Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 82 505
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Еличка, серум е, но не е течен, с консистенцията на лек крем и според мен има жени, на които би им бил идеален самостоятелно; аз го слагам под много лека корейска слънцезащита и за това не ми утежнява; ако го сложа под обичайния ми нощен крем, мазнотията е гарантирана

# 91
Идеи за хидратиращ балсам за устни и душ гел?

# 92
Marinela00, поне доскоро го имaше в aсортиментa им. Мисля, че го поддържaт постоянно. Стои нa рaфтовете с бaлсaмите, кремовете и мaслaтa зa тяло. Срещу рaфтовете зa четки и пaсти зa зъби. Олиото е много хубaво зa лице, успокоявa рaздрaзвaния и зaчервявaния. Зa белези и стрии не знaм доколко е ефективно, но олиото сaмо по себе си е достa сполучлив продукт. A ценaтa му е 5лв. зa 150мл. Струвa си инвестициятa.

# 93
Marinela00, поне доскоро го имaше в aсортиментa им. Мисля, че го поддържaт постоянно. Стои нa рaфтовете с бaлсaмите, кремовете и мaслaтa зa тяло. Срещу рaфтовете зa четки и пaсти зa зъби. Олиото е много хубaво зa лице, успокоявa рaздрaзвaния и зaчервявaния. Зa белези и стрии не знaм доколко е ефективно, но олиото сaмо по себе си е достa сполучлив продукт. A ценaтa му е 5лв. зa 150мл. Струвa си инвестициятa.
Благодаря,задължително ще го пробвам Simple Smile

# 94
Bubanka, би ли споделила коя е много леката корейска слънцезащита? Благодаря

# 95

има зелена и розова, моята е синя
ползвам втора опаковка и съм много доволна
но не е продукт за текущата тема за евтина козметика

# 96

Някой ползвал ли е този спрей? Или да ми предложите термозащитен спрей,косата ми е силно увредена,не ползвам често преса,но ми се налага понякога за поводи (веднъж на месец) и ми се иска да си купя някакъв спрей до 10лв.

# 97
  • Пловдив

Някой ползвал ли е този спрей? Или да ми предложите термозащитен спрей,косата ми е силно увредена,не ползвам често преса,но ми се налага понякога за поводи (веднъж на месец) и ми се иска да си купя някакъв спрей до 10лв.
Аз Уникален е
не утежнява
 не замърсява
 и наистина пази
и приятно ухае

# 98
  • Пловдив
MAMA GALQ,от къде го купуваш в Пловдив?

# 99
  • София
Аз видях нещо ново във фейсбук и сега да питам и тук - има ли у нас маска за лице под формата на стик, така да се нанася?

# 100
Идеи за хидратиращ балсам за устни и душ гел?

За устните съм доволна от Eucerin, oт Antiage на Nivea (и двете имат spf15), и от Хималая с какаово масло (не си спомням дали имаше слънцезащита). Иначе вечер, преди лягане си слагам прополисов вазелин, най-доброто от всички е, но е отчасти неудобно, защото е в кутийка, а не в гилза.

# 101
Купих си мицеларната вода на Cien. Добре почиства грима,но тази помпичка не ми е удобна и заради това може би няма да повторя.

# 102
  • Deutschland
Купих си мицеларната вода на Cien. Добре почиства грима,но тази помпичка не ми е удобна и заради това може би няма да повторя.

Аз пресипвам в друга бутилка. Харесва ми и на мен, не ми пари на очите

# 103
marzeliva много благодаря за инфото! Hug Flowers Hibiscus

# 104
  • София
Можете ли да ми препоръчате хубав измшвин продукт за лице ?

Общи условия

Активация на акаунт