Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 83 405
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Пробвах я снощи, имах само спирала и малко пудра ... не мисля, че се справи добре със спиралата, имаше остатъчни следи от нея по клепачите ми дори след второто минаване на очите с напоеното тампонче.
Ще си я ползвам, но не е моя продукт за махане на грим. Благодаря на всички, които се включиха  bouquet

# 391
  • Стара Загора
И аз много харесвам мицеларната вода за чувствителна кожа на Нивеа - с лилава капачка. Любим продукт ми е, а съм пробвала доста други.

По коментари от тук, и аз си я взех. Много съм доволна. Не ми опъва, не ми люти, чисти добре.

# 392
Аз имам тази (ще приложа снимка), но не съм доволна. Не маха грима, спиралата се размазва, и ми люти на очите. С нея, без нея, все тая.

# 393
Аз имам тази (ще приложа снимка), но не съм доволна. Не маха грима, спиралата се размазва, и ми люти на очите. С нея, без нея, все тая.

Вземи си черната от серията им, ще останеш много доволна. Гарантирам.

# 394

Точно тази коментирах и аз, че не ми харесва.

# 395
Alexa23 След всички положителни коментари за черната, ще я пробвам, въпреки разочарованието ми от настоящата. Ще видя дали няма малки разфасофки, както бях купила тази, за да я пробвам, или поне на промоция. Май в ДМ имаха промоция на Нивеа сега, но не съм сигурна, ще погледна. 😊🙂

# 396
Само да наблегна и припомня - Черната мицеларна на Нивея, обаче тази двуфазната със сухото олио.
Защото има и без олио.

# 397
Alexa23 След всички положителни коментари за черната, ще я пробвам, въпреки разочарованието ми от настоящата. Ще видя дали няма малки разфасофки, както бях купила тази, за да я пробвам, или поне на промоция. Май в ДМ имаха промоция на Нивеа сега, но не съм сигурна, ще погледна. 😊🙂
Промоцията беше до вчера, а малките не си струват. 7-8 лв е минито, а голямата е около 11лв (говоря за черната).

# 398
Ако покупката не е належаща, не е лошо да се изчака следваща промоция.
Тогава обикновено е на цена под 6лв. за 400мл.

# 399
Джаста Праста Не е спешно. Ще поизчакам малко. Simple Smile

# 400
Тези с "олио" не са ли за водоустойчив и по-силен грим?

# 401

Аз ползвам тези две, като от лореал съм по - доволна. Със суха кожа съм и от нивея ми се лющеше лицето...

# 402
Да, PELLI. Но тази черна със сухото олио, не изсушава кожата и сваля грима от раз. Аз съм също от доволните.
С Гарниер и Лореал (също съм доволна от тях) заминаваха 4-5 тампона и падаше повече търкане.

# 403
Аз ползвам на Лореал мицеларната вода, синята. Доволна съм, купувах я преди време от лили на промоция.
След това взех на Нивеа черната с олио, но малката, за ръчен багаж. Също съм доволна, и двете ми свалят грима. Кожата ми е нормална, леко мазна в Т- зоната.
Преди това ползвах някаква на Билка с грозде, не съм доволна, оставяше мазен филм по лицето и не махаше хубаво грима.

# 404
Някой да е виждал този талк да се продава във физичен магазин? https://www.ebag.bg/talk-za-tialo-felce-azzura-fresh-150-g/572064
Са София става въпрос.

Ебаг доставяха от Фантастико, така че там би трябвало да го има. В Ремедиум също съм виждала продукти на тази фирма:
https://remedium.bg/brand/360/pagliere.html

В супермаркети Рекорд също съм виждала:
https://magazinirecord.com/italian/

Общи условия

Активация на акаунт