Трудно ми е да реша

• 8 317
  • 161
  •   1
Отговори
# 120

….и не само женените. Мъжете с пари търсят жени с пари или най-малкото 20-годишни моделки с малко мозък, дълги крака и разкрепостено поведение....докато не им омръзнат.

С какво точно една 39-годишна жена ще привлече някой готин, богат, нестиснат, интересен, забавен и неженен?!?
Дори и да не изглежда на 39 г., колкото и да е умна и забавна.....

Щото, нали сте наясно, че един 50-годишен, приличен на вид, с дебел портфейл, спокойно може да има жена с 30 години по-малка.....

Зависи. Ако паралията вече има деца от предна и не е заинтересован от още ще си търси свежа плът най-вероятно. Но ако няма деца и си търси някоя да му роди тогава ще търси майка на децата си, която не е нужно да е 20 годишна - напростив - трябва да е сериозна жена. И изобщо, ама изобщо не е нужно да има пари самата тя. Стига да е разумна, отговорна, сериозна и поносима за съжителство. Говоря за нормалем мъж с пари, а не за курвар от типа на Коко Динев и т.под.
И 39 годишна спокойно може да привлече богат, красив и забавен, ако самата тя е забавна, приятна и смислена компания

Да, да, разбира се.....Ако няма деца, ще си търси 40-годишна да му ги роди!  Whistling

# 121
Ще остане само стара мома.
Самотна майка е триста пъти по готино, отколкото самотна кукувица.
По-готино за кого? За майката. А детето? Него никой не го пита, нали..... Един ден ще започне да задава въпроси, да се измъчва и търси биологичния си баща. Това е заложено в човешката психика, всеки иска да знае произхода си.
Освен това самата възраст, 39 - 40 год. , не дава гаранция, че ще бъде отговорна и грижовна майка.
Погрешно е да се смята, че едно дете би могло да бъде заместител на партньор.

# 122
Аз пък не виждам смисъл от тази тема. Защото авторката постоянно оправдава първия, когато има доводи срещу него, а на втория търси недостатъците. Явно вече си го е решила.

# 123
  • София
Не знам защо първият изобщо се разглежда като алтернатива, при положение, че е тежко женен, досега не е предприел развод, което означава, че едва ли и ще предприеме, каквито и да си ги приказва. Чакал бил сигнал от авторката да се разведе - ако толкова му е било непоносимо, досега да го е направил 20 пъти. Авторката пише, че ако той се разведе, ще плаща издръжка на две деца и ще им е трудно в битов план, което означава, че и той не е цъфнал финансово. Такъв човек би положил всички усилия да избегне появата на трето дете. За мен всичките му действия до този момент показват само и единствено опит да си я върне като сексуален партньор и нищо повече. Очевидно е, че няма да си наруши комфорта в нейна чест, само си ги приказва, колкото да я държи на къс повод.
На фона на гореописаното и отчитайки възрастта на авторката, ме учудва склонността ѝ да изгуби още някоя и друга година в гонене на Михаля, докато съвсем шансовете ѝ за дете се затрият. В случай, че иска дете, разбира се. В никакъв случай не казвам, че дамата е престаряла, най-малкото е около моите години, но в репродуктивен план няма много оставащо време.

# 124
Има жени, които забременяват по напълно естествен начин от случаен партньор, когото не виждат никога повече през живота си, но решават да запазят детето. И далеч не всички са леки жени. Просто такъв момент. Не е ли по-лошият вариант на донорското зачатие?

# 125
Моя позната има дете от донор. Казали са ѝ, че е висок, красив, със сини очи и т.н.

Да ме извинява, но си е черничко... не е виновно детето, то си е сладичко и тя си го обича, но си е ромче.

# 126
Оф, и там ли ментета?
А да не би само да казва, че е от донор, защото й е неудобно да каже, че бащата е....

# 127
Оф, и там ли ментета?
А да не би само да казва, че е от донор, защото й е неудобно да каже, че бащата е....

Смятам, че наистина е от донор, поради характера на майката. Няма връзки с мъже. И май и не иска да има.
Няколко години ходи по лекари, докато стане.

# 128
Не ви разбирам, изкарахте 39 е новото 20.
Вие може да сте около възрастта на авторката, но колко от вас към момента са без деца и гонят който падне, че да ги забремени?
Авторката не е престаряла, ама айде нема нужда да я изкарваме момиче на половината от реалните й години. И акълът й не е достигнал физиологичната възраст.

# 129
  • Linz
Колкото хора, толкова и мнения... но аз не бих била във връзка с никой от двамата. Бих замразила яйцеклетки. Или бих осиновила като му дойде времето. Или ще си взема куче. Но да се обричам на нещастие с неподходящ партьор... на тази възраст няма как да стане.

# 130
аз пък разбрах, че жената по скоро търси осеменител и/или провайдър, отколкото партньор. за стиснатия - не знам дали е минус за мен. безразборното пръскане на пари би бил по голям проблем - примерно да купи 10 рози, които на св валентин са с двойни цени/явно съм стисната/.

Моя позната има дете от донор. Казали са ѝ, че е висок, красив, със сини очи и т.н.

Да ме извинява, но си е черничко... не е виновно детето, то си е сладичко и тя си го обича, но си е ромче.
затова отиваш в чужд град и завързваш флирт с красавец или там какъвто търсиш. като забременееш се прибираш и си го гледаш. поне знаеш от къде е спермата. на детето ще кажеш, че е от клиника. обясняваш нещо от типа "мама не можа да избере добър баща за теб, затова ти си нямаш. добрите доктори те направиха в болницата" то по добре детето да няма баща отколкото да е пиянде.

п.п. не разбирам пък каква е тази мания да се ражда и то от неподходящи. ако е писано да стане, ще стане, ако не човек може да си живее добре и без дете. не знам дали бих могла да търпя някой идиот 20 години, само защото съм отчаяна за дете. даже и да сме разделени, пак ще трябва да се срещам с него и да имаме отношения заради детето.

# 131
Аз не бих си живяла добре без деца, защото много исках да имам. Така че не е за всеки висенето сам, каквито и велики интелектуални дейности да вършиш.

# 132
  • София
ако е писано да стане, ще стане, ако не човек може да си живее добре и без дете.
Това за теб ли се отнася или правиш някакви обобщения?
Аз лично не си представям живота без дете/деца. Обаче си го представям без мъж.

# 133
  • София
Тия митове с чуждите градове са от младините на родителите ни. На днешно време нормалните хора правят секс с по-слабо познати с презерватив. Все пак доста открито се говори за половопренасяни болести, безумие да хукнеш да си търсиш осеменител на едно голо доверие.

# 134
  • София

п.п. не разбирам пък каква е тази мания да се ражда и то от неподходящи. ако е писано да стане, ще стане, ако не човек може да си живее добре и без дете. не знам дали бих могла да търпя някой идиот 20 години, само защото съм отчаяна за дете. даже и да сме разделени, пак ще трябва да се срещам с него и да имаме отношения заради детето.

Това, от позицията на жена със семейство и деца ли не разбираш или от позицията на неомъжена и без деца, във възраст, достатъчно отдалечена все още от алармата на часовника?

Общи условия

Активация на акаунт