Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 10

• 51 705
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Рончо, да Ви е жив и здрав, щастлив. Да Ви радва с много усмивки. BalloonTadaHug
Много красиво име сте му дали.

# 331
Рончо, чистита рожбичка. Да расте здрав и щастлив. Ако има нещо, в което съм сигурна, то е че когато всички ние се сдобием с бебчета, това ще са най-обичаните дечица на света. Heart

# 332
Честит бебок! Да е здрав и щастлив! 😊

# 333
Рончо, честито ви юначе! Да расте здрав и щастлив! Много, много щастие Ви пожелавам!:heart_eyes:Heart EyesHeart Eyes

# 334
Честито, Рончо! Жив и здрав да е!

# 335
Рончо честита радост

# 336
People BabyPeople AngelРончо,честита сбъдната мечта,подреждаме се да ни наръсиш с късмет<3

# 337
  • sofia
Момичета пожелавам ви го от все сърце. Моето чудо се появи на бял свят на 29.01 син, Мариан 3.320. и 50 см.
Браво, Рончо, ти си силно и смело момиче! Бъдете здрави и много щастливи родители на този юнак! Синовете са голям дар за майките!💙

# 338
Рончо, честита ви голяма радост! Да ви е жив и здрав малкия син! Hug

# 339
Рончо, честито! Да сте живи и здрави всички! Heart

# 340
Честито и от мен на Рончо Simple Smile
Бихте ли ме посъветвали? Мъжа ми е с азооспермия. Чрез тесе извадиха материал за 3 виалки. 2 вече сме ползвали неуспешно. Сменихме клиниката. В новата започнахме да събираме яйцеклетки. Имаме 2 замразени. От сегашната стимулация се очертава да е 1. По принцип сме решили да правим оплождане с нашите и с донор. Чудя се тази сега ако я извадим и е наред дали да не я оплодим с донор и да я замразим за всеки случай / ако се развие/. Пък да продължаваме да събираме. Плюса е , че няма да бъде замразявана. Умирам от ужас, че замразените може и да не размразят. Минуса е, че ще трябва да платим 2 оплождания , вместо едно ако се прави всичко на куп. Искам да се презастраховам, но знам че гаранции няма. Не знам как да постъпим. Може ли мнения? Simple Smile

# 341
Рончо, Честит да Ви е Мариан! Да е жив и здрав, и много щастие и радост да дарява на цялото Ви семейство!

# 342
Шанса е еднакъв при всички варианти и няма гаранция. Бих те посъветвала, да не бързаш и да посъбереш поне 6-7 яйцеклетки и тогава да действате. Смесено оплождане след това. Визуализирай, че също се предлагат и замразени ДЯ за собствено успокоение. Успех!

# 343
  • София
аз замразявах яйцеклетки, замразиха ги, размразиха се.
по-удобно е с ембриони, за да знам колко имам все пак, защото не от всяка яйцеклекта става ембрион.
и ние заради финансовия фактор преценихме да замразим яйцеклетките, не ембриони.

# 344
Момичета, да се отчета и аз Cry, за първи път през живота си съм със ЗФ - 14 и 19 мм. Предписаха ми Примолут нор. Извинявам се за маймунския въпрос, но не съм запозната, ще ми дойде ли цикъл, докато взимам Примолут нор?

Общи условия

Активация на акаунт