Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 82 658
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
И аз харесвах ФДТ на Мейбълин - Афинитон, но уви - напоследък не мога да напасна цвят..все са ми или тъмни, или жълти, или..
И от скоро ползвам на Буржоа - Хелти микс. Хубав е, нежен, слива се много добре с лицето и шията ми.

Не знам дали тук е мястото, но да ''оплюя'' една спирала:
Значи, колкото харесвам спиралите на Мейбълин, толкова тази е ужасна! (за мен)

Четката е ужасно неудобна за моите мигли и умения (но това го решавам като ползвам друга четка). Обаче самият продукт! Като си сложа, 3-4 часа по-късно съм омазана със спирала под веждите! Миглите ми са дълги, клепачите паднали, но никога до сега друга спирала не ми е размазвала края на миглите, където докосват до кожата! Ужасна!

# 211
Лучия, на мен ми се е случвало често такова размазване. И аз съм с леко "увиснали" клепачи и затова не вземам маслени спирали. Ако точно тази ойл бленд си ползвала, може би е заради това, че стоят по- мазни и по- лесно се разтичат. Аз имах обикновенната lash sensational и май нямах проблеми с нея откъм размазване, но тушът изсъхваше много бързо.

# 212
Благодаря, Kristaline, може и това да е причината. Май е първата такава спирала с олиа, която имам (просто беше на промоция Grinning ) Не знаех каква е разликата.
 Ще ги избягвам в бъдеще Simple Smile

# 213
Втори ден съм с "Биотен Хиалурон 3D".
Определено попива по-бързо от Колаген-а на Биотен, дори бих казала попива мигновено в кожата, но ми липсва усещането за сочност, която оставя след себе си Колаген-а.
Ще изчакам още известно време, за да се изкажа окончателно за крема, че нещо кожата си я виждам  пораздразнена тези дни и не мога да съм сигурна как се чувства от промяната  Simple Smile .

И малко реклама на мицеларната вода на "Биотен" Party
Тази вечер установих, че кутийката ми с фон дьо тена  ми се е отворила в чантата (беше извън несесера) и е направила много поразии върху подплатата. Добре, че се сетих да ползвам мицеларната вода - идеално почисти кожата и мога да кажа, че "изпра" подплатата. Много съм доволна!

# 214
Аз имам половин шише от големите зелена мицеларна вода на Гарниер с изтекъл срок на годност и се чудя какво да я правя. Може би ще влезе в употреба за чистене Thinking Grinning

# 215
Simparikonia, ще ми бъде супер полезно сравниш след време крема с хиалурон на Биотен и сееума с колаген. Серума планирам като изразходя текущия, а за нощния колагенов крем четох от Бубанка добър отзив в една друга тема и се зачудих за дневния.

Давам положителен отзив за кератиновия шампоан за Сиен и балсама им с масла. С мазни корени съм и леко заплатени краища. Не ми омазнават, много приятно копринено усещане ми дават, разплитат краищата и придава супер блясък, особено в деня на измиването, обаче съм ги ползвала само в комбинация и не зная, от кое от двете точно идва ефекта 😁

# 216
Simparikonia, ще ми бъде супер полезно сравниш след време крема с хиалурон на Биотен и сееума с колаген. Серума планирам като изразходя текущия, а за нощния колагенов крем четох от Бубанка добър отзив в една друга тема и се зачудих за дневния.

Kristaline, за серума на Биотен Колаген мога да кажа само хубави неща. Имам от него в резерв една нова опаковка ( беше в промоция и се запасих Simple Smile  ), но сега комбинирам новия крем на Биотен със серума "Марион Хиалурон". Серума "Биотен Хиалурон" не съм си купила, за да сравнявам.

Това, което мога да твърдя със сигурност е, че Елексир-а на Виктория Бюти с масла и екстракт от охлюв, е най-доброто нещо, на което съм попадала напоследък. Покрива всичките ми изисквания - уникална консистенция, голяма покривност, идеално усещане след нанасяне, приятен едва доловим аромат. На няколко пъти вече се изкушавам да пропусна крема и да остана само с него и за през нощта. Принципно от близо 2 седмици ползвам основно нощния на Виктория с екстракт от охлюв. Похвалиха ми го като по-добър от дневния. Имаше доста негативни коментари за последния, затова предпочетох нощния вариант, макар че принципно ползвам дневните варианти и за нощта, с идеята че са по-леки и мога сутринта да ги добавя наново върху кожата за деня.

Много се надявам някой ден да попадна и на такова чудо и за околоочен крем, че в момента съм накупила 4-5 вида, а не ми допада кой знае колко нито един от тях - два-три са на Евелин, един на Биотен с нар, и няколко серума на Регал. Вчера пак щях да се изкуша с един нов околоочен крем на Регал, но с известно усилие на волята си го върнах на място Simple Smile .   Най-много да реша да взема околочния на Виктория с охлюв, че така и така съм на тази вълна напоследък. Може и околочния да ми пасне  Rolling Eyes

# 217
Благодаря! Малко съм се опетлала във въпроса, но го разгада Simple Smile  А с какъв тип кожа си?

# 218
Тип 45+    Joy
Принципно от млади години съм с мазна кожа с широки пори. Напоследък омазняването не ми е проблем. За почистване ползвам мицеларни води или почистваща ръкавица (обикновено Агива) без измивен продукт. Общо взето напоследък съм се загрижила повече за кожата си, иначе не съм много от грижовните.  Явно имам късмет с тази мазна кожа, че не образува много бръчки. Реално имам проблем с тях само в околочната зона  Thinking.

# 219
  • Пловдив
simpatikona, доволна ли си от този серум на Марион? Аз днес го гледах в Елитис точно този серум (май имаше три вида хиалуронови серуми, аз се спрях на хидратиращ хиалуронов), исках да го взема да пробвам, но го върнах на рафта, само защото имам три серума и тези дни смятам да взема още два други, та не знам кои да взимам и кои да не взимам.Grinning
Хиалуроновата серия на Биотен мисля, че няма серум, само дневен, нощен и околоочен. Аз обмислям околоочния, но искам първо да видя как е нощния крем, който вчера купих.

# 220
marzeliva, струва ми се, че съм виждала серум и на Хиалурона  newsm78

"Марион Хиалурон" не е никак лош, макар първоначално да останах разочарована, сравнявайки го с Колагеновия на Биотен. Твърде различни са, за да бъдат сравнявани. Този е по-лек, попива добре и не мирише, ако някой държи да няма аромат. Струва ми се, че Джаси го препоръча и с времето се убедих, че не е лош. Радвам се, че не се поддадох на импулса да го подаря на приятелка, както бях замислила първоначално.  Simple Smile .

# 221
Здравейте😊, някой може ли да сподели впечатления за продуктите Yoghurt of Bulgaria? Гледам ги в амазон и замислям да поръчам дневен, нощен и детокс маска, че тези които използвам в момента, привършват.  С комбинирана кожа съм, не особено придирчива😁.
Благодаря🌻😊

# 222
  • Пловдив
И на мен ми трябва крем...ще ходя д търс тези на Биотен. Обаче съм раздвоена Simple Smile със смесена кожа съм и мазна Т зона.

# 223
  • Някъде по Дунава
Здравейте😊, някой може ли да сподели впечатления за продуктите Yoghurt of Bulgaria? Гледам ги в амазон и замислям да поръчам дневен, нощен и детокс маска, че тези които използвам в момента, привършват.  С комбинирана кожа съм, не особено придирчива😁.
Благодаря🌻😊
На мен ми допадат. Ползвала съм нощен, околоочен, измиващия гел и крем за ръце.

# 224
И на мен ми трябва крем...ще ходя д търс тези на Биотен. Обаче съм раздвоена Simple Smile със смесена кожа съм и мазна Т зона.

хидартиращият със светло синята капачка е по-лек от тъмно синия
светло синият овлажняващ е доста силно ароматизиран, попива идеално и бързо и не "връща" мазно
най-тежка и плътна е зелената серия
до тук съм доволна от всички, които съм ползвала на биотен
сравнявам само нощните кремове, защото дневни не купувам

Общи условия

Активация на акаунт