Звездни компромати - 393

• 72 793
  • 764
  •   1
Отговори
# 345
Пеевски с тази визия ако беше работник във фабрика, щеше ли Цветелина Янева да си легне с него? Много ви е двоен стандартът нещо тук. Светлана Гущерова и Цветелина Янева са на един кантар, обаче на Светлана й се подигравате, че си ляга с мечока Хриси, а госпожата Янева я изкарахте класа.

# 346
Еее, браво бе - успяхте да излъскате образа на свинята Пеевски и връзката с наложницата му, поздравявам ви!
Дано не забравят от Форбс да ни сложат в класацията за Петте най-влиятелни жени в света.

# 347
Еее, браво бе - успяхте да излъскате образа на свинята Пеевски и връзката с наложницата му, поздравявам ви!

Не че им пука за Пеевски, обаче пускат контра коментарчета, за да пишат другите негативните неща, а те острани да гледат сеир и да са момини сълзички. Пък и все пак признават, че Пеевски върти цяла държава, не могат да си изразят от страх мнението, а го правят чрез метода на обратната психология. Душици.

# 348
Десислава
Скрит текст:

# 349
Не че им пука за Пеевски, обаче пускат контра коментарчета, за да пишат другите негативните неща, а те острани да гледат сеир и да са момини сълзички. Пък и все пак признават, че Пеевски върти цяла държава, не могат да си изразят от страх мнението, а го правят чрез метода на обратната психология. Душици.

Какъв страх? Може и да върти държавата, какар, че едва ли е сам, но това не пречи на жена му да е щастлива с него, въпреки че е дебел, Иначе не ми пука за Пеевски

# 350
Много от богатите ходят с охрана, страх ги е наистина. Те повечето пъти спазват дистанция и не се набиват на очи.

Ама тази охрана вие (българските данъкоплатци) я плащате...

"Държавата дава половин милион лева за охраната на Пеевски"
http://www.glasove.com/categories/skandalyt/news/dyrzhavata-dava … ranata-na-peevski

Права си, ама такъв е живота.... аз избрах да остана, дали е грешка незнам, но знам че децата ми ще са навън.

# 351
  • София
ДесиСлава спешно се нуждае от стилист! Frowning

# 352
Искам да кажа, че ако някой ще бъде по-щастлив от факта, че жените до много богатите мъже са нещастни и плащат висока цена, то нека е щастлив този някой.
Ясно е, че бедните мъже са честни, смели, красиви, с коса, с плочки и думата шкембе при бедния мъж е свързана с научната фантастика.

Ужас ! Ами то имало само две категории мъже - богатият Пеевски и всичко останали бедни сдуханяци.
Е, в този случай, няма как. Разбирам я и няма повече да я оплаквам.

# 353
Ти сериозно ли я оплакваше? Каква прекрасна душа имаш!

# 354
Ти сериозно ли я оплакваше? Каква прекрасна душа имаш!

Прекрасна душа - хмм, не точно.
Сега ли да си призная, че ѝ завиждам ?
Живея с беден мъж, води ме на море, ама не е ли с частен самолет, не е готино.
Ходим на ресторант с приятели понякога, ама то не е като да въртиш цяла България на пръста си.
А, понякога излизаме с децата на разходки в парка, но не е ли да съм в частния си парк, усещането е кофти.
Пък и дрехите ми евтини, нямам Шанел, ужааас!

# 355
И въпреки всичките ти несгоди, душата ти е успяла да си остане прекрасна.

# 356
Цитат
Като си представя, че се возя в частен самолет, заобиколена от лукс, но до мен седи Пеевски и върти на пръста си цялата държава, обаче аз все пак трябва да си легна с него- ами доревава ми се, да ви кажа.
И на мен ми се доревава!!! И между Гущеров и този, чието име дори не искам да пиша, Гущеров поне изглежда по-добродушен и безобиден, на фона на другия.

# 357
Цитат
Като си представя, че се возя в частен самолет, заобиколена от лукс, но до мен седи Пеевски и върти на пръста си цялата държава, обаче аз все пак трябва да си легна с него- ами доревава ми се, да ви кажа.
И на мен ми се доревава!!! И между Гущеров и този, чието име дори не искам да пиша, Гущеров поне изглежда по-добродушен и безобиден, на фона на другия.
ако отслабне може би ще е и по-симпатичен Гущеров

# 358
Пеевски с тази визия ако беше работник във фабрика, щеше ли Цветелина Янева да си легне с него? Много ви е двоен стандартът нещо тук. Светлана Гущерова и Цветелина Янева са на един кантар, обаче на Светлана й се подигравате, че си ляга с мечока Хриси, а госпожата Янева я изкарахте класа.

А госпожа Янева с богато минало ли е като госпожа Гущерова, че не съм запозната, нито и симпатизирам, но и като външност корекциите и не са пошли.

# 359
Дъщерята на Искра Радева

Скрит текст:
Избягвам крайни изказвания, но отворих снимката по инерция (по принцип я избягвам) и отивам да си купя сериозно количество дезинфектант. Гнусно същество.

Абе гнусна не бих я нарекла, но е същия кич като майка си.
Започвам да се замислям дали и кичът не се предава по наследство.

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 16:02 от precious*

Общи условия

Активация на акаунт