👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 1 ОЧАКВАНЕ

• 47 387
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Испания
Hell's Kitchen Bulgaria

Дамите винаги са по-трудни за разгадаване и точно така е най-интересно! 💁‍♀️
Ще се справиш ли с разплитането на първите три женски характера? 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳

Hell's Kitchen Bulgaria

Лесно е да гледаш как готвачите се опитват да се ориентират в кухнята, но дали ТИ би се справил с тази задача? 🤔
🧐 Скрили сме салата, основно и десерт някъде из Адската кухня. Напиши в коментар къде са и можеш да попаднеш сред 3-мата щастливци, които ще спечелят брандирана дъска за рязане "Hell's Kitchen"! 🤪
😏 Победителите ще обявим в сряда, 20.02.2019, в 17:30 часа.
Общите условия можеш да намериш тук: https://---shoretner923-2tqFcqy

https://www.facebook.com/hellskitchenbulgaria/photos/a.188410229 … ype=3&theater

# 121
Жената в средата я направих на Нина.... А тази русата защо е направила джуджки бее... предполагам, че тя е самоуверената 😂

# 122
Татяна ми прилича на рускиня. И като повечето рускини, има невинно лице, с един такъв мил и спокоен поглед. Но това винаги заблуждава. Предполагам, че е доста властна и ще бъде труден опонент.

# 123
Тази Лариса ми прилича на една съседка, която се казва Лариса 😀 Трябва да питам майка ми, дали пък не е тя...

# 124
Това щях да пиша, че и трите ми приличат като да да са с руски произход. Какво и трябва на рускиня- само камера!

# 125
Лариса има излъчване като на типичната бг готвачка, бореща се за позицията на шеф - "аз коля, аз беся".
Светлана според мен има по-мек характер, изглежда ми коректна, ненатрапчива и добродушна.

# 126
  • Испания
Това щях да пиша, че и трите ми приличат като да да са с руски произход. Какво и трябва на рускиня- само камера!

Камера + български съпруг

В Уикипедия са публикувани имената на участниците във втория сезон:

Варта Торосян (35)
Веселина Стоянова (24)
Веселина Чилева (29)
Веселин Георгиев (32)
Даниел (35)
Лариса Тодорова (54)
Н.Тихомиров
Невена Коцева (33)
Никола Симеонов (27)
Николай Илиев (28)
Петко Петков (28)
Петя Давидова (36)
Ралица Ангелова (30)
Светлана Радева (37)
Светозар (29)
Татяна Янкова (43)
Хани Мохамед (46)
Цветелин Цаков (24)

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 20:18 от smileys

# 127
  • Sofia

Камера + български съпруг
yes  Joy

Тази вечер мъжете са били на Зимния дворец да карат кънки.
Явно са спечелили състезание и това им е наградата.
Не знам кога точно са започнали снимките,но са в намален състав
Скрит текст:
били са само шестима

# 128
  • Испания

Тази вечер мъжете са били на Зимния дворец да карат кънки.
Явно са спечелили състезание и това им е наградата.
Не знам кога точно са започнали снимките,но са в намален състав
Скрит текст:
вече са само шестима

Според бройката, най-вероятно, преди месец.

# 129
  • Sofia
Горе-долу,май да.
Но не се знае при жените какво е положението. Grinning

# 130
Въх божке...Bowtie

Скрит текст:
Благо Джизъса си нае устата готвачка:
Ексфутболистът Благой Георгиев разполага с лична готвачка. Това е устата кулинарка Нина Малакова, която се изяви в първия сезон на готварския формат Hell's Kitchen. Новината разкри 46-годишната дама чрез пост в официалния си профил във Фейсбук. Нина се изявява в лъскавия наргиле бар, ръководен от Благо. Освен че заснема част от приготвените специалитети, Малакова информира приятелите си в мрежата за предстоящи събития и нови кулинарни изкушения. Според запознати идеята да привлече професионалист, който да угажда и на личните предпочитания извън менюто, била на Джизъса. Той бил безкомпромисен в избора на персонал и категорично заявил, че в кухнята място имат само най-добрите, пише Телеграф.

Нина от своя страна бе една от фаворитките във формата, но отпадна малко преди финала на шоуто. Въпреки всичко талантът и уменията й бяха признати както от шеф Виктор Ангелов, така и от останалите играчи. Завършилата на 4-то място Нина е била собственик на заведение, а в момента е главен готвач. Майка е на три деца. Нашумя със скандалите след края на формата, когато реши да чисти сметки с бившите си съперници. Тогава Малакова разпространи чат от обща група на участниците, в които обижда семействата им, включително и децата им
.
http://m.---/news.php?category=0&id=134212

# 131
  • Sunshine state
И аз реагирах като теб, Леми, като прочетох новината. Такава комбинация... Явно Нинчето много го е закършила след нервните изблици в ХК.. Гледам в момента черешката - по-ниска от тревата е и само 10-ки дава. Явно след целия хейт, който изсипа, се опитва да замаже положението.
На мен тази Светлана от снимката ми изглежда най-злобна. Ще видим. Simple Smile

# 132
И на мен Светлана ми изглежда злобно човече,направо я виждам като новата Нина Grinning

# 133
Като гледам рекламата на новия Хелс, не виждам никъде да се мярка Божана, но пък видях русата опашка на шеф Милена, което много ме радва.

# 134
Вчера касво стана с Нина, и на нея ли дадоха по 10 точки?

Общи условия

Активация на акаунт