Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 82 635
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Дa, две сa. Еднaтa мисля е с черен чaй, a другaтa е с чaй и сухо олио. Тaзи със сухото олио се води зa дегримирaне нa водоустойчив грим. Почиствa нaистинa добре, не люти, лицето се усещa чисто и свежо. Зa мен си е истинско попaдение.

# 181
да, точно така
днес ги гледах, на много добра цена са в дм и не купих, защото не можах да избера коя от двете да взема Joy

# 182
От тази с черен чай две мои приятелки са меко казано доволни,изглаждала и релефа на кожата.

# 183
Здравейте, не съм чела коментарите назад извинявам се ако сте писали за това. Бихте ли ми препоръчали някаква хубава основа която да слагам под фондьотена, попринцип слагам обикновен крем но нещо напоследък фондьотена започна да ми стои много неестествено. Благодаря предварително Blush

# 184
  • София
Има различни видове основи, които имат различни функции и са за различни кожи. На теб каква ти трябва?

# 185
Кожата ми е нормална към мазна Grin
Има различни видове основи, които имат различни функции и са за различни кожи. На теб каква ти трябва?

# 186
  • София
Може да пробваш с матираща основа, която да слагаш само върху мазните участъци. Имай предвид, че след като сложиш крема, трябва да изчакаш 5 - 10 мин преди да нанесеш основата, и след това пак да изчакаш поне 5 мин преди да сложиш фдт.
Не мога да предложа евтина матираща основа. Някой друг, ако е доволен от такава, може да предложи.

# 187
Аз съм доволна от Essence fresh & fit, матира добре.

# 188
Може и да е коментирано в темата, но не мога  да не  го похваля- крем Glysolid, червена кръгла кутийка от всяка дрогерия. Ръцете ми бяха буквално обелени, след като направих грубата грешка да си измия фурната с препарат и без ръкавици. Мазах с какви ли не кремове, без особен ефект. Накрая го купих това кремче на късмет и за два дни мазане ръцете ми са перфектни. Препоръчвам ✌😊

# 189
Може ли съвет за бюджетен ФДТ? Ползвам на Катрис (вече 3то шише) и съм много доволна. Кожата ми е нормална към суха на места зимата /Т-зоната/, но искам ФДТ, върху който мога да нанасям пудра. Върху матиращия на Катрис не седи добре, защото той не е толкова 'мазен', нали е матиращ все пак Grinning
Дано някой да разбере какво търся и да даде съвет. Благодаря!

# 190
Аз ползвам Афинитон на  Мейбълин. Страшно доволна съм. ФДТ е озаряващ, със сочен завършек, а не матиращ, позволява нанасяне на пудра. Адаптира се към цвета на кожата, леко до средно покритие, леко течна консистенция, лесно разнасяне, не оксидира, хидратира, не се свлича, траен, не се набива във фините линии и бръчици. Той е всичко което желая от един фдт.  

ПП Кожата ми е нормална, склонна към засушаване зимата и леко омазнена т-зона лятото.

Описания фдт според мен е подходящ за нормални към сухи кожи и за откровено сухи такива. За омазняващи се кожи не е добро решение.

# 191
Благодаря много, звучи ми точно като това, което търся Heart ще го потърся

# 192
Благодаря много, звучи ми точно като това, което търся Heart ще го потърся

Моля, няма защо. Често го пускат на намаления и може да се намери за около 8лв. Стандартната му цена е  около 11-12лв. в зависимост от веригата магазини в които се предлага. В Елитис често е на цена от 9лв. Последно ДМ бяха пуснали много хубава промоция и беше на цена от 7.99лв., та се позапасих.

# 193
На мен пък Афинитона ми седеше като с пудрен завършек и сякаш леко изсушаваше. Но съм го ползвала преди години, да отбележа. Възможно е да са променили формулата.

Колебая се между 2 пудри на Есенс - русалката и блестяща фиксираща прахообразна пудра
https://www.essence.eu/bg/limitirani-serii/prime-last/e/product/ … -loose-powder-01/
Търся ефекта на естествена, леко озарена кожа. Бях тръгнала за русалката по принцип, но се зачудих дали другата не е по-подходяща за ефекта, който търся.

# 194
За мен най-хубавият фдт от дрогерийният клас е на Макс Фактор. Предполагам, че всички видове са хубави, но любимият ми е Colour adapt. Има приятна, нежна текстура и стои много естествено. Имам и Афинитона, но определено Максфакторският ми е много по-любим (е и по-скъп си е, но си заслужава)

Общи условия

Активация на акаунт