Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 83 404
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Аз имам тази (ще приложа снимка), но не съм доволна. Не маха грима, спиралата се размазва, и ми люти на очите. С нея, без нея, все тая.

Точно същата ползвам и съм много доволна. С 4-5 тампона сваля цялостен грим. Също харесвам зелената на Гарниер.

# 406
Отзиви за сенките на Есенс? Харесаха ми някои цветове от намалените палитри, обаче не мога да преценя доколко са трайни и да не се ронят.

И да похваля измивния крем на Балея за суха кожа, че се съмнявах как ще маха грим, ами маха всичко, доволна съм.

# 407
Зле са палитрите на Есенс като качество и пигментация. Не ги препоръчвам.

# 408
Някой беше писал за талка на Фелче азура, че не върши никаква работа. Аз го имам и върши работа толкова, колкото всеки талк. Дори да си вземеш чист талк, с който се пудрят гумените ръкавици и той върши същата работа, само че не е ароматизиран. Хубавото на талка е, че може да стои много дълго време и нищо му няма.

# 409
За какво го ползвате този талк? Не знаете ли, че е канцерогенен, особено ако се ползва в интимната област. Имаше няколко случая в САЩ на жени с рак на яйчниците, които спечелиха дела срещу Джонсън, защото бебешката им пудра е причинила рак.

# 410
Аз бих го ползвала за крака (стъпала).

# 411
  • София
искам да го слагам(талка)в обувките на тийна.

# 412
Има специални пудри за крака, една много приятна с аромат на лавандула (от Ремедиум я взех), върши чудна работа за вътре в обувките. Вероятно съдържа талк, както и други съставки. Няма и 3 лв. Препоръчвам, но не мога да се сетя за името.

# 413
Мъжете в къщи ползват това. Мисля, обаче, че си слагат на краката, не в обувките

# 414
  • Перник
искам да го слагам(талка)в обувките на тийна.

Ако целта е обувките (и краката) да не миришат, може просто да се поръсва сода за хляб в обувките периодично. Върши работа, а е бюджетно и доколкото ми е известно безвредно решение Simple Smile

# 415
Има и дезодоранти за обувки.

# 416
Със содата какво мазало може да направите на черни или тъмни обувки...Grinning Потта и влагата ако е влажно времето избива заедно със содата и стават едни прекрасни бели петна,ужасно стои!
Пръскайте водка в обувките.

# 417
...
Пръскайте водка в обувките.
Анатема! Водката е само за пиене!
Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Wink

# 418
Имате ли впечатления от тези червила? https://remedium.bg/product/1743/golden-rose-dalgotrayno-chervil … ni-tsvyat-50.html Трайни ли са, изсушават ли устните? Днес ги загледах в Лили, а сега виждам, че в Ремедиум са намалени.

# 419
Имате ли впечатления от тези червила? https://remedium.bg/product/1743/golden-rose-dalgotrayno-chervil … ni-tsvyat-50.html Трайни ли са, изсушават ли устните? Днес ги загледах в Лили, а сега виждам, че в Ремедиум са намалени.

Имам го страхотно е, не е мат, но не е и мазно кремообразно.

Общи условия

Активация на акаунт