"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 371
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте отново ,днес правих тест на Believe pro . (Вътре са два теста) .Когато отворих единия без да го правя си имаше контролна черта.До сега не съм си правила такъв и въпроса ми е такива ли са попринцип тези тестове ?

Да , този тест е с бледа контролна линия, и аз си го купих вчера. Като го направих контролната се насити.Отрицателен.След два часа имаше втора бледа черта. За втори номер говоря. На първия освен контролната няма друго.

# 376
Тази марка тестове често дават изпарителни черти и лошото е, че са розови и могат да бъдат много подвеждащи. Виждали сме снимки на такива тестове тук. Така че по-добре не ги купувайте.

# 377
Здравейте отново! Бях ви показала бледи чертички на тест за бременност. Ходих на преглед на 28.01 и ми установиха бременност в 4-5 г.с. От първия ден на закъснението (21.01.2018г.) и 4-5 дни след това имах напрежение в гърдите и лека болка при докосване. От няколко дни това нещо го няма и съм изключително притеснена. Прекарах една куха бременност преди 6 месеца ии ..... Какво бихте ме посъветвали?
И според мен не се вглеждай толкова. Докато бях бременна нито веднъж не са ме болели гърдите, не бяха и напрегнати.
Пожелавам ти много спокойствие и успешна бременност. 🍀

# 378
Имам въпрос, чието място вероятно не е тук , но разбирате много повече от тестове.
На 20.1 стана “гаф” с презерватива , 5 ден от менструацията ми. След 24часа пих Ескапел . Свърши ми на 22/23.1 и на 25 отново ми дойде ( 3дни).  От 28 усещам болки ниско в корема и кръста( по-скоро придърпване в десен яйчник и лека болка при матката). Замислям се дали това кървене е било страничният ефект от хапчрто или би могло да е имплатационно кървене. Днес правих тест - отрицателен.
Въпроса ми е дали е много рано и кога  съответно да направя тест ?

# 379
Zdraweite! I az imam vupros kum vas. Poneje za purwi put mi e iskam da mi obqsnite vuzmojno li e 7 dni sled opiti za oplojdane, dali moje da imam simptomi?
Blagodarq predwaritelno!

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 09:54 от AnMary

# 380
  • Пловдив
Не можеш да имаш симптоми.

# 381
Имам въпрос, чието място вероятно не е тук , но разбирате много повече от тестове.
На 20.1 стана “гаф” с презерватива , 5 ден от менструацията ми. След 24часа пих Ескапел . Свърши ми на 22/23.1 и на 25 отново ми дойде ( 3дни).  От 28 усещам болки ниско в корема и кръста( по-скоро придърпване в десен яйчник и лека болка при матката). Замислям се дали това кървене е било страничният ефект от хапчрто или би могло да е имплатационно кървене. Днес правих тест - отрицателен.

Това е от хапчето. Шанса да си бременна е много малък.

# 382
Не, няма как да си бременна.

# 383
Добре де, това имплантационно кървене много модерно стана. Всеки втори въпрос е за имплантационно кървене. Като забременях, аз лично нямах такова животно. Толкова често ли се случва наистина и аз ли съм изключението? Разбирам, че всички (не)искащи бебе се вглеждат много в телата си и се притесняват дори от кихане, но кому е нужна всичката тази драма? Закъснява ти, правиш тест, гледаш резултата, положителен - честито. Отрицателен - не вярваш, правиш два кръвни през 48 часа, тук вече няма много за гадаене. Не ти дойде 5 до 10 дни отиваш на доктор - ако пикливият тест не е показал правилно, доктора ще види дали има бебе или не. Нещо такова трябва да попъпва на всеки, който тръгва да пита.

# 384
  • София
Здравейте!Цикълът ми закъснява с 2 дни.Никога до сега не ми е закъснявал.Винаги ми идва на 27-28 дни.Често пишкам но други симптоми нямам.Направих 2 теста но единия беше невалиден а другия отрицателен.Според вас какво е положението?Ние много искаме бебче и 4 години не ставаше дано да е станало.
Закъснение от 2 дни не е кой знае какъв повод за притеснение. Изчакайте си цикъла или по-голямо закъснение и се тествайте пак. Но ако 4 години опитвате и досега не сте забременяла е крайно време да се обърнете към специалист, даже сте позакъсняли.

# 385
Добре де, това имплантационно кървене много модерно стана. Всеки втори въпрос е за имплантационно кървене. Като забременях, аз лично нямах такова животно. Толкова често ли се случва наистина и аз ли съм изключението? Разбирам, че всички (не)искащи бебе се вглеждат много в телата си и се притесняват дори от кихане, но кому е нужна всичката тази драма? Закъснява ти, правиш тест, гледаш резултата, положителен - честито. Отрицателен - не вярваш, правиш два кръвни през 48 часа, тук вече няма много за гадаене. Не ти дойде 5 до 10 дни отиваш на доктор - ако пикливият тест не е показал правилно, доктора ще види дали има бебе или не. Нещо такова трябва да попъпва на всеки, който тръгва да пита.

Аз не искам никой да гадае, както казах и днес направих тест. По-скоро ме интересува дали е рано 12дни след половия акт за тест. Просто имам болки, които не казвам, че не са от хапчето или друго ..Отделно на 30/31.1 трябваше да ми е овулацията и се чудя Ескапел променя ли я ..  После прочетох за имплатационното кървене(5-6 дни след акта) и си навързах историята( или фантасмагорията).
Зная, че звуча като необразован идиот, но за първи път ми се случва нещо подобно по време на цикъл, още повече да пия Ескапел и се притеснявам Simple Smile Извинявам се ако съм досадила на някой.

# 386
Не не, не беше насочено към никого конкретно.😀

Иначе по твоят казус, не мисля че си бременна. Първо: издънката ви се е случила в нефертилен период - малък шанс за бременност. Второ: пила си антибебе хапче, шанса да си бременна е общо взето нулев.
Пила съм два пъти в живота си ескапел и така ми скапваше тялото и хормоните. Единият път ми дойде два пъти и беше като касапница в гащите ми. Вторият път не ми дойде два месеца. Пълен ужас.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 20:42 от Candybones

# 387
ДО SKYFY :
Шанс за бременност винаги има до доказване на противното. Ескапела е железен, но има и изключения. Но щом си го пила вероятно си спряла процеса на забременяване, ако е имало такъв. Незнам на колко години си, но те съветвам да намалиш употребата на ескапел до минимум. Това хапче буквално ти съсипва цялата женска система. Влияе на цикъла ,на овулацията, и на забременяването след време. Намери начин да се пазиш.Ескапел единствено в много краен случай. Казвам го от опит. И от него е нерегулярното кървене което имаш. Възможно е да имаш неточен цикъл в продължение на още три месеца.

# 388
На потребителката с Ескапел-а й отговорихме по-рано в темата. Мисля, че нейното вече граничи с параноя и трябва да си намери друго занимание.

# 389
  Здравейте, мами и бъдещи мами!
Правим опити за бебче, от 4 дни повръщам, гърдите ми са станали огромни и ме болят. Трябва да ми дойде утре, но нямам признаци. Дали ще има щастлива новина 🤰 или.. 😭 Знам, че мога да разбера, след ден-два, но не ме сдържа вече, а и искам да видя Вашето мнение. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт