Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално? - 33

• 47 274
  • 764
  •   1
Отговори
# 240
azalia_me Starlight се казва комплекса и точно той мисля е на Ваклин.

# 241
Ха, че той басейнът не е за теб, а за децата ти лятото. Те могат да прекарват часове там, вместо на улицата.
Е как ли пък не съм си оставила децата сами на басейна и никаква да ме няма! Хипотетично, защото едното ми е самостоятелно вече, а другото сравнително пораснало.  Както и да е. Не бих плащала целогодишна поддръжка за такова нещо. Както някой каза: 14 сгради и басейн. Ами това са си няколко села народ. Ако ще живея в затворен комплекс, ще търся някакво спокойствие и сигурност все пак. А в този не виждам такива неща.

# 242
Това НЕ Е на Ваклин комплекса, за 3 път го пиша. Или поне не е сградата, която е пусната в продажба. В сайта на Ваклин няма такава снимка, няма и басейн.

Скрит текст:
Ваклин

Старлайт

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 11:02 от Анонимен

# 243
Ами съжалявам, не съм разбрала. Може ли линк към Ваклин, да видя как изглежда комплекса, че в сайта им се вижда само една сграда, не мога да добия представа от околното пространство.

# 244
Според мен двата комплекса ще се намират на едно и също място, то просто няма къде другаде в Лагера. Ваклин ще си построи неговата страда, другата фирма ще строи останалото.

# 245
Сградата на Ваклин е в Лагера, около средата на разстоянието между Гешов и Житница, тя няма басейн, парцела е около 10дка, в момента са на 2-ра плоча от 10, трябва да е готов до края на 2020:
http://www.vaklingroup.bg/project/26/%D0%9B%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B0
До нея от запад в следващия парцел е Старлайт, която е на изкоп в момента, тя е тази с басейна, строи я фирма Меркурий99, строежът върви около 6 месеца след Ваклин.
http://mercury99.com/?page_id=1731
Oт изток пък на Ваклин вече има разрешение за строеж на Тюлип2 на ЕФИ мисля, че беше инвеститора. До него е Тюлип 1, който е готов от доста години.
Нове са след ул. Житница още на запад и вече не е Лагера, а може би Красно село, това са 14-те блока на 30дка парцел, трябва да е готов до Април 2022

# 246
  • В планината / На морето
Мен басейна ме отблъсква, мразя подобни как да кажа, споделени блага с неясна хигиена.
[/quote
и пълен с химикали

# 247
Мале, лошо ми става като си представя ако всички тези имоти, които се строят сега се запълнят на какво ще заприлича София....

# 248
Басейн към жилищен блок в БГ, смях в залата. Представям си как събота и неделя всички комшии дибидюс се плицикат и овикват децата си. Не мерси.

Идвам с питане. Колко е в момента реалната цена на м2 за новите тухли в Кръстова вада. И паркомясто.

# 249
Толкова много ново строителство в София ... кога ще спре напливът към София, се чудя ... то е ясно защо идват хората в Сф, търсят препитание, но чисто хипотетично едва ли дошлите някога ще я напуснат, защото вече ще са се установили. разсъждавам си. то така извън Сф няма да останат хора скоро време. от 6 млн българи - 3 са в СФ вече и тенденцията е да идват още ... държавата не стимулира бизнеса извън Сф. много е тъжно

# 250
Строи се от алчност, не защото има толкова голям наплив към София.

# 251
Около нас има страшно много апартаменти и дори в някои случаи - цели кооперации, които стоят необитавани с години. Ново строителство, но няма кой да напълни сградите. За района на широкия център говоря, не знам как е из жилищните квартали.
Даже много съм се чудила защо е така.

# 252
Кооперацията на Ваклото агънце - как може да е толкова грозна и гротескова като визия.
А комплексът с басейна - няма такава идилия - татко с хвърчило, момиченце с цветя, другото търчи щастливо - и отново едни парапети ковано желязо, кой век сме, вече почвам да се чудя!?!?!

# 253
 Гърне, в кой квартал е това?

# 254
По-добре парапети от ковано желязо, отколкото от прозрачна пластмаса, както напоследък масово се строи. Аз обичам да ходя по гащи на терасата, тези хора не ги ли мислят тези работи Thinking????

Общи условия

Активация на акаунт