"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 270
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
здравейте днеска ми е от 3 тия ден на закъснението и си направих тест но незнам какво означава това  бяла втора черта  на вас случвало ви се ?  newsm78     може и да не я виждате но ас я виждам http://prikachi.com/images.php?images/21/9491021c.jpg
здравей, аз нищо не виждам на снимката, но ще прикача моя снимка от първите ми 3 теста. Също искам да кажа, че първия ми тест (26.02), който всъщност беше направен 4 дни преди предполагаемата М, но аз тогава бях с ранна Ову, която лекар установи, та теста тогава не даваше никакви надежди поне през първите 3 мин, след това започна да се вижда.. отначало мислех, че ми се привижда, мъжа ми каза, че нищо не вижда, но..след още около 10тина мин направих и снимката, на която се вижда макар и много бледо.. а днес имам мишленце на 3 месеца!

# 196
здравейте днеска ми е от 3 тия ден на закъснението и си направих тест но незнам какво означава това  бяла втора черта  на вас случвало ви се ?  newsm78     може и да не я виждате но ас я виждам http://prikachi.com/images.php?images/21/9491021c.jpg
здравей, аз нищо не виждам на снимката, но ще прикача моя снимка от първите ми 3 теста. Също искам да кажа, че първия ми тест (26.02), който всъщност беше направен 4 дни преди предполагаемата М, но аз тогава бях с ранна Ову, която лекар установи, та теста тогава не даваше никакви надежди поне през първите 3 мин, след това започна да се вижда.. отначало мислех, че ми се привижда, мъжа ми каза, че нищо не вижда, но..след още около 10тина мин направих и снимката, на която се вижда макар и много бледо.. а днес имам мишленце на 3 месеца!
   да ти е живо и здраво  , при мен  направиха ми инсеминация на 12,и 13 янувари последния ми цикал беше 30 декември  обикновенно цикала ми е редовен 26 дена   според вас може ли да сам бременна и да е рано ощще за тест

# 197
   да ти е живо и здраво  , при мен  направиха ми инсеминация на 12,и 13 янувари последния ми цикал беше 30 декември  обикновенно цикала ми е редовен 26 дена   според вас може ли да сам бременна и да е рано ощще за тест
според мен е възможно.. що се отнася до човешки организъм всичко е възможно! За човешкото тяло никой не може да гарантира. Стискам палци скоро да се радвате на бебешко коремче, а след 9 месеца на малко сладко бебче!

# 198
Здравейте отново, момичета! Тъй като сте супер позитивни и давате много добро съвети, искам да ви попитам за мнение относно моя прогрес (единственият признак, който имам засега, е болка при докосване и леко натискане на гърдите):

# 199
Здравейте отново, момичета! Тъй като сте супер позитивни и давате много добро съвети, искам да ви попитам за мнение относно моя прогрес (единственият признак, който имам засега, е болка при докосване и леко натискане на гърдите):
Здравей!
Честито и лека бременност! Тестовете са прекрасни!
На първо място ще кажа отново, че всеки организъм е различен! Важен обаче е резултата от снимката и този, който ще гушкаш живи и здрави към края на годината!
Признаците при всички жени са различни, при някои има повече, при други по-малко, при трети в началото са съвсем малки неразположения, а при четвърти от самото начало неразположенията са повече! Всяко едно неразположение обаче е сладко!
Лично при мен също имаше болка в гърдите, но и корема ме наболваше носко долу и това беше причината да направя тест, макар и на шега, защото вече се бях отказала да вярвам, че най-сетне може да е станало.. Божа работа!.. Общо взето това си останаха признаците при мен и занапред! Болката в корема мина, гърдите ми с времето станаха огромни (към 3ти месец вече имах ужасни стрии по гърдите, макар че се мажех) ии.. това е за което се сещам.. а, и един път ми се догади от пастата за зъби и то по-точно от пяната, която се образува, когато си миеш зъбите, но това се случи само веднъж и то в 4ти месец.
Не се притеснявай, не мисли признаците, наслаждавай се на бременността си!

# 200
Искрено много ти благодаря за отговора и за поясненията! Бъдете живи и здрави! Благодаря! Благодаря! Благодаря! Heart Exl

# 201
Shinelady , първо честито и успех Kissing Heart Може ли да те попитам първия sure check преди закъснение ли го направи или след .

# 202
Честито на всички видели две чертички! ♡♡♡😍
Някой може ли да ми каже на какво се дължи болката и чувствителността в гърдите освен при  бременност?А предните месеци при цикъл не са ме боляли гърдите и се чудя на какво може да се дължи?
Имам много нередовен цикъл, за което пия лекарства.Отрицателни тестове и   доста здравословни проблеми , поради което  се съмнявам да мога да забременея така че изключвам това

# 203
С или без бременност се дължи на висок прогестерон.

# 204
Мерси.По принцип ми е нисък и ми изписаха Утрогестан за няколко месеца 3×1 за 10 дни.Този месец го пих обаче 7 дни× 3, вече ми е 11 ден след спиране и още не ми е дошъл цикъла.Колко дни още да чакам преди да отида на лекар?

# 205
Според вас има ли черта тук?

# 206
Според мен да 😘

# 207
Охххх, дано да е така!

# 208
Shinelady , първо честито и успех Kissing Heart Може ли да те попитам първия sure check преди закъснение ли го направи или след .

Sunshine_00, Много благодаря!!! Ами на 21.01 трябваше да ми дойде, същата сутрин направих теста, защото ме боляха гърдите по специфичен начин Simple Smile

# 209
Бътърфлай, има значение на кой ден от цикъла си започнала да го пиеш, както и защо само 7 дни? Но не изключвай автоматично бременност- не е невъзможна. За 11 дни от спирането на утрогестана аз бих посетила лекар, ако до понеделник още няма менструация. Но направи и едно тестче за всеки случай ✌🏻

Общи условия

Активация на акаунт