Звездни компромати - 393

• 72 764
  • 764
  •   1
Отговори
# 405
Jude Law
Скрит текст:

# 406
Меси с деца и куче... Оф, защо така хубави им се получават тия снимки с кучета?
https://www.instagram.com/p/BsoMwZFnhza/?utm_source=ig_share_she … shid=rv1oqr9zegeh
То това не е куче...може да му вържеш каравана и да се заселиш в Монголия.
Много мразя кучета-магарета.
Сара Паркър е страхотна на последната снимка,все едно се върнах в Сексът и Градът.

# 407
https://www.instagram.com/p/BsoMwZFnhza/?utm_source=ig_share_she … shid=rv1oqr9zegeh
Сара Паркър е страхотна на последната снимка,все едно се върнах в Сексът и Градът.

Ужасно грозен коментар. Много хубава семейна снимка.

# 408
  • Viena
Машини

# 409

Ужасно грозен коментар. Много хубава семейна снимка.
Ужасна семейна снимка!
При все,че харесвам Меси.Вече не.Заради магарището Simple Smile

# 410
Jude Law
Скрит текст:

Сега се сетих на кой ми прилича нашумелият напоследък Sam Smith

# 411
Jude Law вече ми става вечният млад Дъмбълдор.Въпреки,че новите филми Фантастични животни са просто една гавра.

# 412
Е какво толкова ти пречи кучето? Аз пък не харесвам малки хибридни породи, ама не съм седнала да ги обиждам. Чак пък не ти били симпатични вече заради кучето. 🙄

# 413
Тоца Батинкова в 9 - ти месец и тя е на ДОбай....

# 414
Не разбрах какъв скандал се вихри между Слави Трифонов и Пловдив, нещо за сцената?

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 11:43 от Не се сърди, човече

# 415
Тоца Батинкова в 9 - ти месец и тя е на ДОбай....
Интерсено как са я пуснали да лети в самолета в 9 месец.

Страхотна снимка на семейството на Меси.

# 416
Не разбрах какъв скандал се вихри между Слави Трифонов и Пловдив, нещо за сцената?
От Фейсбука на Слави
Гледах откриването на “Пловдив - европейска столица на културата” и си викам: "Нещо не е наред". Да оставим настрана това, че зрителите се сбиха за одеяла, че кукерите бяха кукери наполовина, а долу бяха обути с маратонки, че Теодосий Спасов свиреше на фона на някакъв кашон, че българският еврокомисар Мария Габриел говореше някакви глупости, че пловдивският кмет Тотев говореше още по-големи глупости.. И си викам – кое не е наред?! И изведнъж чатнах – сцената. Аз тази сцена я познавам. Аз съм я наемал, когато правихме концерт на стадион “Васил Левски”. Правихме го на същата тази сцена. Верно, беше построена хоризонтално, но това са плоскости, които могат да бъдат наредени нагоре или настрани. Затова се изненадах, когато в БТВ Новините съобщиха, че сцената за откриването струва 2 милиона лева. 2 милиона лева. А аз наех същата тази сцена, от същата немска фирма и тя, заедно с осветлението, видеостените, озвучаването и електрогенераторите, струваше 681 хиляди лева. Същата сцена, от същите хора, аз я взех за 681 хиляди лева. А държавните чиновници са дали 2 милиона. Искате ли да се сетите къде е отишла разликата от близо милион и половина лева? И за доказателство аз веднага мога да извадя фактурите, с които платих същата тази сцена, от същата тази немска фирма. Искам и европейските културни общинари от Пловдив да извадят фактурите и да покажат за какво точно са платили 2 милиона наши пари.

# 417
Излишно превъзнасяне и търсене на внимание , в опит да бъде интересна.
След информацията, че уникалната сцена е струвала на драгите данъкоплатци 2 млн. лева, Слави заяви, че е наемал същата за негов концерт за 681000 лв.
Писали сме с Пийк едновременно, но моето е повече като телеграма.

# 418
А на мен ми е интересно, ако една година пропусне почивката Ко Ше стани.

Относно Слави и плд. кмет - на единият сцената му струвала 681к, а на кмета 2 млн. Доставена и изпълнена от немска фирма.

# 419
  • София
Според Слави сцените са еднакви, но пловдивския кмет със сигурност ще отрече и ще кажа, че са съвсем различни.

Общи условия

Активация на акаунт