Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 10

• 51 718
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Момичета със задържан фоликул може ли да има надежда за естествено забременяване в този месец? Освен задържания имам и други малки. 3 ден ми е.
Задържания беше един много малък след стимулация с Фемара.

# 286
То с добавки и билки ако се ставаше по-млад, ехеее....

# 287
Момичета със задържан фоликул може ли да има надежда за естествено забременяване в този месец? Освен задържания имам и други малки. 3 ден ми е.
Задържания беше един много малък след стимулация с Фемара.
Не знам за забременяване. Ако е за стимулация, знам, че може да се започне,
ако е нисък Естрадиола. Тази Фемара ми подейства ужасно този път,
не ща да чуя повече за нея! Не само че започна да ми тече кръв,
ами и лицето ми пожълтя, все едно съм болна, повръщаше ми се адски.
Като я спрях, отминаха тези симптоми, но получих тревожност и адско безсъние,
станах като парцал, излязоха ми черни кръгове под очите.
Веднага след нея започнах и Цикло-Прогинова, за да нямам задържани ф.,
че да видим, чаках днес цикъл, но още не ми е дошло.
Успех! Heart

# 288
  • In transit
Оптимист, ТМ = твоят мъж Simple Smile
Преди малко мернах в темата за iherb, че за подобряване на качеството на Я и матката се препоръчва колаген 1 и 3. НАК е хубава добавка, реално тя е аминокиселина.

# 289
Оптимист, ТМ = твоят мъж Simple Smile
Преди малко мернах в темата за iherb, че за подобряване на качеството на Я и матката се препоръчва колаген 1 и 3. НАК е хубава добавка, реално тя е аминокиселина.
Мерси за уточнението Simple Smile Още навлизам в жаргона Simple Smile
ММ го изследвахме, не е идеален, но не е и за ИКСИ. Абе на всички доктори отнема най-много 10 минути да се хванат за престарелите ми яйцеклетки, въпреки че съм забременяла спонтанно и родила на 41, ама, това е, вече съм остаряла Simple Smile

За колаген не бях чувала. Аз го пия за друго; със сигурност може само да помогне. Ясно, че нищо не действа за 100% от жените. По американските форуми се кълнат в Убикуинол, Preseed, Vitex, аспирин. Въпросът е всяка да си нацели нейното и то това правим тук....
Дай Боже всяка да успее! 🙏🏻🤞🏻🙏🏻

# 290
О птимист ,а мъжът ти на колко е .И това е важно ама на всички им е най-лесно   о над 40 + НЕКАЧЕСТВЕНИ ЯЙЦЕКЛЕТКИ  и това е .Много често се цитират случай на 60 -65 гдишни мъже с млади жени да ама  колко ще има забремене ли след 20 години когато сегашни те мъже станат на по 60 -65   т. с     проблеми има и при сегашните  мъже и то сериозни а след 20-25 години незнам направо  ама по лесно е некачествена я   така ,че свиквай то  млади жени изпращат за донорска масово  какво отава за нас ....

# 291
О птимист ,а мъжът ти на колко е .И това е важно ама на всички им е най-лесно   о над 40 + НЕКАЧЕСТВЕНИ ЯЙЦЕКЛЕТКИ  и това е .Много често се цитират случай на 60 -65 гдишни мъже с млади жени да ама  колко ще има забремене ли след 20 години когато сегашни те мъже станат на по 60 -65   т. с     проблеми има и при сегашните  мъже и то сериозни а след 20-25 години незнам направо  ама по лесно е некачествена я   така ,че свиквай то  млади жени изпращат за донорска масово  какво отава за нас ....
ММ е на 39. Той е направо младеж, макар че резултатите му са гранични (3% морфология на главите, но ДНК фрагменция е добра) и понеже имаме едно дете заедно, набеждават мен за остаряла Simple Smile  Те са прави донякъде, просто не са 100% прави и знаем, че и по-големи чудеса се случват от това жена на 45 да забременее и роди здраво дете, нали така?

Утре имам час при д-р Карлъкая, който чувам, че не се фокусира върху цифрите. Да видим Simple Smile

# 292
Много ме уплашите с това, че може и да не ми запишат час, ако решат че ми е много ниско АМХ-то.
Момичета, моля за съвет като си записвам час да ги казвам ли тези данни-възрат и АМХ, или просто да поискам час. Да не би да ми откажат с моето 0,04. Вече в София при един известен лекар ме отрязаха доста безцеремонно, да не стане и тук така?
Как е по удобно - да звънна на Хафизе или да и пиша по Вайбър? Не искам да я притеснявам, но искам да питам за Примолута който пия и кога да си пускам изискваните от тях изследвания и мисля, че по добре ще се разберем ако говорим, а не да се обяснявам със съобщения.
Колко време се чака горе-долу за час?

# 293
Може ли да ми дадете имейл на Хафизе за да си запиша час? Колко време се чака за преглед? Аз го планирам след 3-4 месеца. За първичния преглед няма нужда от брак, нали?

# 294
Много ме уплашите с това, че може и да не ми запишат час, ако решат че ми е много ниско АМХ-то.
Момичета, моля за съвет като си записвам час да ги казвам ли тези данни-възрат и АМХ, или просто да поискам час. Да не би да ми откажат с моето 0,04. Вече в София при един известен лекар ме отрязаха доста безцеремонно, да не стане и тук така?
Как е по удобно - да звънна на Хафизе или да и пиша по Вайбър? Не искам да я притеснявам, но искам да питам за Примолута който пия и кога да си пускам изискваните от тях изследвания и мисля, че по добре ще се разберем ако говорим, а не да се обяснявам със съобщения.
Докторът няма да те отреже, не се притеснявай!
АМХ не го интересува, а колко ф. имаш, дори и 1 да е, ще се наеме,
то при него повечето са отвсякъде върнати Blush, затова има и най-голям
опит с пациентки като нас. Аз винаги й пиша на имейл. Пиши й на Вайбър най-добре,
защото може да е с пациентка. Тя превежда на всички лекари в клиниката,
затова е доста ангажирана, но отговаря бързо. Доволна съм от момичето.
Питай каквото имаш да питаш, то това й е работата.
Не се чака много, може да те запишат и за когато ти искаш.
Късмет! Heart

# 295
Много ти благодаря, Сиси!
Доста се стреснах.
Пиши как са се получили нещата при теб!
Имам няколко въпроса, може ли да ти пиша на личния?

# 296
Много ти благодаря, Сиси!
Доста се стреснах.
Пиши как са се получили нещата при теб!
Имам няколко въпроса, може ли да ти пиша на личния?
Моля! Hug Разбира се, пиши ми! Blush

# 297
Може ли да ми дадете имейл на Хафизе за да си запиша час? Колко време се чака за преглед? Аз го планирам след 3-4 месеца. За първичния преглед няма нужда от брак, нали?
                  За първичен ням нужда но ако започнеш задължително брак   Аз се наложи да се омъжа за 3 часа не ми се говори просто имай го в предвид сега ми отварят работа да се развеждам след това Relaxed

# 298

Това са витамините които днес купих , едното е спрей . Мнения...

# 299

Аз си записах час за след седмица , не се притеснявай , там не се чака с месеци като тук Simple Smile
Късмет❤

Общи условия

Активация на акаунт