Всякакви въпроси относно пералнята - тема 4

• 56 354
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Група загледах се в една Холвър,като параметри и цена е ок.Но нищо не откривам за тази марка.И пак между нея ,Бош и Самсунг коя е по - доврия вариант?

# 421
  • София
Холвър или Hoover?

# 422
# 423
  • оттам, откъдето започва България
Аз имам пералня Hoover Vision VHD8145D, закупена от магазин за уреди с транспортни дефекти през 2012 г. Доволна съм от изпирането и не ми е създавала проблеми, само дето не успяхме да оправим нивелирането й през всичките години, тъй като е сложена под кухненски плот. Понякога при центрофугиране жужи като осичка, понякога тръгва да ме търси.

# 424
Група загледах се в една Холвър,като параметри и цена е ок.Но нищо не откривам за тази марка.И пак между нея ,Бош и Самсунг коя е по - доврия вариант?

Bosch и Samsung са по-добър избор. Hoover/Candy, които са едно и също имат доста недостатъци. Споени казани, китайски лагери, много забележки имат по сглобката, проектирани са с много малко разстояние между казана и корпуса, по тази причина се случва да "ходят" по време на центрофуга.

# 425
  • Бургас
Здравейте момичета, някой има ли АЕГ - произведена в Италия ? Търся отзиви...

# 426
Здравейте момичета, някой има ли АЕГ - произведена в Италия ? Търся отзиви...
Моята, но е комбинирана от 9-та серия. Имам я от около 9 месеца и за сега е перфектна.

# 427
  • Сливен
Здравейте.Може да ми се наложи да купуваме пералня,а бюджета е ограничен до 600лв.Старата ми пералня е Канди на 12г и се чудя дали пак да е Канди или този Електролукс https://www.technopolis.bg/bg/Washing-machines/Washing-machine-E … W6F448BU/p/688331.Ще се радвам за насоки.

# 428
Между Канди и Електролукс, винаги бих избрала Електролукс.

# 429
Здравейте.Може да ми се наложи да купуваме пералня,а бюджета е ограничен до 600лв.Старата ми пералня е Канди на 12г и се чудя дали пак да е Канди или този Електролукс https://www.technopolis.bg/bg/Washing-machines/Washing-machine-E … W6F448BU/p/688331.Ще се радвам за насоки.
Определено Електролукса.
Погледнете и за някой Самсунг. Simple Smile

# 430
  • Кипър
Здравейте група. След като моята нова пералня пристигна и изпробвах почти всички програми бих искала да споделя впечатленията си . Пералнята е Горение
Като за начало бих могла да кажа както в рекламите: брилянтно чист, много тихо работи, много пране побира 10 кг което за мен беше едно от най- важните неща. Второ което беше важно това беше функцията пара. Е там наистина съм впечатлена, точно това което очаквах и получих, но пък ми беше толкова трудно да намеря някакво мнение за тази пара. Ето и снимки от резултата преди и след използването на парата

# 431
@afrodita76 Честита нова придобивка, да си я ползвате с здраве.

Реално изглеждат значително по-слабо намачкани дрехите.

Гледам, че стои доста изпъкнала напред, или снимката е от преди да се монтира прецизно на мястото си?

# 432
Здравейте група. След като моята нова пералня пристигна и изпробвах почти всички програми бих искала да споделя впечатленията си . Пералнята е Горение
Като за начало бих могла да кажа както в рекламите: брилянтно чист, много тихо работи, много пране побира 10 кг което за мен беше едно от най- важните неща. Второ което беше важно това беше функцията пара. Е там наистина съм впечатлена, точно това което очаквах и получих, но пък ми беше толкова трудно да намеря някакво мнение за тази пара. Ето и снимки от резултата преди и след използването на парата

Честита и със здраве да си я ползвате?
Защо цветовете на дрехите изглеждат толкова различно преди и след пара?

# 433
  • Кипър
Вм 21, не можахме да я приберем достатъчно добре навътре. Тя е ужасно тежка, освен това е 63 см дълбока. Ние си я монтирахме сами понеже я поръчахме от Англия. Иначе малко ме притеснява дали сме я нивелирали добре. При 1200 оборота няма вибрации.Но когато въртеше на 1600 оборота имаше( книжката с упътването стои отгоре и си личеше вибрирането) Въпросът ми е така ли трябва да бъде?

# 434
Всички перални вибрират, ама веднага се схваща разликата между нормалното и ненормалното вибриране. При вас май всичко си е нормално.

П.П. Ако сте набутали пералнята под плот може да няма място за нивелир отгоре, но и отстрани върши същата работа, просто мерите дали е вертикална.

Общи условия

Активация на акаунт