"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 228
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
   Вчера ви писах, имам закъснение от няколко дни, теста показва бременност нали?
Положителен е ! Честито!

# 466
На мен ми прилича н положителен,но аз не съм виждала 2 чертички до сега , така че нека другите да кажат. Стискам палци Balloon

# 467
На мен ми прилича н положителен,но аз не съм виждала 2 чертички до сега , така че нека другите да кажат. Стискам палци Balloon
Вече си виждала Simple Smile ето това е бледа чертичка, е не нещо малко и леко розово в едната страна на теста, там, където трябва да е чертичката.

# 468
Ще взрма още един тест и утре сутрин ще го направя отново, за да препотвърдя  хубавата новина. Чувствам едно подръпване на ячниците и се чудя дали е нормално в началото, не е точно болка.

# 469
Ранните симптоми на бременност са като симптомите на ПМС, така че е нормално да имаш подобни неразположения(в областта на матката де, яйчниците вече са си свършили работата Grinning). Изчакай 10-15 дни закъснение и отиди на преглед. Пий фолиева киселина. Втори тест не е необходим, след като този е категорично положителен. Успех!

# 470
Ако може да попитам момичетат с положителни тестове, има ли промяна  в цервикалната слуз при ранна бременност?
 По принцип съм доста суха дори по време на О, но от няколко дни, особено сутрин  имам много обилно течение с белезникав цвят.

# 471
  • Sofia
ЦС може да стане доста по-обилна по време на бременност, дори толкова ранна. За цвета нищо не мога да кажа.

# 472
Аз в ранна бременност имах доста силно бяло течение. Никога не бях имала такова преди това. Около 9 г.с. спря.

# 473
  • София
Повечето цервикална слуз е от повишените нива на естрогените

# 474
  • WonderLand
При мен се беше появило такова течение някъде седмица преди закъснението, беше прозрачно, водносто и обилно, без цвят и мирис. То беше причината да направя и тест толкова рано. Течението продължи до към 7г.с. и после спря.

# 475
При мен се беше появило такова течение някъде седмица преди закъснението, беше прозрачно, водносто и обилно, без цвят и мирис. То беше причината да направя и тест толкова рано. Течението продължи до към 7г.с. и после спря.

От седмица забелязвам, че и моето течение е по-обилно. Без цвят и мирис, воднисто. Имам ощи 3 дни до дата на МЦ..

# 476
  • София
Седмица преди настъпването на менструацията е вторият пик на естрадиола. Та е нормално по това време и без бременност да има повишено отделяне на цервикална слуз!

# 477

Момичета това е тест престо и е направен 12 дни след акта.
Според вас има ли бременност?

# 478
  • Sofia
Тестът е положителен.

# 479
Силно се надявам да е такъв....
Нали нямам търпение да дочакам закъснение и си взимам ранен тест....
Но цял ден се рових из форума и имаше доста различни мнения относно тази марка тест. Според вас дали е изпарителна черта?

Общи условия

Активация на акаунт