👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 1 ОЧАКВАНЕ

• 47 818
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • ГО
Така е, но аз говоря конкретно за снощното предаване. Уж нямаше повече да се хвърля храна, уж щяха да си я ядат, пък накрая пак в кофата. И какво ги беше събрал и "гледайте, гледайте", тая храна той я беше изхвърлил.

# 361
  • София
Според мен Даниел и Петко бяха еднакво зле. Така че е все тая кой ще изгонят. Да се бяха постарали повече.

# 362
  • ГО
Според мен Даниел и Петко бяха еднакво зле. Така че е все тая кой ще изгонят. Да се бяха постарали повече.
Да, ама Даниел не се държа панаирджийски и съответно отпадна. Много ми е неприятен Петко. Не искам да гледам подобни образи - Петко, Лариса и т.н. Искам да виждам млади, талантливи, сериозни, интелигентни, можещи, с желание за развитие и знания. 
Представяте ли си в кръчмите какви диви селяни готвят за вас/нас.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 363
  • София
Да, ама Даниел не се държа панаирджийски и съответно отпадна. Много ми е неприятен Петко. Не искам да гледам подобни образи - Петко, Лариса и т.н. Искам да виждам млади, талантливи, сериозни, интелигентни, можещи, с желание за развитие и знания
Представяте ли си в кръчмите какви диви селяни готвят за вас/нас.  ooooh! ooooh! ooooh!

И аз не искам подобни образи. Никола ми прави впечатление на доста възпитано и мило момче. Мисля, че може и да готви и бързо учи. Определено е моят фаворит.
Харесвам и Ралица. Мисля, че може да готви много и е доста сериозна.
Тази Чилева няма ли си първо име? Дразни ме, че така й казват. И нещо ми е много приповдигната.
Интересно ми е, дали Невена се оказа бременна. Но може би - не, след като не го потвърдиха.

# 364
  • Пловдив
Петко си мисля, че ще поостне - не защото може много да готви, ами защото му е отредена ролята на шут.
Слагало се паве в киселото зеле - тоя никога не е налагал зеле - да, слага се камък, да притиска, не за цвят.
И уж докато траеше вечерята беше много наперен, ама когато излезе пред Ангелов, да чуе остава или не му трепереше джуджката. Направо друг човек стана.

# 365
Не е трябвало Дани да напуска.

# 366
Цоп- и аз тук😊
Благодаря за темата🌷!
Сигурно сте го изкоментирали вече, ама тая Чилева е адски противна.  Особено като крещеше и даваше напътствия с пълна уста и плюеше дресинг- пълен отврат. Много ме дразнят такъв тип  хора, които се имат за нещо повече от другите, а същевременно не им стиска да си носят отговорност за грешките, имам предвид рибата, коята не беше съсипала тя, ами " ние". Струва ми се много подмолно същество. За другите, май Лариса ще е новата Гичка, щом агънце пълнено ще му готви на шефа/ отврат😣/.
От мъжете Никола ми е много симпатичен, сдържан, явно добър готвач, без да се бие в гърдите отдалече още колко е велик. Тихомиров ми се струва, че ще е новия Дани Спартак, ама ще видим. Петко- въййй, ще го държат заради изцепките ми се струва. На първо четене- толкова 😁   

# 367
Напълно съм съгласна с kama4e за двойния стандарт с изхвърлянето на храната.
От друга страна се чудя тези хора как се съгласяват да участват в предаване, в което ще са унижавани нон стоп - крясъци, обиди, да те карат да ядеш храна, изсипана на плота или да се тъпчеш с мазен сос докато ти се доповръща...  как личното им достойнство позволява подобно отношение. Rolling Eyes Нито ще научат нещо кой знае какво в кулинарията, нито ще създадат някакви професионални контакти...

# 368
  • ГО
Образи - еднодневки, пълнежи по разни шоута. Мноооого имена от разни реалити формати, а 99% от тях са забравени. 99% от тях не създават приятелства, връзки и контакти. И аз им се чудя защо се навират в разни програми и формати. За 5 мин. слава, унижения и крясъци.....

# 369
За 100 000лв се навират.

# 370
  • ГО
За 100 000лв се навират.
Добре, де Петко има ли шанс да вземе 100 000? Или Лариса? Нямат ли самооценка, нямат ли близки, дето да им кажат да не се излагат и да си правят таш.к с тях?

# 371
Майка ми ме пита дали не им плащат да участват, щото тия Петковци, Лариси не е сериозно просто да си мислят, че могат да спечелят.. А кой нормален би се излагал така за без пари...И то отговора е във въпроса... Нормален е ключовата дума...

# 372
Според мен едва ли им плащат. С предаването печелят популярност, така по лесно ще си намерят работа в престижен ресторант.

# 373
Много хора биха се излагали и за доста по- малко пари. Освен това, всеки е велик в собствените си очи. Защо си мислите, че Петко, примерно, осъзнава че се излага? Или шеф Лариса?

# 374
  • sofia
Не очаквах, но искрено се посмях с Петко. Неповторимо прост е!
Смятам, че трябваше да си тръгне дюнерджията.

Общи условия

Активация на акаунт