"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 263
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • WonderLand
Теста не е нито положителен, нито отрицателен, невалиден е, направи нов.

# 241
  • София
Абсолютн валиден е теста!
Невалиден е тест, на който няма контролна чертичка, а на този ще ги избоде очите!

# 242
  • WonderLand
Абсолютн валиден е теста!
Невалиден е тест, на който няма контролна чертичка, а на този ще ги избоде очите!

То и тест с бледа втора черта е положителен и чертата на тоя ще ти избоде очите, но самия тест изглежда нередно, затова съветвам авторката да счита този за невалиден и да направи нов.

# 243

Положителен ли е този тест?

Аз бих направила нов. Има втора черта но е странно размазана сякаш е подгизнал.

# 244

Според мен , не . Това , което прилича на черта е криво и е твърде близо до контролната . Повтори теста с по-малко урина . Успех !

# 245

Според мен , не . Това , което прилича на черта е криво и е твърде близо до контролната . Повтори теста с по-малко урина . Успех !

Теста се промени

# 246
Тони, невалиден е този тест. Направи нов с по-малко урина.

# 247
Тони, невалиден е този тест. Направи нов с по-малко урина.
След няколко дни ще направя в деня в който трябва да ми дойде Simple Smile

# 248
# 249
Дами пак се включвам с въпрос.

Този месец ми дойде на 16.1 вечерта, имам 6-7 дневма менструация, 28дневен цикъл . На 20.1 (4ти ден от цикъла) с приятеля ми правихме секс и презерватива се скъса. На 21.1, около 24часа по-късно пих Ескапел . Менструацията ми приключи на 22.1 и на 25.1 ми дойде отново, в началото леко кафеникаво след това нормално . Изкара ми три дни . От вчера имам болки ниско в корема и придърпване в яйчника , болки в кръста както и леки болки в гърдите от време на време. Ако го пресмятам правилно би трябвашо днес да е овулацията ми . Въпроса ми е , може ли овулацията да настъпи навреме или това са някакви ранни симптоми на бременност ?

# 250

Този месец ми дойде на 16.1 вечерта, имам 6-7 дневма менструация, 28дневен цикъл . На 20.1 (4ти ден от цикъла) с приятеля ми правихме секс и презерватива се скъса. На 21.1, около 24часа по-късно пих Ескапел . Менструацията ми приключи на 22.1 и на 25.1 ми дойде отново, в началото леко кафеникаво след това нормално . Изкара ми три дни . От вчера имам болки ниско в корема и придърпване в яйчника , болки в кръста както и леки болки в гърдите от време на време. Ако го пресмятам правилно би трябвашо днес да е овулацията ми . Въпроса ми е , може ли овулацията да настъпи навреме или това са някакви ранни симптоми на бременност ?

И от кога смяташ, че е възможно да датира тази твоя “бременност”?

# 251
# 252

И от кога смяташ, че е възможно да датира тази твоя “бременност”?

По-скоро не съм си здала правилно въпроса. Притесняваме цялостно дали има вероятност за бременност и дали тези болки биха могли да са от настъпила овулация или имплантация евентуално.

# 253
Нали си пила Ескапел??? Каква бременност?

# 254
Нали си пила Ескапел??? Каква бременност?

Да, но 24 часа по-късно . Все пак се притеснявам, защото сега не е момента и исках просто да чуя някакво мнение.

Общи условия

Активация на акаунт