Трудно ми е да реша

• 8 331
  • 161
  •   1
Отговори
# 75
Тъй тъй.
Можеш да взимаш пример от семейство на оня дето редуцирал алкохола.
Каква хармония, какво чудо!

# 76
Върни се при първия и отърви клетата жена от мъжа и пияндурник. Ще пиянства при теб, но пък си имате емоционална тръпка, която ще компенсира. Тази тема е пързалка. Яко се опетла кой е баща и кой колко деца има.

# 77
За децата на брат му писа

# 78
Първо беше писала "децата си", нещо почва да изпуска нишката на казаното.

# 79
За децата на брат му става дума!

# 80
В първия си пост казваш, че си не си искала женения заради това, че имал проблеми с алкохола.
После бил намалил пиенето до 300-400мл.

Пък сега казваш, че нямал проблем и пиел по чаша-две вино..?

# 81
Абе аз съм на 99% сигурна, че пишеше децата му, обаче после ми отговориха, че.били на брат му.Върнах се, верно пишеше брат му, даже си изтрих питанката, щото все пак е късно и ми се спи, но явно не съм аз лудата, дето недовижда...

# 82
Пояснявам: преди години, пиеше вино на обяд и по бира след работа. А, вечер по две чаши вино, което за мен е много! Сега твърди, че пие само вечер, около 300-400 мл вино .

# 83

Ти не беше ли омъжена и с деца?
Или от собствен опит говориш какъв празник е отглеждането на дете, което идея няма кой го е направил, от баща който също няма идея, че някъде расте детето му?
И за безсмъртна ли се имаш, та не ти минава през ум, как може да те забърше някой на пешеходната пътека или да се разболееш зле?

От собствен опит да - израстнала съм без баща и никога не ми е липсвал. И не мисля, че липсата му ми се е отразила зле - напротив - в последствие като го опознах разбрах каква късметлийка съм била, като съм била лишена от присъствието му. Че и приятелките ми ми завиждаха, че нямам баща.
Омъжена с деца съм. И кво - няма да сядаме двамата в колата да не би да се пребием и децата да останат сирачета? Естествено, че е най-добре дете с 2 родителя. Ама ако не мога да си намеря мъж съзнателно и от дете няма да се лиша - ще ми е трудно и кво - иначе пък животът е безсмислен

Цитат
И ако първият, очевидно не е стока, то по какви критерии приемаш, че и втория не е?

Щото имам близък опит с подобни.

# 84
Ми той си е направо трезвеник човека, ей на - и със спорт се заел, вземайте се! Баба ми казваше за случаи като вашия: Вместо две къщи, една ще гори.

# 85
После бил намалил пиенето до 300-400мл.
Пък сега казваш, че нямал проблем и пиел по чаша-две вино..?
Ако са халби чашите, всичко е точно.

# 86
Вие това 39 го повтаряте, като че е на 60. Има различни жени. Някои изглеждат с 10 години по-млади, други се олелчват още на 25. Ех, къде е онази наперена бизнес-дама с 15-години по-младия съпруг....

Аз лично го повтарям, защото не е споменато да е успешна бизнесдама. А ако не е успешна бизнесдама или поне с наистина добра кариера, доходи и положение на тия години - поне 2000 заплата чисто и собствено жилище - не може да се конкурира с 25годишните за готините набори. Мъжете, които тя дотук показва, че търси, не биха я избрали. А тя самата на 39 би трябвало да има житейския опит да съзнава, че тая лъжица не е за нейната устица, че отношения с паричко са временни и че паричкото вероятно няма нужда от още деца, не и от попрезряла жена без особени житейски успехи.
И както става в тези теми, авторката изчезна.
Верно ли готините мъже търсят бизнес дами и жени с апартамент? Аз пък съм живяла в заблуда, че търсят красиви жени с хубаво тяло/стегнат задник и интересни за общуване...

# 87
Верно ли готините мъже търсят бизнес дами и жени с апартамент? Аз пък съм живяла в заблуда, че търсят красиви жени с хубаво тяло/стегнат задник и интересни за общуване...
За какво общуване по-точно да са интересни с това красиво, стегнато тяло и хубав задник?

Щом ѝ минава номерът да върти двама балъци едновременно, значи сигурно е достатъчно хубава (или достатъчно "интересна за общуване") за тях поне...

# 88
Явно човекът не е пияница. За мен е по-притеснително, че е готов да се разведе заради друга ама не пуска клона преди да е хванал следващия. Да не би да няма къде да иде и да чака покана за нанасяне от авторката.

# 89
  • София

Цитат
И ако първият, очевидно не е стока, то по какви критерии приемаш, че и втория не е?

Щото имам близък опит с подобни.

Имаш близък опит с 45 годишни счетоводители- ергени, прекарващи често почивните си дни при семейството си, което живее на село? newsm78
Ми, добре.

ПП.Стана ми интересно- предвид купищата оплаквания от мъжа ти в разните теми и прекрасния ти живот без баща, за който дори са ти завиждали децата около теб, защо все още стоиш омъжена, та децата ти да страдат с баща? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт