"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 239
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Тест направихте ли?

# 391
Направи си тест утре сутринта ? Рано е, но ако има нещо поне ще видиш бледа черта. А ако не, повтори след закъснение.

# 392
Правих тест преди 2 дни, но нищо не показа и нормално да не покаже, рано е, но повръщам и гърдите ми са подути и много твърди, нямам болки в кръста или корема, като пред цикъл, за това тъя някаква надежда

# 393
  • София
Според мен е рано за такива симптоми Вие дори нямате закъснение.

# 394
Да, закъснение нямам, утре трябва да ми дойде, не твърдя нищо, просто реших да споделя и да видя, дали други са имали подобни случай.

# 395
Невъзможно е някой да ви каже дали сте бременна.
Повръщането от колко дни е? Внимавайте да не се обезводните. Може да е ентеровирус.

# 396
Повръщам от 4 дни, но не постоянно, днес дори бях на лекар и не установи настинка. Не искам някой да ми каже дали съм или не, а да ми разбера, дали има/ло някой, моите симптоми.

# 397
Да, закъснение нямам, утре трябва да ми дойде, не твърдя нищо, просто реших да споделя и да видя, дали други са имали подобни случай.
Това са внушения и може да се разочаровате страшно. Забравете ги и направете тест, преди да се надявате и да мислите, че имате "огромни гърди".

# 398
  • София
  Здравейте, мами и бъдещи мами!
Правим опити за бебче, от 4 дни повръщам, гърдите ми са станали огромни и ме болят. Трябва да ми дойде утре, но нямам признаци. Дали ще има щастлива новина  или..  Знам, че мога да разбера, след ден-два, но не ме сдържа вече, а и искам да видя Вашето мнение.
Толкова рано да имаш симптоми на бременна в 3-я месец - едва ли. Повръщането е от нещо друго - опитай се да разбереш от какво - храни, подправки, напитки, вирус. Пий повече течности, за да не се обезводниш и яж по-лека храна. Гърдите се увеличават преди М и по време на бременност, ама при Б не в началото, а на по-късен етап. Направи си тест с първа сутрешна урина утре, ако не може да дочакаш вдругиден да видиш дали ще ти закъснее.

# 399
Според мен е възможно , по принцип е рано , но и други момичета усещат неразположения още от датата на Ц . И въпреки това , на симптоми не може да се разчита ... Направи пак тест . Успех !

# 400
  • WonderLand
Експрес тест си вземи, при мен показа бременност 5 дни преди закъснението. Това е най-чувствителния тест който се продава.

# 401
Аз предния месец като започнахме да правим отипи такива симптоми си бях самовнушила, че 2 дни лежах понеже "ми беше лошо". В момента, в който си дадох сметка, че си внушавам ми мина. Като ми закъсня с 2-3-4-5-11 дни бях пък толкова нервна, че буквално ми се повръщаше.
Всеки организъм си е различен като цяло, но на този етап (дори и да има бременност) хормоналните промени още са незначителни и няма реакция на организма. Дано при вас да са наистина симптоми на бременност, а не на нещо друго.

# 402
  • София
Правих тест преди 2 дни, но нищо не показа и нормално да не покаже, рано е, но повръщам и гърдите ми са подути и много твърди, нямам болки в кръста или корема, като пред цикъл, за това тъя някаква надежда

Как така нищо не е показал???
Тестовете, които не показват нищо (нямат и контролна черта) са невалидни. Тези, които имат само контролна черта са отрицателни!

# 403
  • София
Здравейте. С ММ не се пазим. Последният ми цикъл беше на 2.01.19. Закъснява ми 3 дни, базалната е 37 градоса. Днес правих тест с втората урина, но е отрицателен. Има ли девойки със същият случай?

# 404
Здравейте!
Последният ми цикъл беше на 08.01.2019.Обикновено последните 7-8 месеца,  цикълът ми настъпва около 26-27 ден от месеца. Като цяло винаги усещам овулацията си с болки в яйчниците и обилно бяло течение. Усещам ги около 12-14 ден.  Сега обаче имах такива симптоми около 16тия ден. По принцип нямам повод да си мисля за евентуална бременност,  но към днешна дата цикълът ми все още го няма.  Правих си тест, който отчете отрицателен резултат. Нямам симптоми на ранна бременност. Нито ме болят гърдите,  нито имам повишен или загуба на апетит, нямам и повишено течение, както и не изпитвам неприятно усещане към храни и миризми. Единственото, което е, че имах предменструални болки в корема и кръста,  но не силни. Въпросът ми е възможно ли е да не мини два менструацията поради закъсняла овулация или все пак въпреки липсата на симптоми и отрицателен тест е възможно да има бременност?  Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт