Звездни компромати - 393

• 72 810
  • 764
  •   1
Отговори
# 300
Цветелина Янева за има няма 10 години връзка, нито един път не бе изловена с благоверния си. Нито от папараци, нито от зяпапи със смартфони, нито тя пусна снимка. И аз мисля, че просто е в самотна златна клетка.

# 301
Не вярвам да не излиза, просто не афишират връзката си.

Според мен с Делян Пеевски изобщо не се показва.
Не е нормално за толкова години никой никъде да не ги е засичал.

Иначе, доколкото знам излиза само с майка си и сестрите си и  постоянно е с охрана.

# 302
От 15 минути опитвам да се разплача от самотата на Цветелина Янева в златната й клетка, но не мога.
Впрочем, всички нейни поддържани колеги в нейно присъствие приличат на колхознички. Много ефектна жена. ЩДобре е да си седи в къщи, че да не депресира другите жени по разни партита,

# 303
  • Пловдив
И да е успял някой да ги щракне,то веднага е изловен и обгрижен надлежно да си трае  Whistling Така предполагам аз...

# 304
И аз не виждам кой фотограф или репортер ще си ритне сам осигурителната книжка заради една снимка на Д. Пеевски и любимата му.

# 305
То па Пеевски е само за снимка..Дано детето да прилича на майка си😀

# 306
Класата на една жена не е само в дрехите, а и в избора й с кого си ляга, кой е до тази жена. Та в този ред на мисли не виждам класа в кукла, облечена в скъпи дрехи и мачкана в леглото от валяк.

# 307
Сега е ред на Цветелина Янева да умре от смях.

# 308
Пълни глупости дрънкате, сама била, самотна. Жената живот си живее като жена на най-богатия българин, пътува, излиза /винаги е с охрана това е вярно/, весели се, може често да се види на Витошка и по заведения. Вярно трябва да умре от смях.

# 309
https://www.instagram.com/p/Bsmy0gUFIt7/?hl=bg Крис Пат се сгодил за Шварца , хубав пръстен

# 310
  • София-в сърцата на моите деца
Пълни глупости дрънкате, сама била, самотна. Жената живот си живее като жена на най-богатия българин, пътува, излиза /винаги е с охрана това е вярно/, весели се, може често да се види на Витошка и по заведения. Вярно трябва да умре от смях.
Ама сама ли се смее и сама си пие? Щастлива жена...и с охрана..пълно щастие Scream

# 311
Ама сама ли се смее и сама си пие? Щастлива жена...и с охрана..пълно щастие Scream
Е, да я отвлекат за откуп ли?

# 312
  • Бургас
https://www.instagram.com/p/Bsmy0gUFIt7/?hl=bg Крис Пат се сгодил за Шварца , хубав пръстен
Кога се е развил с Ана Харис, че е вече и сгоден. Коя е щастливката?

# 313
Дъщерята на Арнолд Шварценегер😀😎
Миналата година се разведе с Ан
www.instagram.com/p/BsTS4wzhlZL една спортна Ася 😂

# 314
Чак пък да я отвличат за откуп....силно се съмнявам, че охраната е затова. По-скоро да не му слага рогца.

Общи условия

Активация на акаунт