"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 315
  • 751
  •   2
Отговори
# 345
Положителни са! Честито!

# 346

Това е резултата от това което попитах вчера , дано да са верни въпреки че на единият втората е по бледа а на другия по ярка но дано да ставам мама 😍
Тихичко честито!! За мен са си напълно положителни! Успех! ❤

# 347
Но ме притеснява , че имам някакви леки бодежи с лека болка секундни са и са на рядко но това ме притеснява . Какво може да е ? 😟

# 348
Но ме притеснява , че имам някакви лежи бодежи с лека болка секундни са и са на рядко но това ме притеснява . Какво може да е ? 😟
Ами нормално е, не се приреснявай тилкова, аз два пъти като забременях имах болки все едно ще ми дойде всеки момент. Оказа се, че е от разширяването на матката, но все пак се чуй с АГ. В някои случаи изписват но шпа.

# 349
Да аз също имам текива болки все едно всеки момент ще ми дойде , но не идва вече 6 ти ден и ето защо заради хубавата новина . То е едно боли и боцка и сутринта към 4 и нещо като ме хванаха много болеше все едно ми идваше .

# 350
Да аз също имам текива болки все едно всеки момент ще ми дойде , но не идва вече 6 ти ден и ето защо заради хубавата новина . То е едно боли и боцка и сутринта към 4 и нещо като ме хванаха много болеше все едно ми идваше .
Консултирай се все пак с лекар. Той ще прецени, най-добре. Но според мен не са повод за притеснение, стига да няма цапане и силни болки в кръста.

# 351
Имам и още едно въпросче имам някакви страшни киселини .? Какво мога да пия от бебо ли са ?

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 14:20 от Денни Димитрова 618831

# 352
Имам и още едно въпросче имам някакви страшни киселини .? Какво мога да бия от бебо ли са ?
Киселините са нормални, при мен по-нататък станаха на гадене и повръщане, пожелавам ти да не минаваш през това. Единственото, което ми помагаше беше охладен, подсладен с захар ментов чай. Пиех по около 2 литра на ден. 😂
Може и лукчета ама на мен от тях ми се гадеше...

# 353
Аз като отидох на преглед с 11 дни закъснение и 3 отрицателни теста гинеколожката ми каза, че тестовете рядко грешат, но все пак има и такива случаи (при мен не грешаха, но все пак си заслужаваше да се провери)
Успех на момичетата с 2те чертички. Лека и безпроблемна бременност Simple Smile

# 354
Здравейте. Три дни преди доказана овулация с мъжо се обичахме. Интересното е, че никога досега при овулация не съм имала такива спазми. В интерес на истината затова направих теста за Ову, тъй като много ме болеше корема, все едно ще ми дойде всеки момент. Силни прорязващи болки в гърдите.За мен това е нещо непознато в случай, че не съм преди менструално кървене. Възможно ли е да е имало зачеване в този случай?

# 355
Това което си усетила е просто овулацията си. Аз примерно я усещах всеки месец. Зачеване с контакт 3 дни преди овулацията няма голям шанс.

# 356
  • София
Тест за овулация не доказва наличието на овулация на 100%. Та тук не може да се говори за "доказана овулация".

# 357
Здравейте. Три дни преди доказана овулация с мъжо се обичахме. Интересното е, че никога досега при овулация не съм имала такива спазми. В интерес на истината затова направих теста за Ову, тъй като много ме болеше корема, все едно ще ми дойде всеки момент. Силни прорязващи болки в гърдите.За мен това е нещо непознато в случай, че не съм преди менструално кървене. Възможно ли е да е имало зачеване в този случай?
3 дни преди О, няма как да има оплождане на яйцеклетката, защото нея все още я няма. Има фоликул, който все още не е отделил яйцеклетка.
 А след като бъде оплодена тя се закрепя за матката след около 10 дена, от когато всъщност започва и бременността. Реално до преди това е  невъзможно да усетиш нещо, освен самата О. Действайте си, обичайте се и дано скоро има успех!

# 358
Искам да попитам защото много се притеснявам закъсня ми 10 дена и си направих 2 теста които са положителни ходих на гинеколог но не се видя нищо затова пиша тук притеснявам много 😞🙂

# 359
Искам да попитам защото много се притеснявам закъсня ми 10 дена и си направих 2 теста които са положителни ходих на гинеколог но не се видя нищо затова пиша тук притеснявам много 😞🙂
Изчакай още няколко дни, зависи кога ти е била овулацията.
Ако не я знаеш с точност, може просто да е била по-късно и затова още да не се вижда нищо.
При мен се видя точица с пулс в края на 7г.с.
Пожелавам ти успех.

Общи условия

Активация на акаунт