👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 1 ОЧАКВАНЕ

• 47 388
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Тц - общо 29. 3 по 7т. и една осмица.

# 136
Благодаря Simple Smile
Като я гледам как готви не мога та да повярвам че стигна до финал. Такава мърля, ужас Scream

# 137
  • Sunshine state
Порязаха я здраво с точките, но тя си го заслужи - с на нито един вкуса не се съобрази, прекалено солено, прекалено люто, а за капак ги покани и на строителна площадка.. Не съжалявала за нищо в ХК, за което изобщо не й вярвам. Защо й е тогава после да "се покрие" , както тя се изрази? Много неприятна жена. Не й желая злото, но не искам повече да я дават.

# 138
Не й желая злото, но не искам повече да я дават.
И аз така, само негативно настроение носи.

# 139
Точно,мен от телевизора ме напряга,пък направо ми е жал за тези четиримата, които трябваше да вечерят с нея.

# 140
  • Испания
Две дами в схватка за одобрението на шеф Ангелов

https://nova.bg/accents/view/2019/02/22/241483/%D0%B4%D0%B2%D0%B … 0%BB%D0%BE%D0%B2/

Мащабни кулинарни двубои в Hell's Kitchen от 26 февруари

https://nova.bg/accents/view/2019/02/21/241428/%D0%BC%D0%B0%D1%8 … 0%B0%D1%80%D0%B8/

Медийно събитие за втори сезон на Hell's Kitchen България /снимки/

https://nova.bg/galleries/view/2019/02/22/7930/%D0%BC%D0%B5%D0%B … %B8%D1%8F/111020/

# 141
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Гледах Нина в Черешката и единственото, което мога да кажа е, че страшно ми дожаля за нея. Тази женица е страшно объркана. Вярвам й, че животът не е бил добър с нея, но това не е причина да обвиняваш всички и всичко за това, което ти се случва. Била си счупила крака, защото зрителите не я харесвали и й били изпращали негативна енергия...  Shocked Rolling Eyes

# 142
Тя и в ХК все намираше някой друг да ѝ е виновен... Наистина не знам как Ангелов я остави до топ 4. Не ме убивайте, но смятам че Гичето заслужаваше повече от Нина...

# 143
  • софия
ОСтавиха я до четворката, защото беше дразнител и правеше шоу

# 144
  • София
Сега, тази вечер я гледах, Нина, в Черешката, по неприятно създание, по намръщено, по завистливо , по  негативно настроен човек аз не съм виждало до момента на екрана, независимо в кое кулинарно предаване е, все е .... другите все са и виновни, все не могат като нея , все смята, че  не е оценена подобаващо, тя смята че е Фърст, да ама, не е,  от тази жена излива неприятна емоция независимо къде се намира, все реве, ненарева се. Може и да знае нещо.. но до момента нищо не ми е показала, освен гореизброеното. Дано повече да не я показват, от нея лъха лоша енергия. Един път не я видях сърдечно усмихната, такова действие лицето ѝ не познава. Това е. Нека пак ми да ми пише на ЛС, същото ще ѝ го повторя и потретя.  Sick

# 145
  • София
Да се запиша и аз тук, да не изпусна началото.

# 146
  • Sofia
Порязаха я здраво с точките, но тя си го заслужи - с на нито един вкуса не се съобрази, прекалено солено, прекалено люто, а за капак ги покани и на строителна площадка.. Не съжалявала за нищо в ХК, за което изобщо не й вярвам. Защо й е тогава после да "се покрие" , както тя се изрази? Много неприятна жена. Не й желая злото, но не искам повече да я дават.
А за още по-голям капак,на цялата следваща вечер беше сърдита. Shocked
Не били проявили увжение към нея.ooooh!Може би не трябваше да си бършат чиниите,пълни с прах...
Тя,ако не е център на внимание,започва с демонстрациите.
Но това си е Нина,стиска се три дена и накрая блесна в пълния си блясък.

# 147
  • Sunshine state
Дано не ни натресат такова чудо и във втория сезон.. Хубаво е да има интрига за интерес, ама такова злобно същество като Нина идва в повечко.
Не виждам нито анонси с Божана, нито нищо. Май ще ни се размине, а? Bowtie

# 148
  • Испания

Виктор Ангелов: Когато изпускам контрол върху нещата, започвам да „вря и кипя“

https://dariknews.bg/novini/interviu/viktor-angelov-kogato-izpus … a-i-kipia-2148671

# 149
  • sofia
Не съм убедена, че ще гледам, но със сигурност ще чета темата.
Ще има някоя Нина, някой изпатил клет несретник, блестящи готвачи и готвачи от столове и детски кухни. Ще е поредното шоу с герои по калъп, каквито се предполага да ни забявляват.
Аз явно параснах, или се пренаситих на сеир, но наистина...не зням искам ли дя го гледям.

Общи условия

Активация на акаунт