"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 274
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, ще ви задам един въпрос и моля не ме линчувайте, защото е свързан с лудостта на една моя приятелка. Въпросната излиза с доста заможен мъж, който е женен с две деца. Тя иска да го задържи, забременявайки от него и изнудвайки го след това. Всеки път щом той свърши тя отива в тоалетната и “свършеното” си го “набутва” отдолу. Това е пълна лудост, опитвам се да я спра и да й “налея мозък”, но безуспешно. Въпросът ми е дали е възможно да зачене по този начин?!!!!!
не мисля, че може забременее по този начин, но не е и невъзможно. А колкото до самата постъпка.. не смятам, че една жена може да задържи мъж с дете, ако то не е желано! Също така, смятам, че едно дете трябва да бъде създадене с любов и желание от двама души, които имат здрава връзка, а не да се окаже поредното детенце отглеждано само от единя си родител Sad
Ама то много страшно да е отглеждано от 1 родител....
незнам дали е страшно, но не смятам, че е нужно да се случва по такъв начин или в този или подобен случай Wink защото от всичко накрая страдат единствено децата

# 181
  • София
В този да.
Да създадеш дете, за компромат...
А иначе не е страшно Simple Smile

# 182
В този да.
Да създадеш дете, за компромат...
А иначе не е стр
да, аз говорех точно за този случай, а не за попринцип, защото шанса едно дете да страда от подобно нещо е голям..

# 183
Здравейте! Незнам дали точно тука му е мястото  на тази тема, но все още съм нова тук предварително се извинявам.
Значи ние с мъжа ми от 6 месеца насам правим опити за бебе, но всеки път - резултат имаме. Миналия месец решихме всяка вечер да го правим, защото не бях сигурна кога точно съм в овулация. Вече 11 дена ми закъснява, направих 1 тест на 23.01 и втори тест на 25.01 и двата пъти имаше бледо розова чертичка и много се зарадвахме за това, че съм бременна, но тази сутрин (26.01) като се събудих имах леко зацапване с някакво кафяво течение и малко червеникаво като кръв. В момента имам лека болка долу в яйчниците и леко зацапване пак някакво жълто-кафяво. Ще ходя на лекар, но при нас в събота и неделя не работят за това трябва да изчакам до понеделник, но до тогава сякаш ще откача, дайте ми някакви съвети. Благодаря Ви предварително!
Ето качвам снимка и на теста =)

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 09:07 от Баха Сибел Чакър 618454

# 184
Здравейте! Незнам дали точно тука му е мястото  на тази тема, но все още съм нова тук предварително се извинявам.
Значи ние с мъжа ми от 6 месеца насам правим опити за бебе, но всеки път - резултат имаме. Миналия месец решихме всяка вечер да го правим, защото не бях сигурна кога точно съм в овулация. Вече 11 дена ми закъснява, направих 1 тест на 23.01 и втори тест на 25.01 и двата пъти имаше бледо розова чертичка и много се зарадвахме за това, че съм бременна, но тази сутрин (26.01) като се събудих имах леко зацапване с някакво кафяво течение и малко червеникаво като кръв. В момента имам лека болка долу в яйчниците и леко зацапване пак някакво жълто-кафяво. Ще ходя на лекар, но при нас в събота и неделя не работят за това трябва да изчакам до понеделник, но до тогава сякаш ще откача, дайте ми някакви съвети. Благодаря Ви предварително!

Честито! Бременна си! Това се получава, защото оплодената яйцеклетка се захваща в матката. Изчакай си прегледа търпеливо.

# 185
Здравейте момичета.. Исках да ви покажа днес чертичката е по-добра ,но искам да ви попитам кога най-рано мога да отида на лекар? Вчера беше датата за МЦ... а днес е първия ден закъснение... Ето и сутрешния тест

# 186

Честито! Бременна си! Това се получава, защото оплодената яйцеклетка се захваща в матката. Изчакай си прегледа търпеливо.

Оххх! Много Ви Благодаря, дано всичко да е наред! Успокоихте ме поне за момента!

# 187

Кое се захваща къде на 11 дни закъснение? Нещо не съм съгласна...

Баха, съветвам ви да потърсите медицинска помощ незабавно, защото всяко кървене по време на бременност е патологично. Оплодената яйцеклетка се имплантира в матката още преди тестовете за бременност да покажат две чертички, така че това прокървяване може да говори за проблем. Казвам МОЖЕ, а не непременно е проблем, но това може да каже само гинеколог след преглед. Дано всичко бъде наред!

# 188
Здравейте момичета.. Исках да ви покажа днес чертичката е по-добра ,но искам да ви попитам кога най-рано мога да отида на лекар? Вчера беше датата за МЦ... а днес е първия ден закъснение... Ето и сутрешния тест
Тестът е прекрасен Simple Smile Преглед след 7-10 дена. Успех!

# 189
Стига сте шашкали момичето!!! И при мен св получи същото като при нея!

# 190
Не е за шашкане, но кървене каквото и да е не е нормално при бременност. 11 ден от закъснение е достатъчно да се види от лекар. Всичко може да се случи.

# 191
Стига сте шашкали момичето!!! И при мен св получи същото като при нея!

Оттеглям се с наведена глава след този медицински аргумент...

# 192
  • Пловдив
При 11 дни закъснение и положителен тест яйцеклетката отдавна се е имплантирала... Задължително отиди на лекар възможно най-скоро.

# 193
здравейте днеска ми е от 3 тия ден на закъснението и си направих тест но незнам какво означава това  бяла втора черта  на вас случвало ви се ?  newsm78     може и да не я виждате но ас я виждам http://prikachi.com/images.php?images/21/9491021c.jpg

# 194
Не се вижда на снимката, но иначе се е случвало. Според мен тестът е отрицателен. Ако имаше бременност чертата трябва да е поне розова, а не бяла. Изчакай няколко дена и повтори теста в случай че е имало по-късна О. При 7-10 дни закъснение е добре да посетиш лекар за да се види каква е причината. Peace

Общи условия

Активация на акаунт