"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 343
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте отново ,днес правих тест на Believe pro . (Вътре са два теста) .Когато отворих единия без да го правя си имаше контролна черта.До сега не съм си правила такъв и въпроса ми е такива ли са попринцип тези тестове ?

# 361
Здравейте отново ,днес правих тест на Believe pro . (Вътре са два теста) .Когато отворих единия без да го правя си имаше контролна черта.До сега не съм си правила такъв и въпроса ми е такива ли са попринцип тези тестове ?
Не мисля, че трябва да има. Нали тя все пак е показател дали теста действа и е направен както трябва 🤔

# 362
Не мисля, че трябва да има. Нали тя все пак е показател дали теста действа и е направен както трябва 🤔
Ами и аз така мисля,за пръв път ми се случва такова нещо.

# 363
Да тези тестове имат такава черта! Аз скоро си правих...преди да напишкаш теста тази черта е бледа ,а след това се оцветява и става по-тъмна.Лично аз не съм доволна от този тест,а и изчетох доста негативни коментари за него.Бях с биохимична бременност и шуър чек,който е по-нечувствителен ми даде положителен резултат,а Belive.pro беше отрицателен!

# 364
Аз не съм доволна от нито една марка тестове до сега. Все са отрицателни  Crossing Arms
     Това в кръга на шегата  Grinning.
     В упътването на Белийв пише че тази черта е индикатор че теста е годен за употреба. Ако я няма чертата означава че е дефектен. Като се напишка чертата в действителност се насища. Това е което си спомням за тях.

# 365

Здравей и при мен беше същото преди няколко дена когато направих този за ранна бременност , имаше бледа контролна още с отварянето , отчете ми отрицателен резултат , и още чакам закъснението за да си направя пак , но за мен тази марка е боклук .

# 366
Bella33, точно тази марка ми отчете бременност. Следващите 20 теста потвърдиха. За жалост, биохимична.

# 367
Здравейте!Цикълът ми закъснява с 2 дни.Никога до сега не ми е закъснявал.Винаги ми идва на 27-28 дни.Често пишкам но други симптоми нямам.Направих 2 теста но единия беше невалиден а другия отрицателен.Според вас какво е положението?Ние много искаме бебче и 4 години не ставаше дано да е станало.

# 368
Да, случва се някои тестове за бременност да дават грешки. Честно казано аз се дразня много на някои скъпи марки тестове, които като си ги закупиш, даже нямат и контролна черта.

# 369
Искам да попитам на някой случвало ли му се е в началото на бременноста да капят бистри капки все едно си се напишкал но не е така и какво може за бъде . !?

# 370
Здравейте!Цикълът ми закъснява с 2 дни.Никога до сега не ми е закъснявал.Винаги ми идва на 27-28 дни.Често пишкам но други симптоми нямам.Направих 2 теста но единия беше невалиден а другия отрицателен.Според вас какво е положението?Ние много искаме бебче и 4 години не ставаше дано да е станало.
Няма как да се познае така.
Вариантите са:
- изчаквате и правите тест след няколко дни
- правите кръвен тест и разбирате веднага
- отивате на лекар

Дори да ви дойде, след като спре идете на лекар. Щом се случва нещо, което по принцип не е характерно за цикъла ви, трябва да се потърси причината. За закъснението може да е виновна и киста, хормонален или друг проблем.

# 371
Много благодаря за отговорите Blush

# 372
Здравейте отново! Бях ви показала бледи чертички на тест за бременност. Ходих на преглед на 28.01 и ми установиха бременност в 4-5 г.с. От първия ден на закъснението (21.01.2018г.) и 4-5 дни след това имах напрежение в гърдите и лека болка при докосване. От няколко дни това нещо го няма и съм изключително притеснена. Прекарах една куха бременност преди 6 месеца ии ..... Какво бихте ме посъветвали?

# 373
Спри да се вглеждаш до такава степен в симтомите. Аз болки в гърдоте ту имах, ту нямах. Бъди максимално спокойна каквото е писано това ще стане няма какво да направиш по въпроса. Стискам палци за пухкав финал. Сега си дай време да се насладиш на бремеността. ❤

# 374
Опитай се да бъдеш спокойна и се радвай на това, което ти се случва. Стискам палци всичко да е наред и до термин! 😊

Общи условия

Активация на акаунт