👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 1 ОЧАКВАНЕ

• 47 420
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Кой изгониха, че ме разсеяха в последния момент.

# 586
  • Испания

# 587
  • София

Петя
Благодаря ти!

# 588
Може би Варта ще се окаже скритата лимонка този сезон . Явно си готви момичето и е скромно, без големи претенции и викове ,определено ми харесва

# 589

Ау, чудесно. Отказах се да гледам, но точно тази Петя ми влезе в очите от епизод първи...та се радвам, че точно тя си тръгва рано, рано.

# 590
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Варта е сладурана и очевидно се справя доста добре. А Никола ми става все по-симпатичен - успява да си каже мнението, без да обижда и без да злослови зад гърбовете на колегите си.

# 591
Сигурна бях, че ще е Петя, Ангелов мрази хора без хъс и нагло спокойствие, дори когато съсипват поръчките! Чилева е амбициозна, въпреки че е хаотична и гори в готвенето...! Искрено съжаляваше, че се провали и имаше доблест да го признае!

# 592
  • София
Аз продължавам да издирвам Никола в социалните мрежи. Grinning Даже фен страница не намирам, би ми било интересно да разгледам къде е пътувал /защото предполагам, че е/, повече за работата му и т.н. Другите засега не са ми интересни. Само скандали и суматоха.

# 593
Никола много хора ще го издирват, струва ми се😀😉! Лариса к'во плещи, нищо не й се разбира, много нечистоплътна ми изглежда😐.  От жените една няма, дето да ме кефи. Може би Варта само, сладурка е 😄.

# 594
Аз продължавам да издирвам Никола в социалните мрежи. Grinning
Този ли?

# 595
  • Другата България
Аз продължавам да издирвам Никола в социалните мрежи. Grinning
Този ли?
☺Този е.

# 596
  • Sunshine state
Никола и жените в ХЛ и ние тук го налазихме като мухи ... знаете 😂 Много е симпатичен, дори прогнозирам, че той ще спечели формата. 😃 Варта явно си го може и си готви жената, голяма симпатяга. Лариса е простачка, спор няма. Не ме дразни Чилева, но Ралица ми бърка в здравето - как се прави на чукната само.. Тц, тц... Хани ще го порежат в следвашия епизод ми се струва. 🤨
П.П. Очи се пише с О.. Направи ми впечатление тази грешка.

# 597
Съвсем неволно беше, коригирах я още вечерта от компютъра, извинете по принцип се старая да пиша грамотно!

# 598
Аз сигурно съм малцинство, но Пецата въобще не ме дразни - забавлява ме. Хани и Лариса много ме дразнят - тя с визия и обиди, той с поведение на вечно не разбрал и ощетен.
Чилева трябва да остане до финал - определено има доста заложби.
Тихомиров - бррр, непоносим ми е, но и той трябва да стигне до финалната... шестица ли беше.
Има много още жени и мъже, които са ми като статисти - като ги видя с нищо не ги свързвам.
Ралица - направи ми впечатление още  първия епизод и мислех, че ще ми е любимка /образно казано/, но много злобна и тя. И визуално не ми харесва - една такава жълтеникаво-мургава.

# 599
  • Mediterraneo
Не съм изненадана, мазната Чилева ще е на финал, гаранция!

Общи условия

Активация на акаунт