Всякакви въпроси относно пералнята - тема 4

• 56 371
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Ние сме обсъждали преди многократно за този проблем при Самсунгите Grinning тук е до марка. Вече са го оправили. Всичко друго им наред, това - йок Grinning
Със здраве да я ползвате, добри отзиви четох за нея!
Ако написаното се отнася за мен, благодаря SmileySmiley . Аз отзиви специално за този модел не можах да намеря особено, за това реших да купя на малко на сляпо(казвам малко, защото се ръководех от отзивите за останалите Самсунги), доста добре работи за сега(надявам се и за в бъдеще да е така Hands Pray), само няколко пъти отказа да ми центрофугира прането, но реално аз си бях виновен за това, така че не го отчитам, като минус, а по-скоро като плюс, защото ако беше започнала да центрофугира, сигурно щеше да тръгне на разходка.InnocentLaughing

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 19:07 от Бля-бля

# 301
Повечето перални машини могат да се отворят във всеки един момент, стига нивото на водата да е под люка. Въпросът е, колко е целесъобразно да се поставя допълнително пране в напреднал етап на програмата.

# 302
  • на Мелмак
Сегашната ми не дава по всяко време, само в началото, после ми казва, че добавяне е невъзможно, да съм се сетила Grinning

# 303
Сегашната ми не дава по всяко време, само в началото, после ми казва, че добавяне е невъзможно, да съм се сетила Grinning

Става, просто изключвате от контакта, чакате няколко минути, ако е с блокировка с термо таблетка и ще се отвори, а след включване би трябвало да си продължи програмата. При съвременните перални е така, това е защита да не прекъсва (рестартира) програмата при спиране на тока. Ако е с електромагнитна блокировка, давате пауза, отваряте капачето на филтъра, издърпвате халката за аварийно отваряне на люка и готово.

# 304
  • на Мелмак
Аз пак говоря за добавяне на нещо Grinning

Иначе, разбира се, че ако има проблем, има начини за отваряне Grinning
Благодаря, не знаех за филтъра.

# 305
Аз пак говоря за добавяне на нещо Grinning

Иначе, разбира се, че ако има проблем, има начини за отваряне Grinning
Благодаря, не знаех за филтъра.

И аз за добавяне говоря, стига нивото на водата да е под люка, спокойно може да я отворите по един от двата начина, да добавите пране и да продължи да пере.

# 306
  • на Мелмак
Е, не искам да добавям нещо по време на същинското пране. Еле пък в края. Grinning

# 307
  • София
Мда...май е така, но трябва да се почне с калибриране, а аз тая стъпка я пропуснах.
Aми калибрирай я преди следващото ползване.
----------------
Нова ли е?
Моята не беше така, мисля, че и на Афродита!
Старата не се отваря със сигурност, новата като се замисля не съм я пробвала, но това е така, защото тя е с адд уош  Mr. Green . Като я пробвам ще пиша.

# 308
Не знам...аз ли нещо не уцелвам програмите и праховете, но след 3 пранета не съм очарована от вида на изпраните дрехи, не изглеждат свежи. Днес прах с персил, памучно на 40 гр...ми не ми хареса резултата. Дано да са мои грешки, а не от пералнята...

# 309
  • София
Не знам...аз ли нещо не уцелвам програмите и праховете, но след 3 пранета не съм очарована от вида на изпраните дрехи, не изглеждат свежи. Днес прах с персил, памучно на 40 гр...ми не ми хареса резултата. Дано да са мои грешки, а не от пералнята...
С какво переш и следиш ли кг-те според програмата? Да не ти е малко праха/гела?

# 310
Персил сложих сега, гранулиран. Килограмите не съм ги мерила точно, на око, но гледах да е хлабаво вътре, да няма натъпкване. Ще продължавам да експериментирам дано нацеля правилната комбинация и дано не си е  от пералнята.

# 311
Персил сложих сега, гранулиран. Килограмите не съм ги мерила точно, на око, но гледах да е хлабаво вътре, да няма натъпкване. Ще продължавам да експериментирам дано нацеля правилната комбинация и дано не си е  от пералнята.

За силно замърсен памук гледайте програмата да е поне 02:30ч. и ако прането позволява на 60 градуса. На кратки програми, ниски температури и не достатъчно препарат, няма как да се постигнат добри резултати при силно замърсен памук. Иначе Персил лично аз го харесвам, изпира много добре, заедно с Ариел.

# 312
Как да регулирам времето на пране? Мога да задам температура, плакнения, центрофугирания, но време на пране мисля тя автоматично го изчислява...

# 313
Как да регулирам времето на пране? Мога да задам температура, плакнения, центрофугирания, но време на пране мисля тя автоматично го изчислява...

Имате бутон "Options" натискате го и маркирате иконката с замърсена тениска. Така активирате режим за силно замърсено пране и цикъла на изпиране се удължава. Но тия неща трябва да си ги прочетете в инструкциите за употреба.

# 314
Да, видях я тази опция, но мислех, че трябва да я използвам наистина при силно замърсено, а дрехите, които пуснах днес изобщо не бяха толкова замърсени...но ще пробвам различни варианти понататък.

Общи условия

Активация на акаунт