Звездни компромати - 393

• 72 808
  • 764
  •   1
Отговори
# 210
Андреа
Скрит текст:

# 211
  • София
Лео винаги си е имал шкембенце, особено от снимки по ваканции, така да се каже отпуска края 😂 Да го вземат за някоя спортна роля да се постегне малко 😁

# 212
Андреа
Скрит текст:

На тези снимки на мен ми харесва. Едра, но ми хубавее.

# 213
  • София

И аз.. и аз Heart
Нилото,май верно не е с Михайлов,снимките на напоследък са от старото кръгло легло..по божиново време..

Ники Михайлов е на лагер в Кипър.Тя си стои в нейното си жилище с Никол.

# 214
Андреа
Скрит текст:

На тези снимки на мен ми харесва. Едра, но ми хубавее.
Да, не е зле. Реално няма нужда да се пили толкова в профила си и да става за смях.

# 215
The Game
Скрит текст:

# 216
  • Вече в моята си приказка...
Златка и един... препечен до нея. Бау!
Скрит текст:

# 217
Соренце, съгласна съм, че само си обсъждаме. Бекамови могат да си позволят одеалце от диаманти, това от снимката могат да си го позволят и не звезди от България с добри доходи. Всеки сам решава как да си харчи парите.

За да не съм съвсем извън темата, преди малко гледах Гери Никол по Нова, за кого е пишело, че ще се омъжва, защото каза, че за сега няма такова намерение ?

# 218
Диона
Скрит текст:

# 219
Тези ботуши явно са дошли пак  на мода. Поне при някои. Като бях млада, пак бяха. Модата се връща.

# 220
  • София
Благо прилича на Чочо Попйорданов, когато се правеше на негър в клуб НЛО - цък

# 221
Михаела Филева
Скрит текст:

# 222
Гледах Павел и Венци при Мондьо. Венци се представи като дървен философ. Няма да живее с бестито, защото иска и двамата да са свободни. Моногамията била измислена, за да ни предпазва от болести...

# 223
Гледах Павел и Венци при Мондьо. Венци се представи като дървен философ. Няма да живее с бестито, защото иска и двамата да са свободни. Моногамията била измислена, за да ни предпазва от болести...
😂😂😂 искам да го коментирам това умно изказване, но не мога.

# 224
Хората не са моногамни,за това е прав...

Общи условия

Активация на акаунт