"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 233
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Лили, видях назад в темата, че си имала положителен кръвен тест. Повтори ли го след 48-72 часа? Ако не си, те съветвам да направиш 2 кръвни през 48ч и ситуацията ще се изясни поне малко. Случаят ти е странен, защото видях, че последната ти М е била ноември. Не пренебрегвай нещата, защото ЧХГ не се повишава без причина. Може да е имало бременност и вече да е приключила, може да е нормална бременност с много късна овулация(и затова ЧХГ да е ниско), може да е извънматочна бременност.

# 106
Лили, видях назад в темата, че си имала положителен кръвен тест. Повтори ли го след 48-72 часа? Ако не си, те съветвам да направиш 2 кръвни през 48ч и ситуацията ще се изясни поне малко. Случаят ти е странен, защото видях, че последната ти М е била ноември. Не пренебрегвай нещата, защото ЧХГ не се повишава без причина. Може да е имало бременност и вече да е приключила, може да е нормална бременност с много късна овулация(и затова ЧХГ да е ниско), може да е извънматочна бременност.
Аз попитах днес гинеколожката дали да не пуснем изследвания, но тя каза засега да пия Дуфастона и тогава вече да отида при нея. След спирането на приема трябвало да изчакам 1 седмица ако ми дойде значи няма бременност, а ако отново не ми дойде значи съм бременна, но въпроса е защо не се вижда нищо? Откъм симптоми го докарвам досущ като бременност. Засега ми остана само да чакам и да се надявам да има бременност.

# 107
Здравейте Simple Smile на 10ти ходих на преглед при АГ, видя течност зад матката. По думите на АГ овулация е имало на 9ти. Точно в този интервал 8-9ти работихме по въпроса Simple Smile Та... очаквана М е след 5-6 дни, но сглупих и направих тест днес, който излезе отрицателен. Теоретично днес стават 10 дни след О. Рано е за тест, нали? Пусто нетърпение...

# 108
Лили,Аз бих си пуснала чхг-то за лично успкоение. Simple Smile

# 109
Лили,Аз бих си пуснала чхг-то за лично успкоение. Simple Smile
Аз ще го пусна, но мисля, че за момента наистина е по-добре да изчакам да видя какво ще стане след като пия Дуфастон и тогава вече ако не ми дойде да отида и да го пуснем.

# 110
Здравейте Simple Smile на 10ти ходих на преглед при АГ, видя течност зад матката. По думите на АГ овулация е имало на 9ти. Точно в този интервал 8-9ти работихме по въпроса Simple Smile Та... очаквана М е след 5-6 дни, но сглупих и направих тест днес, който излезе отрицателен. Теоретично днес стават 10 дни след О. Рано е за тест, нали? Пусто нетърпение...
Много е рано.

# 111
Скрит текст:
Аз попитах днес гинеколожката дали да не пуснем изследвания, но тя каза засега да пия Дуфастона и тогава вече да отида при нея. След спирането на приема трябвало да изчакам 1 седмица ако ми дойде значи няма бременност, а ако отново не ми дойде значи съм бременна, но въпроса е защо не се вижда нищо? Откъм симптоми го докарвам досущ като бременност. Засега ми остана само да чакам и да се надявам да има бременност.

На твое място не бих чакала при положение, че кръвният е положителен, но ти си знаеш. Тук нямаме какво повече да ти кажем. С тези ниски стойности ЧХГ няма как да се види плоден сак в матката, така че е съвсем обяснимо, че не се е видяло нищо.

# 112
Добър ден на всички! Нова съм във тези неща 😊 и понеже се вълнувам, ще ви помоля за мнение! Четох много по темата за по-бледата втора черта и сега чакам понеделник да си запиша час за лекар... Ако можете да споделите мнение ще се радвам!
Положението е - 12 дни закъснение, днес теста е направен сутринта (преди три дни беше по-бледа черта от първия):
Благодаря ви предварително!

# 113
  • София
А какъв всъщност ти е въпроса?

# 114
Ако питаш дали теста е положителен, да, такъв е.

# 115
Здравейте , с приятеля ми днес правихме секс и той свърши в мен  . На 16.1 ми дойде цикъла , 7 дни ми е. Въпроса ми е каква е възможността за забременяване ( аз бях отгоре , веднага след акта се изкъпах и прочие ..) За първи път ми се случва нещо подобно , а ни е рано за бебче , извинявам се ако въпроса ми не е за тук , но не намерих по-подходящо място за съвет.

# 116
Вероятността е  нищожна, но ако не желаете дете, не си правете повече такива експерименти.  Peace

# 117
  • София
Здравейте , с приятеля ми днес правихме секс и той свърши в мен  . На 16.1 ми дойде цикъла , 7 дни ми е. Въпроса ми е каква е възможността за забременяване ( аз бях отгоре , веднага след акта се изкъпах и прочие ..) За първи път ми се случва нещо подобно , а ни е рано за бебче , извинявам се ако въпроса ми не е за тук , но не намерих по-подходящо място за съвет.
Да разбирам ли, че още си в менструация, а правите секс и то без презерватив? Първо това е гнусно и нехигиенично, второ може да бъде опасно за мъжа, т.к. неговия огранизъм /там долу/ не е пригоден за такъв контакт с кръв, за разлика от женския организъм /при който е нещо естествено и нормално/, а това може да има лоши последици за него. Иначе освен ако овулацията ти не е мнооого ранна, едва ли ще остане някой жив сперматозоид, докато насъпи ову. Ползвайте презервативи - хем няма да се притесняваш за бебе, хем той ще е предпазен от инфекции и кожни раздразненя /при секс по време на М/. Колко дена ти е цикъла?

# 118
Попринцип не го правим , беше инцидент ( което не е оправдание) . Менструалният ми цикъл е 28-29 дни , а самата менструация около 6-7 дни.

# 119
Успокой се. Няма как да забременееш на толкова ранен ден от цикъла, но занапред бъдете по-внимателни.

Общи условия

Активация на акаунт