Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 10

• 51 642
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Да се отчета..... Simple Smile
Днес ми замразиха двата ембриона и сега чакаме резултатите от ПИД.
Иначе продължаваме този медец изцяло на ЕЦ, заради кистата на гърдата, която се активира предния път от Клостила, както стана ясно.
Успех на всички, които са в процедура в момента Flowers Four Leaf Clover

Sisi как вървят нещата при теб?
Успех Вел и дано това са твоите бебоци.

# 511
Сиси, благодаря ти! Да, не бива да се отчайваме, нали уж се борим докрая!!! Успех и на теб! Дай,Боже това да е твоят опит Heart !!

# 512
Сиси, благодаря ти! Да, не бива да се отчайваме, нали уж се борим докрая!!! Успех и на теб! Дай,Боже това да е твоят опит Heart !!
Благодаря ти много, миличка! Heart
За съжаление, нищо не зависи от нас, затова няма смисъл да се тормозим допълнително,
то и без това сме достатъчно изтормозени. Blush
Късмет! Стискам силно палци! Heartpulse Flowers Four Leaf Clover

# 513
Да се отчита и аз - бях на хистеро, матката ми е била в много по-кофти сътояние отколкото изглежда на ехографа. Ще се наложи още едно хистеро, за лапаро засега се уж не се налагало, ама ще видим. Здрава съм като бик, а репродуктивната ми система е под всякаква критика. Едно нещо да не беше наред, да работи върху него човек, а то каквото пипат, все зле. Ако зачена и родя, детето ми ще бъде осмото чудо на света. Нямам идея дали е някаква защитна реакция, но единственото, което ме вълнува в момента е кога да си организирам екскурзия в Родопите.

# 514
  • sofia
123, то всички се надяваме на осмото чудо на света, но това не значи, че е невъзможно, просто не е предвидимо! Играем до край!☺

# 515
Googlish, не съм се отказала - правя, каквото може, но при мен не е само резервът.

# 516
  • sofia
Googlish, не съм се отказала - правя, каквото може, но при мен не е само резервът.
  И при мен....но не спирам да се надявам..

# 517
Няма отказване преди да сме направили всичко, което е по силите ни.

# 518
+-123, не губи вяра! Hug
Има момичета, с множество интервенции, които са успели.
Нищо не се знае, всичко е божа работа!
На мен честно казано, така ми писна, чувствам голямо
облекчение, че всичко свършва с моя я. и повече няма да правя стимулации. Blush
Успех! Стискам силно палци! Heart

# 519
123, проблемите с матката няма да са ти от 2 дни насам, важното е, че шанс има и че ти дават такъв лекарите. Аз също имам този бонус ще ми коригират формата на матката, плюс миомни възли, само преди това да успеем да изкараме няколко читави яйцеклетки и да стигна до здрави ембриони. Виждаш, че не си сама в това положение.
  Момичета, нека всяка от нас се бори до своя успех, така както го разбира, със свои или донорски яйцеклетки или каквото и да било! Важното е да не се отчайваме, никой не ни е казвал, че ще стане от раз, или поне не на мен Joy От много опити все повече опознавам тялото си, започнах и аз да си споделям впечатленията, наблюденията... с лекаря, важното е, че проявява разбиране, съобразява се с мнението ми и продължаваме напред.  Blush
  Сиси, успех мила, виждам че вече си намерила своето решение:hugs:

# 520
https://Благодаря, Сиси!Благодаря , Дива! Все още не съм загубила надежда. Почивката декември  и януари добре ми се отрази и новината не успя да ме събори. Интуицията ми казва, че трябва да продължа и ще го направя.

# 521
И мен ме чака махане на миома. Доста големичка била станала. Уж е от външната страна на матката пък ще видим.
Борбата продължава до там докъдето имаме сили, било то с наши, било с чужди яйцеклетки. Аз на моменти се чувствам ужасно изморена. Преди много ентусиазирано започвах всеки нов опит, но вече нямам такъв ентусиазъм. Вече съм доста по-умерена и в действията, и в емоциите си. Което не означава, че съм загубила надежда, напротив. Дори в момента се чувствам по-спокойна, защото знам че каквото е необходимо го правя. Нали всички казват, че спокойствието е много важно. Много ми хареса една фраза, която скоро мернах във фейса и открих себе си в нея. Не знам коя е Ваня Ангелова, но е много права:

Последна редакция: сб, 16 фев 2019, 12:26 от Боби ;)

# 522
Благодаря ви много за подкрепата, мили момичета! Heart
+-123, направи това, което ти подсказва интуицията! Blush
Когато започнах, интуицията ми подсказваше, че колкото и да е безнадеждно,
ще изкарам все някога поне 1 я., дори докторът ми се чудеше на оптимизма.
Рядко ме е лъгала интуицията, сега обаче усещам, че е време да се откажа.
И аз, и организмът ми се изморихме, няма и светлинка в тунела.
Хормоните ми се пооправиха, но положението стана по-лошо.
Трябва да чакам месеци наред, за да изкарам 1 я., а ставам на 45 г. през май.
Колкото и да го мисля, не е удачно да губя повече време.
Хем чувствам облекчение, хем болка, въпреки че съм приела реалността. Blush
+-123, Дива, Боби, стискам ви палци от цялото си сърце
усилията ви да се увенчаят с успех! Heartpulse
Боби, абсолютно е вярна тази фраза!
Човек се променя спрямо преживяното и връщане назад няма.
Много късмет желая на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 523
Спокойно ,не си сама в борбата и други са като теб.Важното е да не се разстройваме ,че нервите са най-лошия спътник е това влошават още по-вече всичко .

# 524
  • София
Здравейте момичета!

Леко минорен е станал тонът в темата. Стискам палци от сърце на всички в процедури, както и на всички изчакващи.

Аз най-накрая преминах операцията на миома. Вече съм вкъщи. Е, забравих си зарядното за телефона, както и болничния лист и сега се връщам да ги взема.

Операцията беше дълга, после ми беше ужасно студено и в реанимация, и в стаята след това. Болки има, но поне не се е стигнало до отворена операция, каквито очаквания съществуваха.

Докторът каза, че е минало добре. Ще видим на контролните.

Запознах се с две момичета, които не зная дали четат нашата тема, но от отбора - много борбени, с много премеждия, но продължаващи борбата. Едната малко по-млада, другата малко по-голяма от мен. За съжаление ме взеха в операция, която продължи дълго и те после вече бяха изписани. Ако случайно ни четат отново им желая сбъдната тази чакана и изстрадана мечта в най-скоро време!

Общи условия

Активация на акаунт