"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 263
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
На 15-ти ден от  цикъла го пия, вече 5ти месец.И аз незнам защо този месец не го пих стриктно, както предните, тогава си ми идваше редовно цикъла на четвъртия ден след последната таблетка. Вчера и тази сутрин правих тест-лентички и бяха отрицателни. Ще изчакам до понеделник и ще отида на лекар .
Благодаря.

# 211
Естествено, че има. Честито!
Според вас има ли черта тук?

# 212
здравейте, чета, чета , но не намирам нищо по въпроса и не знам, дали съм бременна или не закъсня ми 5 дни направих тест беше отицателен  и ми дойде на 7 ден от закъснение, но този път цикъла ми беше странен, много ярък, и без болки , само 2 дни някъде ме боля, и беше странно, защото имаше нещо по самата прев*ъзка, приличаше ми на зрънце от леща, но преди да ми дойде гърдите ми, а и аз самата бях подута и зърната ми са станали много чувствителни, станала съм по директна, имам желание постоянно за се*с,  искам да прегръщам някого, настроението ми се мени постоянно, имам нужда да раздвам любов и да помагам на някого, а не съм такъв човек, доста често ми се дояват някакви храни, а не съм от хората, от които им се доява нещо, и когато си го купя вече не ми се яде. А си правим опити и много го искаме и двамата. доста често се чувствам и замаяна. може да е глупав пост, но ще съм благодарна за мнението Ви.

# 213
  • София
Ама разбира се, отрицателен тест + менструация са двата основни признака за бременност!

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 01:21 от Nandin

# 214
Ама разбира се, отрицателен тест + минструация са двата основни признака за бременност!
и аз така съм чувала ......

# 215
Здравейте,искам да попитам колко време след половият акт се прави тест за бременност...трябва да ми дойде на 31-ви да изчакам ли датата на цикъла и дали ще ми закъснее или да направя тест защото вече почти месец се опитваме да си имаме бебе...??Благодаря ви предварително и се извинявам за глупавия въпрос...😊😊😊

# 216
Най-сигурно е след закъснение на менструацията,тоест седмица след предполагаемата дата на менструацията.
Щом очакваш на  31ви,да кажем на 7ми.
Не се разочаровай, ако не се получи от първия път,съвсем нормално е.Дано да се е случило де!

# 217
Здравей. Аз го правя единствено когато ми  закъснее поне с  2 дни.
Пожелавам успех. 

# 218
  • Пловдив
На 31 - ви вече можеш да направиш тест. Няма смисъл да чакаш една седмица закъснение.

# 219
Здравейте на 19-20.1 с приятеля ми правихме секс и презерватива се скъса. Бях на 4-5 ден от менструация( обикновено ми е 6-7дни) . Цикъл 28дни . Пих Ескапел 24часа по-късно ( въпреки , че знам колко е малък шанса от забременяване в този период , реших да се застраховам) . Цикъла ми приключи  на 22.1 и три дни по-късно на 25.1 ми дойде отново ( вече 2дни имам слабо кръвотечение, но усещам придърпване в единия яйчник) . Въпрпса ми е  дали това е междинното кървене или има ли вариант за бременност ?

# 220
  • Пловдив
Няма вариант за бременност.

# 221
Според мен кървенето е от Ескапела. Все пак, ако продължи много или стане по-обилно потърсете лекар.

# 222
Скрит текст:
Здравейте! Незнам дали точно тука му е мястото  на тази тема, но все още съм нова тук предварително се извинявам.
Значи ние с мъжа ми от 6 месеца насам правим опити за бебе, но всеки път - резултат имаме. Миналия месец решихме всяка вечер да го правим, защото не бях сигурна кога точно съм в овулация. Вече 11 дена ми закъснява, направих 1 тест на 23.01 и втори тест на 25.01 и двата пъти имаше бледо розова чертичка и много се зарадвахме за това, че съм бременна, но тази сутрин (26.01) като се събудих имах леко зацапване с някакво кафяво течение и малко червеникаво като кръв. В момента имам лека болка долу в яйчниците и леко зацапване пак някакво жълто-кафяво. Ще ходя на лекар, но при нас в събота и неделя не работят за това трябва да изчакам до понеделник, но до тогава сякаш ще откача, дайте ми някакви съвети. Благодаря Ви предварително!
Ето качвам снимка и на теста =)

Честито! Бременна си! Това се получава, защото оплодената яйцеклетка се захваща в матката. Изчакай си прегледа търпеливо.

Имам лоша новина за Вас 😔😔😔
 Вчера ходих на гинеколог, тук в нашата болница в АГ'то е имало лекар. Толкова грубо се държа с мен, още като влезе в стаята нито добър ден, нито здравей.Лягай ми каза, легнах аз почна да ме гледа на видеозона и каза матката е празна ставай. Нито обяснине, нито нещо да ме пита, изписа ми Утрогестан и Ношпа и ми каза да ги пия 5 дена за задържане са били и пак да отида на преглед, а аз с 2 теста с 2 чертички не очаквах такъв отговор, направо от вчера насам нз на кой свят съм 😥😭😭 Някъде след 1 час след прегледа ми дойде МЦ, обаче имаше и някакви парчета в превръзката тъмно червени и едно бяло парче като слюнка, притеснявам се да не би да е имало нещо и да е паднало 😐😐😐 но ако имаше нещо нали Доктора трябваше да види вчера на видеозона, може би е за това, че ми закъсня 11 дена, само така мога да си го обясня и Вие ми дайте някакви съвети защото мога да откача вече, за друго не мога да мисля от 2 дена насам 😭😭😭

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 13:24 от AnMary

# 223
Това, което си видяла на превръзката е от лигавицата. Казвам го защото моя цикъл е такъв  постоянно имам съсиреци. Отделно на 11ти ден бебето е толкова малко, че няма как да го видиш,че е паднало. Пусни си кръвен тест ако искаш за да видиш хормона. Напълно възможно е да се чистиш и просто да е неуспешна бременност. Както и да е извънматочна с толкова положителни тестове. Не искам да те плаша, но преди време така имаше едно момиче и едвам я хванаха накрая, че е извънматочна. Във всеки случай трябва да се провери този случай.

Не се отчайвай такива неща се случват за съжаление много често.

# 224
Щом ти е дошло трябва да спреш утрогестана веднага. Но-шпа може да пиеш ако имаш болки. Възможно е и да е имало биохимична бременност, но това не е някаква патология. Но е добре да провериш за всеки случай и възможността за извънматочна.
      Стискам палци всичко да е наред и скоро да се похвалиш с растящо коремче  Peace

Общи условия

Активация на акаунт