Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 10

• 51 713
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Някой имал ли е стимулация с фемара и мериоферт ? Как се е отразила ?

# 316
Аз пък си казах - каквото-такова. Майната му вече. Имам 3 замразени ембриона от ДЯ. Като съм готова за трансфер, правя го и каквото стане. Само аз си знам през какво преминах толкова много години в опити, направих всичко, ВСИЧКО, и съм приела положението. Даже се улавям да мисля какво облекчение ще изпитам като направя и този последен трансфер. Сякаш голям товар и напрежение ще паднат от плещите ми и ще ми олекне. В крайна сметка, живота продължава. Ще го живея и без дете.

# 317
Аз пък си казах - каквото-такова. Майната му вече. Имам 3 замразени ембриона от ДЯ. Като съм готова за трансфер, правя го и каквото стане. Само аз си знам през какво преминах толкова много години в опити, направих всичко, ВСИЧКО, и съм приела положението. Даже се улавям да мисля какво облекчение ще изпитам като направя и този последен трансфер. Сякаш голям товар и напрежение ще паднат от плещите ми и ще ми олекне. В крайна сметка, живота продължава. Ще го живея и без дете.
Точно така! И аз се чувствам по същия начин!
Отдавна теглих една майна на всичко!
Последното нещо, което може да ме разстрои, е, че АМХ ми било ниско
или ФСХ високо, ами майната им, да не ми зависи живота от тях!
Майка ми ме е родила, за да живея, не да си скубя косите ден през ден.
То и коса не ми остана от тези лекарства вече. Blush
Правя един опит и с ДЯ, като не стане, се отказвам.
Стеле, много късмет ти желая! Стискам силно палци! Heart

# 318
# 319
Ох, как добре ви разбирам.. така се бях психирала, че макар да имахме още 2+3 ембриони от ДЯ, бях решила да опитам 2те и ако не стане - край. Нямах повече нито сили, нито желание да продължавам.
Пожелавам ви да се случи чудото, а защо не и две Hug

# 320
Някой имал ли е стимулация с фемара и мериоферт ? Как се е отразила ?
Задържан фоликул след Фемара. 7 пъти намалява естрадиола. Имам чувството, че така допълнително уврежда яйцеккетките. Фоликули с различни  размери. Въобще не ми допадна.

# 321
Два пъти съм била с Фемара. Веднъж само с нея и стигнахме до бластоцист. Вторият път в комбинация с Фолистим и имахме ембриони поне до 2-3 ден. При останалите случаи (без нея), кръгла нула. Незнам дали отговора е от полза.  

# 322
      АБСЛЮТНО   И АЗ СЪМ ЗА казанато от теб   с допълнението да сме живи и здрави в крайна сметка за това сме на този свят да го живеем тоз живот .

# 323
На мен Фемара ми подейства най-добре от таблетките - не чувствах никакво неразположение, докато Аримидексът или като там се казваше, ми товареше черния дроб, а от Костила се потях като прасе.

# 324
Момичета и аз теглих една на всичко,ако е речено ще стане ако не живота продължава,просто осъзнаваш,че ако е трябвало нещо да се случи,то ще се случи.Правя каквото трябва а да става каквото ще.Успех борбени момичета и не унивайте,защото когато най-малко очаква човек тогава стават чудеса<3

# 325
::
Момичета и аз теглих една на всичко,ако е речено ще стане ако не живота продължава,просто осъзнаваш,че ако е трябвало нещо да се случи,то ще се случи.Правя каквото трябва а да става каквото ще.Успех борбени момичета и не унивайте,защото когато най-малко очаква човек тогава стават чудеса<3
BeersPoultry LegWine GlassHeartKissing Heart е това е   абслютно вярно " Животът  трябва да продължи " независимо от резултатите момичета   никакво отчаяние ....   и с допълнението ,че и тези пробва ли с донорка са направили и невъзможното  възможно    ...........

# 326
  • In transit
Момичета, времето е такова депресиращо. Не се отчайвайте, скоро ще се стопли, пролетта идва скоро. Горе главите! Всичко, което искаме ще се сбъдне, сигурна съм!

# 327
Момичета пожелавам ви го от все сърце. Моето чудо се появи на бял свят на 29.01 син, Мариан 3.320. и 50 см.

# 328
Рончо, Да ви е жив и здрав!
На всички ни от темата пожелавам в най-скоро време същото чудо!

# 329
  • На остров
Рончо много се радвам страхотна новина !
Да е жив и здрав Мариян !

Общи условия

Активация на акаунт