👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 1 ОЧАКВАНЕ

• 47 384
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Моят избор: Филип, Иван и Станимир. Беше ми интересно да видя броя харесвания във фейсбук.

# 106
  • Испания
Hell's Kitchen Bulgaria

Къде са те сега: "Уроци за себе си"

Над 2 200 от вас пожелаха да видят и чуят Филип. Какви са уроците за себе си, които е научил?🤩 Как се печели уважението на шеф Виктор Ангелов и колко справедлив е той всъщност? 🧐
Гледайте! 👇

https://www.facebook.com/hellskitchenbulgaria/videos/vb.18656233 … ype=2&theater

# 107
А защо Дани не работи при Ангелов, нали това беше част от наградата?

# 108
  • Испания
А защо Дани не работи при Ангелов, нали това беше част от наградата?

Започна, но предполагам, че Виктор не го е изтърпял.

# 109
  • Sunshine state
Или пък той сам си е напуснал. Работата не е до живот, та човекът може да е преценил, че не е за него. Те нали имаха ресторант с жена си или се бъркам?

# 110
Очаквам с нетърпение вторият сезон. Първият беше много интересен. Само дано няма участници като Нина.
Шеф Ангелов ме кефи, нищо, че вика малко повече от нужното, но като зрител не ми пречи, не ми се мисли за участниците обаче как е.

Рекламата на предаването много ми харесва.

# 111
  • Испания
Hell's Kitchen Bulgaria

Хубавата храна и спортът вървят ръка за ръка и Мартин е доказателството за това! 🤩
А защо е важно новите участници да се вслушват във всяка дума на шеф Ангелов, гледайте: 🤩

https://www.facebook.com/hellskitchenbulgaria/videos/vb.18656233 … ype=2&theater

# 112
  • Испания
18 силни характери и изявени индивидуалисти влизат във втория сезон на Hell’s Kitchen България

Масово не понасят критика, но всички единодушно определят шеф Ангелов като “най-великият”
85% от мъжете  в новия сезон на Hell’s Kitchen България са неженени, високи атлети с изявени мъжки интереси като лов, дрифт, футбол и екстремни пътешествия, докато повечето от дамите в шоуто са със семейства и деца. Сред мъжете изключение  от необвързаните  прави екзотичният като произход и хоби участник, родом от Египет, който е баща на пет деца  и колекционира екзотични птици.

Всички участници имат завиден професионален опит като готвачи в престижни заведения в България и по света, като един от тях е готвил персонално за Джордж Буш и фамилията му, друг е работил рамо до рамо с Гордън Рамзи, а почти всеки от тях има за редовни клиенти български звезди - от Павел и Венци, през Pаpi Hans и Фики Стораро до Васил Найденов и Калин Врачански.

Сред най-интересните ястия, приготвяни от участниците в ресторантите, за които са работили, са емулсия от суджук, биск от боб, бекон в кори от баница и тайландски сладолед с горгондзола.  За сметка на това персоналните предпочитания на готвачите са твърдо свързани с българската кухня и простите, но сготвени с чувство ястия като мусака, пълнени чушки, свинско с праз и телешко варено.

След няколко дни интензивна подготовка, впечатленията на участниците от колегите им са полярни и варират от “трудни характери” и “изявени индивидуалисти” до “ние сме най-готиния екип, много по-добри от предишните”.

Това дава ясна заявка, че сезонът определено ще е драматичен, наситен с обрати и битки на характери, а работата на шеф Ангелов да създаде сплотени екипи с изявени лидери никак няма да е лесна.

100% от участниците определят шеф Ангелов като страхотен, изпълва ги с респект и желание да научат нещо от него. Именно неговата личност е и основният им мотив да влязат в Кухнята на Ада.

Другите два въпроса, на които дават единодушен отговор е, че за всички професионалната им мечта е да отворят собствен ресторант, в който да могат да изявят индивидуалността си като шеф-готвачи и всички до един са дошли с идеята да победят.

Сигурно обаче е, че победителят във втория сезон на Hell’s Kitchen България ще бъде само един, а надпреварата в адската кухня ще бъде истински гореща.

# 113
  • Sofia
Записвам се при вас и с удоволствие ще следя и предаването и темата.

Сега видях,че другата седмица в Черешката ще са петима участници от предния сезон-Габриела,Мартин,Светлана,Нина и Дани Спартак.
Ако на някой му е домъчняло за Нина... Mr. Green,може да си я припомни. Simple Smile
На мен ще ми е интересно да ги видя в какви отношения са сега.

# 114
  • Sunshine state
Ооо, ще гледам с интерес! Не ми е домъчняло хич за Нина, според мен жената има някакво ментално заболяване, но и на мен ще са ми интересни отношенията им. Simple Smile

# 115
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
като един от тях е готвил персонално за Джордж Буш и фамилията му, друг е работил рамо до рамо с Гордън Рамзи
Абе то и Марко беше готвил рамо до рамо с Марко Пиер Уайт, пък се оказа доста посредствен готвач.  Mr. Green
И аз ще си направя труда да гледам Черешката следващата седмица, но не заради Нина.  Laughing

# 116
  • София
Харесвах Марко в предаването, въпреки че ако в живота общувам с него, със сигурност бих му отвъртяла някой задвратник на моменти Joy

От миналогодишните участници Светла ми е много симпатична, а за Гичка почти до края на участието й се чудех защо я държат. Е, ясно беше, че е за цвят и въпреки това...

Нямам търпение да започва вече и да видя тазгодишните.

Последна редакция: сб, 16 фев 2019, 20:45 от malina_smile

# 117
  • Испания
Много просташко и безсмислено видео на Светла:

Коментарът на готвача Петров е още по-зле.

Цитат
Boris Petrov Изключително тъпо и лицемерно парче..Толкова съжалявам че я познавам

Бих му отговорила:

Изключително тъпо и злобно парче си, готвач Петров. Толкова се радвам, че не те познавам.

# 118
  • Sunshine state
Явно си е изтрил коментара, защото аз не го намирам. Много злобен човек. Не харесвам Светла, но и Петров прекалява..

# 119
  • Испания
Да, вече го няма. Или го е изтрил, или са го изтрили. Имам чувството, че слухти непрекъснато и се чуди с кого да се заяде.

Hell's Kitchen Bulgaria

Първото впечатление никога не лъже. Или пък е точно обратното? 🤔
Можеш ли да предположиш кой от тримата е забавният, скромният или пък ще бъде лидер? 🧐
А дали си бил прав, предстои да разберем съвсем скоро... 😬

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 19:32 от smileys

Общи условия

Активация на акаунт