Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 10

• 51 645
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • In transit
Бубанка ти в коя клиника в Чехия беше? Сподели впечатления моля те.

# 481
Сиси в Турция трябва ли превод на някакви документи ( брак,иэследвания и т.н )
Не намирам темата эа Турция във форума,може ли някой да ми прати линк.
Мисля да обмисля добре как и къде ще го направим,дали Чехия или Турция, а не като предния път бърэо, бърэо .Така беше миналата година,като си мислехме че е эадължитено да стане,щом като имаме вече детенце 😣
Не, няма нужда да превеждаш нищо.
Само копие от брачното свидетелство, показваш и оригинала,
при започване на опит.
Давам ти линк за форума на Бахчеджи https://www.bg-mamma.com/?topic=1092508.msg38176267#msg38176267
А това е за Клиники в Истанбул https://www.bg-mamma.com/?topic=1065825.msg38204586#new

# 482
  • На остров
Сиси голямо рекламно лице си на клиниката редно е да ти направят отстъпка !
Аз много съм впечатлена от това което съм чела за клиниката но дори и ММ да беше съгласен като направя равносметка  финансово за нас излиза доста скъпо. В това число слагам, самолетни билети за 3 на, хотел, трансфери, храна, загуба на доходи заради отсъствие от работа и всички такси около самият опит и лекарства. Но за живеещи в България е различно и определено е добър избор.

# 483
Сиси голямо рекламно лице си на клиниката редно е да ти направят отстъпка !
Аз много съм впечатлена от това което съм чела за клиниката но дори и ММ да беше съгласен като направя равносметка  финансово за нас излиза доста скъпо. В това число слагам, самолетни билети за 3 на, хотел, трансфери, храна, загуба на доходи заради отсъствие от работа и всички такси около самият опит и лекарства. Но за живеещи в България е различно и определено е добър избор.
Благодаря, миличка! Те хората хабер си нямат, че пиша положителни отзиви за тях. Blush
Но всичко, което съм написала, е чистата истина, от моя гледна точка. Blush
В София храната и хотелите са даже по-скъпи.
В Истанбул може да си намериш хотел на що-годе ниска цена, добра база и със закуска,
а в София за тази цена ще спиш в някоя дупка, нито закуска има.
Аз преди няколко години постоянно ходех в София,
по-евтините мотели, хотели, или каквото и да е там, са адски неприятни.
Много късмет ти желая! Стискам палци! Heart

# 484
Най-после цикъл след 2 месеца хаос и с хормоните, и с липса на М. след тази веднага след пункцията през ноември.
След 7 дни на дуфастон, изписан от д-р Стаменов, в момента чакам за преглед. Обаче, хормоните са много зле. Днес 2ри ден Явно още задържани има, но ме притеснява фсх, никога не е бил под 8-12 на 2-3ден...
Ако някой има мнение какво се случва, моля да пише.

Последна редакция: вт, 12 фев 2019, 19:48 от Малага

# 485
  • София
Сега 2-3 ден ли е?
Много естрадиол, заради него е толкова ниско.

# 486
Имала съм такъв при задържан фоликул.Висок Е-ниско ФСХ.Така ми е било....

# 487
Малага, падало ми е и на 1,28, но само от Ясмин.
Иначе Естрадиола съм го вдигала до 900 pmol/L, но ФСХ не е било по-ниско от 6.
Може и от Дуфастона да е, нямам идея.
Късмет на прегледа! Heart

# 488
От прегледа: 3 грамадански Ф и няколко по-малки...Close Биха ми 2 инжекции декапептил да се спукат и понеделник или вторник на преглед. Та този месец съм пас.

# 489
Малага,ще се оправят нещата...имай търпение!

# 490
  • София
Малага, на мен резултатите ти ми звучат точно като готови за пункция Ф... Ще се оправят, разбира се!

# 491
Мелинда, очаквах  доктора да предложи ранна пункция, както беше писала и Боби, че при нея се е получило след задържани. Имах готовност за този вариант или поне да го обсъдим, но той изобщо не го спомена. Следователно не ги е харесал (но не са кисти) и каза две инжекции, за да се спукат, така че този месец няма какво да правим. Ще видим на прегледа. Изключи вероятността клостил да е объркал циклите, защото било чак ноември, а и много жени го ползвали без проблеми. Споменах като евентуална причина и двата Ф, които (Персенска) не пунктира, почти съм сигурна, че там е разковничето... Но, да - ще опитам да бъда търпелива, избор нямам. Hug Благодаря!

# 492
  • София
Всяка стимулация обърква до някъде циклите. При мен със сигурност е така. Задържани ф не бях имала никога. Както и множество ф следващи цикли - остатъчен ефект от стимулация, който може да продължи до 6 месеца. Аз клостил не съм ползвала, но фемара е сравнително подобна и ми подейства така. При първата стимулация бях само на мериоферт и нямаше такива последствия.

# 493
И аз подозирам Клостила.

# 494
Моите всички проблеми започнаха от клостила. Още преди да стигнем до ин витро, едино местно АГ ми го изписа за три цикъла и от тогава започнаха хормоналните проблеми, ЗФ и какво ли не.

Общи условия

Активация на акаунт