Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 10

• 51 655
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Да се разпиша и аз - момичета, извадиха 6, оплодиха се 5, имам за днес 4 ембриона по 8 клетки на трети ден, и един на 4 . Трансферът ще бъде във вторник на 5 ден, което за мен е прецедент. В Бахчеджи имах от 13 яйцеклетки 3 оплодени само, а предния опит имах 2 антрални,  2 ембриона, биохимична. Свило ми се е пак сърцето, с всичките тия неуспехи ... Но определено тоя хормон на растежа имаше въздействие върху мен, бият го по време на стимулация тук. Мъжа ми три месеца взима добавките на Денис и от 0 % бързоподвижни юли, този път ги изкара 5 %. Искам да питам бия прогестетон всяка вечер и яко съм се подула, има ли някакво решение за това
Сиси, Вел, браво, че нещата потръгват, дано всичко е по вода вече,  заслужавате го.

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 22:23 от shanti

# 451
Сърдечно ви благодаря, мили момичета! Heart Hug
Много късмет желая на всички ви! Flowers Four Leaf Clover
Стеле, засега съм само на Естроферм - 4 дена 2x1, след това 6 дена 3x1.
Изследвах на 2 ден от цикъла Прогестерон и Естрадиол.
Естрадиола трябва да е нисък, за да няма кисти или з.ф.,
иначе няма значение, може да е под нормата, вече не гониш качество на я.
Моят пък сега излезе най-добър, като не ми трябва.
Прогестерона трябва да е около 1ng/ml , допустимото е до 1,5.
Обаче в повечето лаборатории го изследват в nmol/L. 1 ng/ml е 3,18 nmol/L.
Ако е висок Прогестерона, означава, че лигавицата не се е излющила от стария цикъл
и не е годна за имплантация. Трябва да е нисък до 15-ия ден на цикъла,
мен ме викат на 13-ия ден, ако се е повишил, ще отложат трансфера,
защото няма да е годна лигавицата. Естроферма спомагал, за да не се повиши,
но гаранция няма. Та ако не се е повишил, като отида в ТР,
тогава ще ми назначат още лекарства.
Стискам ти палци от цялото си сърце! Heart
Боби, много съжалявам, миличка! Confused
Ако са здрави ембрионите, с ПИД или без ПИД, пак ще се захванат.
Ако са зле, в повечето случаи организмът ги изхвърля,
не е сигурно, че ще се стигне до мисед. Не че съм много компетентна,
ама така знам. ПИД показва състоянието на ембриона в момента,
не дава гаранции, че на по-късен етап няма да се получат аномалии.
Освен това има и 2% вероятност да не е напълно достоверно изследването.
Моя приятелка, хем в Мемориал, там генетиците са изключително добри,
с перфектен ембрион направи мисед, преди да чуе сърчице.
Професорката й казала, че това се случва изключително рядко,
но се случва, за съжаление. ПИД наистина дава по-голяма сигурност,
че не правиш празен трансфер, но пак не е на 100% сигурно.
И аз не знам какво да те посъветвам, пробвай пак, ако не става,
го откажи. Това че спират развитие преди 5 ден, не означава, че са увредени,
така каза моят лекар.  На мен ще ги връщат май направо на 2-ри ден,
защото така съм имала по-голям шанс.
Стискам ти много силно палци да се получат нещата следващия път! Heart
bubanka75, имаш още шанс! Ако си решила, сега е моментът,
после вече ще е много късно, така мисля аз. Успех! Heart
shanti, много се радвам, миличка! Heart
Стискам силно палци всичко да се увенчае с успех! Flowers Four Leaf Clover

# 452
  • и тук и там :)
При мен Док. задължително ме насочва към замразяване на ембриони и ПИД. Заради възрастта смята, че е най-добре за да се избегнат "неприятни ситуации".
Аз не съм се консултирала с друг лекар.....дали да не я попитам следващия път за трансфер без ПИД .......хммммм

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 23:11 от vel333

# 453
А от кой ден на цикъла почваш естрофема, Сиси?

# 454
  • На остров
Шанти страхотни резултати ! Много късемт пожелавам !

Боби разбирам те, но гаранции никога за нищо няма. За съжаление всичко може да се случи и по време на бремеността и след това. Много е неприятно когато се случи, но това е живота май всичко е въпрос на късмет.

Бубанка и ние тази година няма да правим скъпа почивка за да направи последен асистиран опит. Според мен опитай, на почивка може да отидете и догодина. Аз ставам на 42 но в края на годината и цялата година си се смятам, че съм на 41. Ако и ти навършваш късно 44 реално си на 43 сега.

# 455
Успех, момичета!
Стискам палци на всички!

# 456
Успех момичета Сиси,Боби ,Вал и на всички.

Боби на днешно време можеш да направиш всякакви иэследвания на бебчето предварително.И аэ бих ги върнала на 3-ден.

Момичета ММ вчера ми сервира,,ще се откажем от едно скъпо пътешествие ( планувано вече ) и ще направим още един опит в друга клиника"
Не эная какво да правя,хвана ме неподготвена...аэ тъкмо вътрешно се успокоих ,а той ме вкарва отново в стрес.
Пуснахме в нова С.в петък,да видим дали са му повлияли шепите с витамини.
Според вас да почвам ли нов опит ,тая год.ще стана на 44.
bubanka75, и аз през март ставам на 44г. и започвам подготовка за ЗЕТ. Ембрионите ми са от м.ноември, та не съм била много по-млада преди 4 месеца, но съм решила това да е последния ми опит след 6-годишно ходене по мъките.

# 457
  • София
млади сте още, имате време  Mr. Green

# 458
А от кой ден на цикъла почваш естрофема, Сиси?
От 3 ден, изписан ми е включително до 19-ти, но тогава ме викат.
Ще го продължа, ако докторът ми каже.

# 459
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Bubanka 75, аз станах на 44 миналият месец и за първи път в живота си видях положителен резултат. Но бях си казала, че това ще е последен опит, ако стане добре, ако не край на опитите. ММ беше съгласен, каза, че здравето е на първо място. Последните два опита бяха с ДЯ.Това е нашето решение, от моите яйцеклетки нищо не се получаваше.
Сега треперим и чакаме с нетърпение всяко изследване, а с голямо нетърпение чакаме първият ултразвук. Ние сме Германия и системата е много мудна и ти трябва търпение, предполагам си запозната.
Не се отказвай.

# 460
Angeli, радвам се да те срещна и тук. Желая ти успешна и безпроблемна бременност.  Hug Heart Eyes
Аз гледам отсега да се подготвям за варианта ДЯ. В крайна сметка по-важно ми е да си имам детенце, отколкото да държа да е генетично мое. Пък и четох, че то си пренарежда гените и в съответствие с жената, която го износва. В едно предаване обясниха, че ако 1 ембрион има как да се имплантира на две различни жени, няма да се роди едно и също дете. Разбира се, давам си още време да пробвам с мои яйцеклетки, но в един момент и аз ще се откажа ако видя, че не става. Сега съм на 39, октомври живот и здраве ще навърша 40. До тогава ми е 1 идея по-леко, пък след това ще видим. Кофти ми е, че започнах с инвитрото на 35-36 и тогава шанса ми е бил по-голям, но какво да се прави, такъв ми бил късмета.

# 461
Angeli888, стискам ти силно палци за успешен финал! Heart
Боби, има още време пред теб. Ти си борбено момиче, сигурна съм, че ще успееш!
Стискам ти палци от цялото си сърце! Heart
Мелинда, как си? Все те мисля, какво стана с интервенцията?

# 462
бамбарадамбара , че сме млади е ясно, но Я явно са вече за пенсия /в кръга на шегата, да няма обидени/:laughing:

# 463
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Благодаря Ви, аз започнах преди 10 години тази борба, минах и през други премеждия, загубихме мама на много ранна възраст, борбата с рака не е лека за никой, след 6 години борба и 5 операции мама си отиде. Няколко месеца по късно ми оперираха ЩЖ /папиларен карцином /, отстраниха ми и двете мт заради хидросалпинкс, 6 месеца по късно операция на сливиците. И така много интервенции без резултат. Бях на 32 години когато ми казаха, че с този Я Резерв нямам голям шанс за успех, но продължих да се боря. Сега се молим да сме живи и здрави всички.

# 464
Angeli ,да эапоэната съм с ,,немската бърэина" , току що си направих час в друга клиника,трябва да си настоятелен тук,че иначе те прехвърлят в трета глуха.
Аэ малко се стресирах от спонтанното и бърэо решение на мъжа ми ( абе и аэ се навих бърэо,бърэо )
Малко ми е странно,че преэ август ще навърша на 44 ,но пък се чуствам като на 30 фиэически Simple Smile
Честно да ви кажа, от няколко дни чуствам,че эапочвам отново с притесненията покрай процедурата,и да сега ще кажете спокойно ,но...не мога да контролирам подсъэнанието си.
Вие как се справяте ?

Общи условия

Активация на акаунт