава, но Катрин Зита не е за такава рокля. На последната снимка се вижда грозно увиснал бедър.

# 141
Гледам Деница Гергова в Мармалад и съм потресена какво се е случило с тази жена, та тя била само на 33, а изглежда като бабичка. И едни такива маниери на изискана бабичка си е залепила. Аз я помня, когато водеше преди много години едно предаване "Цветно" по БНТ, коренно различно момиче и съм шокирана от това как човек може да изгуби  толкова много себе си.

# 142
Тя разведе ли се с Гергов, какво стана с тях май никой не знае?

# 143
Каза в Мармалад Деница "мъжа ми" там нещо си за вегетарианството. Явно й е все още мъж.
Деница Гергова е едно от най-тъжните неща, които съм виждала да правят парите с хората.

# 144
Тя разведе ли се с Гергов, какво стана с тях май никой не знае?
Не са разведени.

# 145
Като казахте Деница Гергова

# 146
Отвратителна е тази госпожа... Мразя такива с изкуствено пресилени усмивки... Като оная Вътова и тая

# 147
Отвратителна е тази госпожа... Мразя такива с изкуствено пресилени усмивки... Като оная Вътова и тая

Ама си нямаш такъв каскет като нейния... Joy

# 148
А беше свежо момиче...

# 149
На Лияна щерка ѝ яко смуче наргиле в заведението на новия мъж на Лияна. Всеки ден поства зссмукала яката...

Общи условия

Активация на акаунт