Трудно ми е да реша

• 8 320
  • 161
  •   1
Отговори
# 90
Верно ли готините мъже търсят бизнес дами и жени с апартамент? Аз пък съм живяла в заблуда, че търсят красиви жени с хубаво тяло/стегнат задник и интересни за общуване...
За какво общуване по-точно да са интересни с това красиво, стегнато тяло и хубав задник?

Щом ѝ минава номерът да върти двама балъци едновременно, значи сигурно е достатъчно хубава (или достатъчно "интересна за общуване") за тях поне...
Хич да не е, сексът и той омръзва и е за препочитане да можете да обсъдите някоя друга тема от живота. Изключвам, ако иде реч за празноглав ритнитопковец или поп фолк фен - тогава сигурно не е необходимо. Simple Smile
Но ти като мъж, би трябвало да си по-наясно и да споделиш какво аджеба търсят и оценяват мъжете.

# 91
и интересни за общуване...
Да са си на един акъл.
Авторката, това че втория не проявява спонтанност да прави подаръци, една роза вместо пет като първия, е само защото първия вече е условил добре занаята със "замазването". Действително доста по-малко са мъжете, които се сещат от нищото без да ги подритнеш.

# 92
  • Варна
Хм,секса с любимия да омръзне..
На моя ше му минат мисли за харакири.JoyАвтоирония.
Fifiana,избягвай подобни твърдения пред мъже,ахилеса им е, болезнен при това.
За приятни дискусии и сладки приказки е френд зоната или съмишленици.

# 93
Тия с многото подаръци никой да не ми ги хвали. Замазват положението така. По-добре стабилен мъж, който не се сеща всеки път за подаръци, отколкото лъжлив такъв, който ми замазва очите със скъпи джунджурии.

# 94
Пояснявам: преди години, пиеше вино на обяд и по бира след работа. А, вечер по две чаши вино, което за мен е много! Сега твърди, че пие само вечер, около 300-400 мл вино .

Ама само твърди нали.. Както и твърди, че ще се разведе.. Много твърд човек, ама реално какви ли ги върши..
То е ясно, че повече клониш към този. Детско и инфантилно е да говориш за счетоводителя колко е стабилен, сериозен и всичко нужно за да е баща на детето ти, и в същото време не спираш да изтъкваш как не правил жестове, като да ти подари роза или подобни глупости. Както някой по- горе каза, направо ми е жал за детето, което още го няма. Да не се окаже накрая, че проблема идва от теб, а не от кандидатите..

# 95
Верно ли готините мъже търсят бизнес дами и жени с апартамент? Аз пък съм живяла в заблуда, че търсят красиви жени с хубаво тяло/стегнат задник и интересни за общуване...
Женените паралии ще се разведат заради 39годишна в паника за деца, а не заради 25годишна, която е по живота, и двете с приблизително еднакъв статус? Какъв оптимист си 😁

# 96
Женените паралии ще се разведат заради 39годишна в паника за деца, а не заради 25годишна, която е по живота, и двете с приблизително еднакъв статус? Какъв оптимист си 😁

….и не само женените. Мъжете с пари търсят жени с пари или най-малкото 20-годишни моделки с малко мозък, дълги крака и разкрепостено поведение....докато не им омръзнат.

С какво точно една 39-годишна жена ще привлече някой готин, богат, нестиснат, интересен, забавен и неженен?!?
Дори и да не изглежда на 39 г., колкото и да е умна и забавна.....

Щото, нали сте наясно, че един 50-годишен, приличен на вид, с дебел портфейл, спокойно може да има жена с 30 години по-малка.....

# 97
Да видим....
№1-женен, с деца, баламосва и лъже на поразия, не се развежда, пие.
№2-ерген, свободен, стабилен, стиснат.
Ако бях на 39-40 и гонех "последния влак", определено щях да заложа на №2.
С №1 ме очакват твърде много и големи проблеми.Алкохолика обикновено не се отказва ей така, щото , нали.
"Вързан" с деца и жена до живот.
А и съществува съвсем реалната опасност като му писна, да почне и мен да пързаля заради някоя друга, подобно поведение обикновено е тенденция.

# 98

….и не само женените. Мъжете с пари търсят жени с пари или най-малкото 20-годишни моделки с малко мозък, дълги крака и разкрепостено поведение....докато не им омръзнат.

С какво точно една 39-годишна жена ще привлече някой готин, богат, нестиснат, интересен, забавен и неженен?!?

Щото, нали сте наясно, че един 50-годишен, приличен на вид, с дебел портфейл, спокойно може да има жена с 30 години по-малка.....

И каква файда от мъж, който ще те оцени по вида на циците и дупето и после ще те смени за следващите по-млади цици и дупе? Че те излизат на конвейр...особено за мъжете, които си падат по 30 години по-малки.

Все си мисля, че съществуват мъже, които са мръднали еволюционно от приматите.

# 99
Има, ама жената не иска такива.

Явно парите и начина на живот са ѝ приоритет.

Има и такива с пари, които са забавни, умни, верни, неженени  /трудно над 40 г. да намери такъв неженен, ама не е невъзможно/ и т.н., с една дума - готини. Питам обаче с какво ще ги привлече точно тя?!? Защо един такъв мъж да се пъне да спечели точно нея...?!? ….щото е забавна....хммм

# 100
Недейте така, всяка жена има различен чар и може да привлече мъж с каквито там качества търси. Но при бързане за бебе нещата стават по-трудни, а след 40 наистина забременяването е различно от на 30+. Затова жената ако иска спешно дете, най-тъпия й ход е женения. Тия две чаши вино ако бяха само те, нямаше да се споменава за проблем с алкохола, според мен човека пие доста повече. Да не говорим какъв е мизерник при жена и деца вкъщи да се моли на друга да му даде знак, че да се разведе.

# 101

На нея не й трябва тъпак с дебел портфейл. Трябва й свестен, готин, нормален мъж. С много неща може да го привлече. Ей, не вярвате в любовта начи!

# 102
На нея не й трябва тъпак с дебел портфейл. Трябва й свестен, готин, нормален мъж. С много неща може да го привлече. Ей, не вярвате в любовта начи!
Вярваме, как да не вярваме, само че не от нейна страна.

# 103
Отегчените женени мъже с деца са си лесна мишена дори новата булка да е крокодил безподабен /извинете/, само да е сингъл и бездетна. Те я търсят за .. сиртаки, а не да ги вкарва обратно в семейния живот.

# 104
Ама, що, недейте...?!?!

Тя си предявява претенциите. Според мен даже и чувства няма към тези мъже. Готова е да зареже настоящия заради бившия и да го разведе. Единствено я спира това, че трябва да се разделя с една сума пари всеки месец за издръжка и парите, които остават за нея няма да са ѝ достатъчно.
Другият пък бил стиснат и близък с роднините....Току виж дал пари на някой от родата, а не на нея. Пък и само роза ѝ купил.
Грозни, дребнави неща са за мен това....

Нека се включи, да даде светлина на нещата.

Видях по-назад, че е писала:

Изобщо не става дума за сметкаджийство и меркантилност! При всички положения,искам за семейството си спокойствие, финансова стабилност, сплотеност и разговори.

Аз мога да дам и искам обич, уважение, весело настроение,защото съм усмихнат човек и жизнерадостен. За детето ми искам да живее в дом, където има обич, хармония и толерантност и смятам, че ще го постигна!

Значи жената иска финансова стабилност - ми да я осигури, бре!!!

Да ме извинява, ама една любовница на женен мъж, която се чуди дали да го разведе, не ми се вписва в определението за готин човек!!!

Вярваме, как да не вярваме, само че не от нейна страна.

Добре го каза!  Peace

Е, хубаво де, кои са тез неща?!?! ...вероятно готвене на мусакичка!!!

Свестните, готини и нормални мъже търсят подобни жени, а не сметкаджийки! Каквото посееш, това ще пожънеш!

Общи условия

Активация на акаунт