Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 83 358
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Оо, и аз имам от тези моливи. Фуксията или както там му е името е страхотен!

Мише, тези имитации къде ги има? И аз искам good girl
(искам и Legend by Mont Blanc,но май вече го няма в никакъв вариант..)
Аз парфюмите ги взимам или от Елита или от един супермаркет булмаг на 12 лв... В ДМ са 20 лв и не си заслужават тази цена, като ги има по - евтино...  Взимам good girl, Пако Рабан и Кристиян Диор и на мен ароматите са ми същите, разбира се като трайност дума не може да стане за сравнение..
Скрит текст:

1.От вас ги видях тези маски и реших да ги пробвам

2. Моливи - червила - за мен това са най - трайните бюджетни стикове, на мен ми издържа около 4 часа и цветовете са ми любими.

3. Спиралите на тази мярка ми харесват и като цена и като качество.. Преди ползвах само Мейбълин, но не ми харесват вече..

4. От толкова много проби на матови фондьотени, този като качество най - много ми харесва, но от последния път цената му е различна...

5. Сполучливи имитации на известни парфюми - лично аз ги харесвам, особенно имитацията на Good girl

Моливите наистина са много трайни и с наситен цвят.
Този фон дьо тен и аз го имам, но го бях забравила. Много е добър - и от към трайност, и от към покривност. Единственият му недостатък за мен е, че когато стигне едно определено ниво, излиза трудно и се налага да режа опаковката, за да стигна до него, но това не е фатално.

Наистина фондьотена е най - доброто матово покритие, което съм открила до момента от мноооого изпробвани марки до сега..  И Аз ги режа в средата с ножица и така ги цедя до последно 😂

# 466
За тези парфюми имитации - как разбирате кой номер какво имитира? Или си вървят с таблица за съответствията?

# 467
Есмерaлдa, в Елитис имaхa зaлепенa тaбличкa кой номер нa коя имитaция отговaря. Не знaм зaщо, но aз продължaвaм дa не проявявaм интерес към тях. Обичaм си Зaг и Гизa и основно с техни aнaлози се снaбдявaм.

# 468
Здравейте! Някой скоро беше качил перлен серум на Виктория Бюти пак от серията с охлюви. Преди малко гледах в ДМ, но не го видях. Къде се продава Blush

# 469
Перления серум, който aз покaзaх не е нa Виктория бюти. Нa Aрси козметикс е. Купих го Елитис. Aрси козметикс сa изкaрaли и те охлювенa серия - кремове зa лице /дневен, нощен/ и мултиaктивен серум с перли. В Елитис струвa около 16лв., в нетa цените сa достa по високи.

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 09:35 от Джаста Праста

# 470
Някой ще ми удари ли едно рамо с този тоник, никъде не го намирам.

# 471
Искам да похваля тази 3-стъпкова грижа за лице,която си купих вчера от Елитис за около 3 лв.
Скрит текст:

И трите продукта са страхотни,но най-много се впечатлих от първата стъпка-почистващ гел.Намазах го на лицето си и с кръгообразни движения започнах да го втривам/според указанията/.На втората минута по пръстите ми започна да се вижда мъртвата кожа,която се отделяше,и ставаше все повече.Изплакнах и лицето ми не просто беше почистено,а направо сияеше.Все едно кожата ми дишаше,чувствах я толкова добре почистена.
После сложих маската,след 20 минути я махнах и изплакнах/въпреки че пишеше да не се изплаква/,след това-кремчето.Веднага попи,цял ден нямах нито лъщене,нито опъване.
Запасих се с още две такива маски/повече заради гела Laughing/и  го търся вече като самостоятелен продукт.Кремът също е разкошен,но този почистващ гел направо ми скри шапката!Прекрасен продукт,който препоръчвам с две ръце и два крака! Grinning  Heart Eyes

# 472
За тези парфюми имитации - как разбирате кой номер какво имитира? Или си вървят с таблица за съответствията?
Заповядай
POUR FEMME 

102F Giorgio Armani-Air di Gioia-шипров, цветен

104FLancome-La via est Belle-флорално-плодов

106F Yves Saint Laurent Black Opium-ориенталски

108F Bvlgari-Omnia Crystalline-цветен, дървесен, мускусен

110F Paco Rabanne-Olympea New-цитрусов, ориенталски

112F Versace-Bright Crystal-флорално-плодов

114F Versace-Crystal Noir-ориенталски, цветен 

116F Thierry Mugler-Alien-ориенталски, дървесен

118F Dolce&Gabbana-Light Blue-флорално-плодов

120F Carolina Herrera – Good Girl-ориенталски, флорален

122F Lanvin – Eclad D’Aprege-флорално-плодов

124F Christian Dior – Poison Girl-ориенталски, ванилов

126F Christian Dior – Pure Poison-флорален

128F Versace – Eros (woman)-флорален, дървесен, мускусен

130F Christian Dior – J`adore-флорално-плодов

132F Guerlain – Mon Guerlain-ориенталски, дървесен 

134F Victoria`s Secret - Bombshell-плодово-флорален

136F Paco Rabanne - Lady Million-флорално-плодов

138F Chanel - Coco Mademoiselle-флорално-плодов

140F Thierry Mugler - Angel-ориенталски

142F Carolina Herrera - 212 VIP Rose-флорално-плодов

144F JPG - Scandal-флорално-шипров

146F Armani - Armani Si-шипрово-флорален

148F Armani - Because It`s You-флорално-плодов

150F Versace - Brighht Cristal Absolu-флорално-плодов

152F Dior - Miss Dior-шипрово-флорален

154F Armani - Si passione-флорално-плодов

# 473
Благодаря, момичета. Ще ходя да ги търся в Елитис тези парфюми някой от следващите дни.

# 474
..и  го търся вече като самостоятелен продукт.

Ако го откриеш, ще се радвам да споделиш. Благодаря!

# 475
Какво мислите за епилиращите ленти за лице на Виктория бюти?
На мен много ми харесаха. Вършат си работата и нямам нужда от прибягването към пинсета след тях. Simple Smile

# 476
  • Бургас
Bel@,благодаря,ще ги взема,сега са 2 на цената на 1 в ДМ.

# 477
  • Пловдив
Някой ще ми удари ли едно рамо с този тоник, никъде не го намирам.

Предполагам, че скоро ще го заредят, направи запитване
https://makeup.bg/product/325075/

# 478
  • Пловдив
Перления серум, който aз покaзaх не е нa Виктория бюти. Нa Aрси козметикс е. Купих го Елитис. Aрси козметикс сa изкaрaли и те охлювенa серия - кремове зa лице /дневен, нощен/ и мултиaктивен серум с перли. В Елитис струвa около 16лв.д, в нетa цените сa достa по високи.

Джасти, имаш ли вече впечатление от този серум?

# 479
  • Бургас
В нашия Елитис(Бургас) го няма този серум.Много ме доядя.В Интернет е близо 30 лв,двойно.Не смея да го взема,по описание е вълшебен,но знам ли как ще ми се отрази.Ще си карам с Биотен,VZK и охлювения на Виктория Бюти.

Общи условия

Активация на акаунт