Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • Мнения: 1 108
Notaris ме радва с позитивно мислене. Сигурно в реала е изключително позитивен човек. Joy

Btw, приятели резервираха там. Ще имам инфо от първа ръка, колко са се" минали".

Току що гледах предаване по Fine living, един си търсеше жилище в Атланта. Специално гледах да видя откога  е предаването : от 2012 беше, защото показаха имоти в центъра, за 40 000$ . Направо си беше шокиращо 😃. Брокерката му каза, че допреди няколко години имотите са стрували около 150к $.

# 31
 • Мнения: 904
Notaris ме радва с позитивно мислене. Сигурно в реала е изключително позитивен човек. Joy

Btw, приятели резервираха там. Ще имам инфо от първа ръка, колко са се" минали".

Току що гледах предаване по Fine living, един си търсеше жилище в Атланта. Специално гледах да видя откога  е предаването : от 2012 беше, защото показаха имоти в центъра, за 40 000$ . Направо си беше шокиращо 😃. Брокерката му каза, че допреди няколко години имотите са стрували около 150к $.
Нищо шокиращо няма. Хората продават под себестойност. Градът се е напълнил с негри и е нормално по време на криза в такива градове най-много да падат имотите. Ето първото впечатление на човек дошъл от бяла европейска страна (не от Германия или Франция). “ПОЧТИ АФРИКА      
Навсякъде може да видите само лица на чернокожи, по стените – фотографии с изглед към популярни места в Африка, а в зоната за получаване на багажа – скулптори на творци от Черния континент. Общото впечатление е, че си се озовал в Африка, само че аз току-що бях кацнал на летището в Атланта, столицата на щата Джорджия.”

# 32
 • Мнения: 5 005
А, там са много. От студентска бригада преди години - 2001/2002 - и тогава почти всеки втори беше чер

# 33
 • Мнения: 761
Т.е. в България, понеже хората са расисти и понеже имаме лоша социална система, цените на имотите само ще се вдигат - богати европейци расисти ще идват в България и ще станем нещо като елита на света, ха-ха.

# 34
 • Мнения: 5 005
Ама ти никога не си била в Балтимор или Джорджия или няколко преки извън центъра на Париж.
Ако в Европата се заселят бежанците и станат по-начесто от всеки втори - стой Та гледай как европейците ще се домъкнат тук

# 35
 • Мнения: 1 107
Те да се домъкнат добре, Румка, ама да не пратят бежанците си тук, или  циганите, че имаше и такава теория за бъдещето на БГ.

# 36
 • Мнения: 319
Да заповядат, готови сме. Плочките по Витошка взеха да се вадят, тия по Графа са все едно аз съм ги слагал на три ракии.
София расте с по 20-30 000 на година, що и малко цвят да няма, някой и друг сенегалец в Макдоналдс, да се чувстват европейците като у дома си.

# 37
 • Мнения: 904
Те да се домъкнат добре, Румка, ама да не пратят бежанците си тук, или  циганите, че имаше и такава теория за бъдещето на БГ.
Добрата новина е, че бежанците не искат при нас. Нали наскоро някаква маймуна в Холандия се самоуби, защото щяха да го пратят при нас. Бил влязъл в ЕС през България и поискаха да ни го върнат

# 38
 • Мнения: 319
Жалко, щяха да го лапнат в Бизнеспарка.

# 39
 • Мнения: 904
Т.е. в България, понеже хората са расисти и понеже имаме лоша социална система, цените на имотите само ще се вдигат - богати европейци расисти ще идват в България и ще станем нещо като елита на света, ха-ха.
За богатите европейци не знам, но вече има българи, които се завръщат точно по тази причина. Аз самия бях решил да се преместя за постоянно в Европа на място, където е топло целогодишно. Но като видях с какви бесни темпове се влошава положението и се отказах.

# 40
 • Мнения: 6 057
В Бон съм паркирал без пари, във Виена съм паркирал без пари, в Будапеща съм паркирал без пари, защо в София да не мога?
 В Будапеща ако живееш в центъра за 6 евро си вадиш годишен стикер и си паркираш без пари. Явно сме по-богати от унгарците Simple Smile
Дежа вю, във Виена си паркирал без пари, щото си си взел хотел на място извън зоните, които са солено платени, вече сме го водили този разговор.  Не ме карай пак да поствам линкове със зоните във Виена, които са много повече от тези в София. И в София можеш да паркираш без пари във всички квартали освен централните.  
Какво ти пука колко е, ти не живееш в центъра или в Лозенец и нямаш право на винетка,  аз живея там и не ми бери грижата колко плащам, аз съм съгласна да си плащам 60 евро на година, за да не се влачат да ми паркират на 20 см от входа навлеци като тебе.
И стига вече с другите градове, защото там има и по-широки,и по-отдавна зони в центъра и прилежащите му части. София е доста назад в това отношение. Има достатъчно информация из нета за това, за да продължаваш с тези глупости.

# 41
 • Мнения: 2 301
Да вземеш един валериан да се успокоиш. Поста ми е по повод желанието на някои индивиди, цяла София да стане зона. Вади зоните да ме подкрепиш за Виена, иде ми да те цуна като ме защитаваш така пламенно, без сама да се усещаш хахаха

# 42
 • Мнения: 1 007
Не знам какво се случва със пазара на имоти, но откакто търсим апартамент в София, забелязвам супер много изоставени апартаменти
особено в центъра..

# 43
 • Макондо
 • Мнения: 11 038
И много елементарно неподдържани входове, особено в центъра.

# 44
 • Мнения: 2 178
Просто доста хора, с някои изключения, не обичат джумбуша в центъра, и живеят на друго място. Всъщност от моя опит на по-централните локации, една голяма част от апартаментите са пуснати под наем, в най-лошия случай airbnb, друга голяма част са офиси, а първите етажи са или изцяло пусти или все още живее някоя баба/дядо. Виждала съм в жилищни сгради да се помещават и такива извратени неща като йога студия, барове и ресторантчета.

Общи условия

Активация на акаунт