"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 254
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Това, което си видяла на превръзката е от лигавицата. Казвам го защото моя цикъл е такъв  постоянно имам съсиреци. Отделно на 11ти ден бебето е толкова малко, че няма как да го видиш,че е паднало. Пусни си кръвен тест ако искаш за да видиш хормона. Напълно възможно е да се чистиш и просто да е неуспешна бременност. Както и да е извънматочна с толкова положителни тестове. Не искам да те плаша, но преди време така имаше едно момиче и едвам я хванаха накрая, че е извънматочна. Във всеки случай трябва да се провери този случай.

Не се отчайвай такива неща се случват за съжаление много често.

Такъв кръвен тест при личния ли трябва да пусна? Изобщо не съм запозната с тези неща и затова много се плаша 😔
Тест на хормоните ще рече хормонални изследвания ли?

# 226
Това, което си видяла на превръзката е от лигавицата. Казвам го защото моя цикъл е такъв  постоянно имам съсиреци. Отделно на 11ти ден бебето е толкова малко, че няма как да го видиш,че е паднало. Пусни си кръвен тест ако искаш за да видиш хормона. Напълно възможно е да се чистиш и просто да е неуспешна бременност. Както и да е извънматочна с толкова положителни тестове. Не искам да те плаша, но преди време така имаше едно момиче и едвам я хванаха накрая, че е извънматочна. Във всеки случай трябва да се провери този случай.

Не се отчайвай такива неща се случват за съжаление много често.

Такъв кръвен тест при личния ли трябва да пусна? Изобщо не съм запозната с тези неща и затова много се плаша 😔
Тест на хормоните ще рече хормонални изследвания ли?
Отиваш в лабораторията и казваш какво искаш да изследваш , другия вариант е да отидеш при АГ и той да ти даде направление за хормони , ти си прецени , успех

# 227
  • Пловдив
Просто отиваш в някоя лаборатория и си изследваш ЧХГ.

# 228
Отиваш в лаборатория и пускаш ЧХГ. Излиза до няколко часа и няма значение кога го пускаш. Хубаво е след 48 часа да пуснеш пак. Ако хормона намалява значи е имало бременност и е прекъсната, но ако се увеличава значи все още има бременност и трябва да се види какво е. Имай в превид, че при нормално протичаща бременност за 48 часа разултата трябва поне да се е удвоил.

# 229
Здравейте дами Hug ! Нова съм , но следя и от известно време изчетох всичко свързано с бременноста което се пише тук. Последният ми цикъл беше на 7.01.2019 и продължи 6 дни . Имам следното питане , тъй като из всички отговри не намирам точно това което търся . От почти два месеца с приятеля ми правим опити за бебче и то доста упорито .. (да вметна , че съм с обърната матка, поне според АГ при когото ходих) та .. спазваме дните на овулация и т.н.т Като цяло правим секс през ден , а в дните на овулацията почти всеки ден . Може би си втълпявам някваки симптоми , защото много го искаме , но от два дни (все още не ми е закъсняло) изпитвам болки в кръста , вчера сутринта се събудих от боцкане в корема , изпитвам дискомфорт в яйчниците (но не като обичайните ми симптоми преди цикъл) . Изчаквам още малко преди да направя тест , искам да е поне ден след закъснението , но вече нямам търпение Grinning Някоя от вас имала ли е подобни симптоми ?

# 230
Не е ли много рано за замъснение. Кога е очакваната дата на МЦ ? Симптомите при бременност са като при цикъл разлийа почти няма. Стискам палци да са симптоми ма бременност. Най - добре почакай закъснение. Simple Smile)

# 231
Не е ли много рано за замъснение. Кога е очакваната дата на МЦ ? Симптомите при бременност са като при цикъл разлийа почти няма. Стискам палци да са симптоми ма бременност. Най - добре почакай закъснение. Simple Smile)

Очакваната дата е след 6 дни ... не мога да спя от вълнение ...Grinning

# 232
Почакай. Шанса да имаш достоверен резултат от теста в момента е нищожен. Успех и стискам палци. Simple Smile

# 233
Здравейте нова съм във форума ,но се надявам някой да ми помогне със съвет.На 29г  последните цикъл 10,01.19 и то само зацапване за два дни при цикъл 28 дневен продължителност 7 дни имам всички симптоми като при бременността със сина ми ето двата теста лентата е преди четири дни,а шуар чек преди два
и да добавя ,че първата бременност също протече така лекарите дори казаха ,че е киста сега е син на 8г

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 14:17 от Не се сърди, човече

# 234
  • София
И двата показани теста са отрицателни , но аз доколкото разбрах днес ви е 18ти ден от МЦ , а първият тест е от преди 4 дни. Защо такова ранно тестване? Ако имаше бременност от предишния цикъл, тестовете щяха да са много крещящо положителни

# 235
Здравейте, това според вас положителен тест ли е, или е така наречената изпарителна черта? Тестът е направен снощи, по 5тата минута беше отрицателен, оставих го на шкафчето до мен и легнах да спя. На сутринта го погледах и беше така??? Чертата е кажи-речи прозрачна, почти незабележима

Скрит текст:
Абсолютно отрицателен тест за бременност. Повтори го, ако нещо те притеснява или по-скоро търсиш втората чертичка?

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 14:18 от Не се сърди, човече

# 236
Благодаря ви!Притесни ме факта, че може да съм бременна ,а работата ми е опасна за бременни,а и със синът ми бяха  10 такива и две лекарски мнения, че не съм бременна до втория месец и имаше последствия сега е на осем

# 237
  • София
Не

# 238

Положителен ли е този тест?

# 239
  • София
Не

Общи условия

Активация на акаунт