"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 311
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря много! Дано да се е получило 😊 Ще направя след датата ми за МЦ

# 256
  • Пловдив
Дежа ву имам вече...Колко пъти ще питаш едно и също? Тема пусна, после в още сто теми писа, какво по-различно очакваш да чуеш?!

# 257
Дами пак се включвам с въпрос.

Този месец ми дойде на 16.1 вечерта, имам 6-7 дневма менструация, 28дневен цикъл . На 20.1 (4ти ден от цикъла) с приятеля ми правихме секс и презерватива се скъса. На 21.1, около 24часа по-късно пих Ескапел . Менструацията ми приключи на 22.1 и на 25.1 ми дойде отново, в началото леко кафеникаво след това нормално . Изкара ми три дни . От вчера имам болки ниско в корема и придърпване в яйчника , болки в кръста както и леки болки в гърдите от време на време. Ако го пресмятам правилно би трябвашо днес да е овулацията ми . Въпроса ми е , може ли овулацията да настъпи навреме или това са някакви ранни симптоми на бременност ?

1. Няма как да забременееш на 5ти ден от МЦ.
2. Необичайните зацапвания и евентуалните промени в цикъла се дължат на приема на Ескапел. При повечето жени се получава така след прием на Ескапел.
3. Овулация вероятно няма да имаш този месец.

# 258
Дами пак се включвам с въпрос.

Този месец ми дойде на 16.1 вечерта, имам 6-7 дневма менструация, 28дневен цикъл . На 20.1 (4ти ден от цикъла) с приятеля ми правихме секс и презерватива се скъса. На 21.1, около 24часа по-късно пих Ескапел . Менструацията ми приключи на 22.1 и на 25.1 ми дойде отново, в началото леко кафеникаво след това нормално . Изкара ми три дни . От вчера имам болки ниско в корема и придърпване в яйчника , болки в кръста както и леки болки в гърдите от време на време. Ако го пресмятам правилно би трябвашо днес да е овулацията ми . Въпроса ми е , може ли овулацията да настъпи навреме или това са някакви ранни симптоми на бременност ?

1. Няма как да забременееш на 5ти ден от МЦ.
2. Необичайните зацапвания и евентуалните промени в цикъла се дължат на приема на Ескапел. При повечето жени се получава така след прием на Ескапел.
3. Овулация вероятно няма да имаш този месец.

Благодаря, аз също смятам, че не би трябвало да има овулация , но тези болки ниско в корема и кръста , не знам с какво друго да ги обвържа.

# 259
Момичета този месец отново правихме опити за бебе. Не се сдържах и днес реших да се направя тест (все още нямам закъснение) .Купих си Престо за ранно установяване на бременност 7 дни след полов акт и теста е с второ бледа чертичка .Прекачам снимка на теста .Моля споделите вашето мнение .

# 260
Има някаква сянка там, изчакай си до предполагаемия ден за МЦ и стискам палци за ярка 2-ра черта!
Аз никога не съм си правила толкова рано тест Simple Smile

# 261
  • Пловдив
Аз не виждам черта.

# 262
  • WonderLand
Положителен е теста, но Престо не е най-чувствителния тест на пазара. Експрес тест е с чувствителност 10, може да вземеш утре и да направиш такъв.

# 263
Положителен е теста, но Престо не е най-чувствителния тест на пазара. Експрес тест е с чувствителност 10, може да вземеш утре и да направиш такъв.
Благодаря ви,много утре ще си купя и ще пробвам .За преглед още е рано .

# 264
Здравейте на всички Simple Smile имам въпросче и бих искала да ми дадете съвет ...миналия месец ми дойде на 29.12 попринцип М ми е 27-28 дни днес вече е 28.01 тоест 31 ден ден преди О по приложението на телефона започнах да слагам Макмирор крем понеже имах дискомфорт .... имам болки в гърдите както всеки месец и лек дискомфорт в кръста който до сега не съм го имала колкото и да е странно .. та мисълта ми е възможно ли е да съм бременна ? Или по скоро да имам здравословен проблем.
Благодаря предварително Simple Smile

# 265
Здравейте на всички Simple Smile имам въпросче и бих искала да ми дадете съвет ...миналия месец ми дойде на 29.12 попринцип М ми е 27-28 дни днес вече е 28.01 тоест 31 ден ден преди О по приложението на телефона започнах да слагам Макмирор крем понеже имах дискомфорт .... имам болки в гърдите както всеки месец и лек дискомфорт в кръста който до сега не съм го имала колкото и да е странно .. та мисълта ми е възможно ли е да съм бременна ? Или по скоро да имам здравословен проблем.

..от кремчето - не. 😀
Ако сте пробвали за бебе около датата на О - да. Винаги има възможност.
Не искам да ти се карам, но липсата на запетайки малко ме обърква и три пъти прочетох поста, като продължавам да не съм сигурна, че всичко разбрах.
При положение, че вече ти закъснява, един пиклив тест ще свърши работа. Успех ✌🏻

# 266
Момичета този месец отново правихме опити за бебе. Не се сдържах и днес реших да се направя тест (все още нямам закъснение) .Купих си Престо за ранно установяване на бременност 7 дни след полов акт и теста е с второ бледа чертичка .Прекачам снимка на теста .Моля споделите вашето мнение .
Скрит текст:
//cdn.bg-mamma.com/g3wJ/Pr4xi.jpg[/img]
Чертата прилича на изпарителна. При Престо понякога излизат такива черти.

Също така, тест за 7 дни след след О е рекламен трик, така че не се връзвай на това. Уринните тестове отчитат най-рано 11-12 дни след О.

Тест направи ли?

# 267
Здравейте дами , направих нова тема , защото искам да получа малко повече разяснение от по-опитните . Изчетох почти всички теми в “Искам бебе” , но имам въпроси чиито отговори не намерих с точност Blush
С приятелят ми правим бебе от два месеца (знам че има хора които и от по-дълго) . Последният ми цикъл беше на 7.01.2019 (по изчисления на календара на телефона датата на овулация трябва да е 20.01.2019) . Правихме секс във всичките дни на ову , също и преди и след . С обърната матка съм (което според АГ означава по-трудно забременяване) От около седмица урината ми има странен мирис (не неприятен , просто необичаен) имам болки в кръста , които обикновенно нямам преди цикъл , придърпване в десния яйчник , по цяла нощ не мога да спя , а пък заспя ли , ако не ме събуди никой мога да спя и до 2-3 следобяд , не изпитвам някакъв по-различен апетит , но пък не ми се пуши и не ми се пие . Сутрин имам леко замайване , а в останалата част от деня н моменти ми се гади . Днес (5 дни преди датата на МЦ ) си направих тест за ранна бременност (ще прикача снимка) търсих Престо , но нямаше и аптекаря ми препоръча този , беше отрицателен (малко се разочаровах) ... Знам че трябва все пак да си изчакам датата на цикъла , но всички тези симптоми ме карат да нямам търпение . Въпросите ми са някоя бъдеща мама или вече майка , имала ли е такива и колко време преди или след цикъла е направила тест и какъв ? Отворена съм и за всякакви отговори по въпроса с бебеправенето Hug

# 268
Теста е правен на 11 ден след О и днес сутринта отново пробвах и пак има втора много лека чертичка още преди 10 мин се забелязваше сега е по-видима .

# 269
След коя минута се появи чертичката

Общи условия

Активация на акаунт